Psychologische Effecten Van Snel Klaarkomen En Goede Seks

0
(0)

De afgelopen jaren, sinds het moment dat ik ben begonnen mijn seksleven onder handen te nemen en te verbeteren, is er in mijn normale dagelijkse leven ook erg veel veranderd. Net als het onderwerp van snel klaarkomen, is dit onderwerp (hoe leef je je dagelijkse leven?) naar mijn mening erg belangrijk. Het leek me een goed onderwerp van discussie.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Mijn verleden met snel klaarkomen

Om te beginnen was ik al van jongs af aan een timide persoon. Ik was niet het type dat bijvoorbeeld gemakkelijk op een vrouw afstapte en een poging deed om een connectie te maken. Of het nu ging om een gewone vriendschappelijke benadering, of een seksuele aantrekking, ik ondernam vrijwel nooit iets.

In eerste instantie kwam dit door het ontbreken van zelfvertrouwen. Ik was tot op late leeftijd nog maagd en ik schaamde me hiervoor. Ik herinner me dat ik bij het praten met een meisje toentertijd altijd het gevoel had dat ze dwars door me heen keek. Het leek alsof ze konden zien hoe onervaren ik was en alsof het van me afstraalde dat ik eigenlijk doodsbang was om toenadering te zoeken. (Waarschijnlijk was dit ook zo).

[thrive_highlight highlight=’default’ text=’light’]Dit leverde een aanzienlijke vertraging op van mijn seksuele ontwikkeling.[/thrive_highlight]

Als ik mijn dagelijks leven en mentale staat van die periode nu vergelijk met hoe het er in het heden voor staat zijn er een aantal dingen veranderd.

De belangrijkste veranderingen

De Zorgen

De grootste bagage welke door een slecht seksleven kan ontstaan zijn de constante zorgen die zich in je hoofd opstapelen.
Ik ben van mening dat vooral mannen ongelooflijk beïnvloed worden door hun seksuele staat.

Wanneer een man met enige regelmaat zijn seksuele behoefte kan vervullen werkt dit als een soort resetknop.

Opgekropte frustraties worden geuit, het lichaam gaat binnen korte tijd naar twee uitersten, van totale spanning (de seksuele spanning tijdens de daad), naar totale ontspanning (de staat van het lichaam na de daad).

Wanneer deze regelmaat ontbreekt en de periodes tussen seks langer zijn, dan gaan zaken als opgekropte frustraties en spanning zich op andere manieren uiten.

Dit kan op vele manieren zijn. Sommige mannen krijgen na lange periodes van weinig seks last van slapeloosheid. Anderen worden sneller gepikeerd of agressief.
In mijn geval kwam het tot uiting in neerslachtigheid die soms wel weken achter elkaar door kon gaan.

De invloed op het emotionele gestel is voor volwassen mannen vrij heftig en de één is er beter tegen bestand dan de ander.

Masturbatie

Masturbatie is een tijdelijke oplossing, echter masturbatie brengt bevrediging op een compleet ander niveau dan seks met een partner.

Dit heeft naar mijn mening te maken met de emotionele connectie en het instinct van voortplanting te maken.

Bij masturbatie is ieder contact met een andere partij afwezig. Je bent je er 100% van bewust dat je alleen bent. De voldoening wordt hierdoor begrenst op puur lichamelijk genot.
Jouw voortplantingsinstinct vertelt je dat dit niet de manier is. Je bent dan wel tijdelijk een overdosis hormonen kwijt, maar deze vullen zich snel weer aan. Veel sneller dan wanneer je daadwerkelijk seks met een partner hebt gehad!

Inmiddels heb ik een aantal jaren hard gewerkt en de zaken tot ommekeer gebracht. Wil je weten hoe ik dat heb bereikt? Bekijk dan eerst mijn gratis videotip en leer direct over een effectieve methode waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen.
Mijn seksleven is nu zeer regelmatig en het eerste wat me opvalt is dat de neerslachtigheid compleet verdwenen is.
Dit is echter niet het enige positieve effect.

Mijn zelfvertrouwen

Het is nu niet meer zo dat ik angst heb voor contact. Sterker nog, ik heb er voor mijzelf een periode lang een uitdaging van gemaakt iedere dag contact te zoeken met minimaal 1 vrouw. Puur en alleen om in te halen wat ik dacht gemist te hebben.

Een flinke boost in mijn zelfvertrouwen was het resultaat na een aantal positieve reacties op mijn toenaderingen tot vrouwen.

Over een langere periode heeft dit zelfs voor mijn eerste serieuze relatie gezorgd. Na verloop van tijd deed ik meer en meer ervaring op in bed en kon steeds meer genieten.
Het snel klaarkomen heb ik overwonnen en ik had het idee dat mijn partners erg van me genoten.

De energie en positieve instelling die zich in de dagen volgend op seks meester van me maakten waren een fantastische drijfveer om andere problemen die in mijn leven speelden aan te pakken.

De positieve vicieuze cirkel die zich vormde was er een met fenomenale gevolgen.
Ik breidde mijn vrienden en kennissenkring uit, had een beter en intensiever contact met mijn familie, zorgde beter voor mijn eigen gezondheid en uiterlijk en klom uiteindelijk zelfs in mijn carrière een stapje hoger.

Ik zal niet zeggen dat een goed seksleven de enige factor is die hierin een rol speelde, maar ik ben ervan overtuigd dat het wel één van de zwaarst tellende is geweest!

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier! [/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Reactie Van Een Lezer Over Te Snel Klaarkomen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in