20 manieren tegen een vroegtijdige zaadlozing

0
(0)

De sleutel van deze manieren tegen een vroegtijdige zaadlozing is het verminderen van stress.

Stress is een bijzonder grote factor in het leven van veel mensen. We zijn druk met alles en omdat we graag zo goed mogelijk willen presteren, leggen we de lat hoog voor onszelf. Dat is op zich geen enkel probleem, het wordt pas een probleem wanneer je na de prestatie het gevoel niet meer los kunt laten. Je blijft gespannen en in je hoofd blijft het probleem gestaag doordraaien totdat je er letterlijk gek van wordt.

Stress is tevens een belangrijke factor voor de mannen die regelmatig last hebben van een vroegtijdige zaadlozing. De stress zorgt ervoor dat de spierspanning in het lichaam hoger is, wat in feite de eerste paar stappen richting een orgasme al voor je regelt. Daarnaast zal je sneller ademen en ben je veel te druk in je hoofd om het orgasme aan te voelen komen. De signalen van het point of no return gaan verloren in de maalstroom.

Hoe kun je het beste omgaan met stress? Hieronder heb ik 20 tips onder elkaar gezet waarmee je direct aan de slag kunt gaan om het stressniveau te verlagen, waardoor de kans op goede seks een stuk groter wordt. Net als een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Update: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Drink geen koffie in je eentje

Even snel tijdens het werk een kopje koffie drinken omdat je door moet. Het is ongetwijfeld herkenbaar voor veel menen, maar het werkt niet al te best. Mannen minder koffie tegen een vroegtijdige zaadlozingdie in hun eentje koffie drinken, blijven hoge stresslevels hebben. Ga even een kop koffie drinken met collega’s of iemand die je kent. Dit heeft een compleet ander effect namelijk.

Je bent afgeleid van je werk en je eigen gedachten. Daarbij is het een sociale aangelegenheid geworden en dat is al snel iets dat ervoor zal zorgen dat je minder stress hebt dan wanneer je in je eentje koffie drinkt, terwijl je verder werkt met wat je moet doen.

Luister naar muziek tijdens het werk

Ben je aan het werk of zit je veel in de auto, maak dan een afspeellijst. Verschillende nummers, verschillende stijlen en vooral veel muziek. Op die manier raak je veel minder snel gestrest omdat je constant omringd bent door positieve geluiden. Het zorgt ernaast ook nog eens voor extra energie, wat je goed kunt gebruiken op het moment dat je merkt dat je veel stress hebt.

Haal diep adem en lach

lachen tegen een vroegtijdige zaadlozingMoet je spreken voor een grote groep of merk je dat je stress je gedachten overneemt, zet dan een stapje terug, wacht eventjes en glimlach even breed. Je krijgt hier zelf meer controle door en positieve energie en het laat de tegenpartij zien dat je alles onder controle hebt. Het zorgt er ook voor dat je publiek of je gesprekspartner zich meer op het gemak zal voelen. Begin nooit direct ergens aan en begin nooit direct met praten. Gun jezelf minstens vijf seconden om te glimlachen en jezelf te verzamelen.

Doe zware oefeningen

Ga even flink rennen, fiets zo hard je kunt of koop een boksbal voor in de garage. Stress heeft te maken met frustratie en wanneer je even helemaal lekker los kunt gaan, merk je direct dat je stressniveau een flink eind zal dalen.

Probeer dit minstens tweemaal per week een half uur lang te doen om ervoor te zorgen dat het stressniveau echt onder een gezond peil blijft. Daarnaast werkt het positief op meerdere vlakken. Je wordt er gezonder door, je bloeddoorstroming wordt beter en je hebt afleiding van de verplichtingen die je hebt. Wedden dat je direct al een geniale ingeving zal krijgen?

Tip: ben je opzoek naar een eenvoudige en toch effectieve manier om je orgasme uit te stellen? Bekijk deze korte video voor een handige tip!

Zet je hersenen aan het werk

Probeer een hele songtekst uit je hoofd te leren, of alle staten van Amerika, of zoveel mogelijk cijfers van het getal pi. Het probleem met stress is dat je eindeloos na blijft denken over de problemen die geen einde hebben. Zorg daarom voor een flinke uitdaging, maar wel eentje met een einddoel. Wanneer je het voor elkaar krijgt, word je direct trots op jezelf, maar dat is niet eens het doel. Het doel is je hersenen af te leiden van de problemen waar ze toch zelf niet uit zullen komen.

Relativeer de situatie

Je hebt het idee dat je helemaal ondersteboven gaat op dit moment, maar is dat eigenlijk wel zo? Stel je eens voor dat je bij Miljoenenjacht bent en je hebt nog twee koffers, uiteraard het hoogste en laagste bedrag. Is die situatie niet veel stressvoller dan de situatie waar je nu in bent?

Zeg vaker sorry

Stress komt niet alleen voort uit de lat die je jezelf oplegt. Het heeft ook te maken met het beeld dat andere mensen van jou hebben. Wanneer je het idee hebt dat je een fout gemaakt hebt, geef dat dan direct toe en zeg sorry. Daarmee maak je het voor anderen makkelijker, maar ook voor jezelf. Je hoeft namelijk niet langer na te denken over de vraag of je het goed opgelost hebt. Je hebt sorry gezegd, de lucht is geklaard.

Mediteer

Om meer rust te kunnen krijgen, wordt het aangeraden om te mediteren. Neem de rust, ga er eens voor zitten en bekijk of het een ideale manier voor jou kan zijnmeditatie tegen een vroegtijdige zaadlozing om even helemaal los te komen.

Zoek een boom met drie vertakkingen

Een eind wandelen zorgt ervoor dat je veel minder stress zal hebben, zeker wanneer je een doel hebt waarover gediscussieerd kan worden. Ga eens het bos in en zoek een boom met drie vertakkingen die minder dan twee meter van het pad afstaat. Het lopen zorgt al voor meer rust en aangezien je alle bomen moet afwegen in je zoektocht, zijn je hersenen even flink druk met heel iets anders dan die grote order die op je ligt te wachten.

Plan een vakantie

Je hoeft niet direct op vakantie te gaan. Je kunt ook een reis plannen voor over een maand of drie. Je hebt dan iets om naar uit te kijken. Geen zin om te gaan reizen, koop dan kaarten voor een voetbalwedstrijd, of besluit om eens uitgebreid uit eten te gaan aan het einde van de maand.

Plan je deadlines beter

Stress komt vaak voort uit een slechte planning. Wanneer je alles strak plant, is er een zekerheid dat het mis zal gaan. Een probleem met een computer, een file, een klant die de telefoon niet opneemt, het zijn allemaal minuten die je jezelf niet gegund hebt. Niemand kan je dwingen het onmogelijke te doen, want jij bent de persoon die ja gezegd heeft. Niet je baas.

Houd de hand van je partner vast

aanraking tegen een vroegtijdige zaadlozingVeel stress en zie je het niet meer zitten? Houd dan de hand van je vriendin of vrouw vast, of knuffel haar even intens. Je bloeddruk zal direct dalen en je merkt dat je een stuk rustiger zal worden, waarna je weer wat meer overzicht zal hebben.

Stop met roken

Roken is slecht voor je gezondheid en kost je tijd. Maar het verlaagt ook stress, voor een zeer korte periode. De dopamine die aangemaakt wordt, zorgt voor een voldaan gevoel. Dat gevoel verdwijnt echter binnen een paar minuten weer, waardoor je opnieuw zal moeten roken om hetzelfde gevoel te hebben. Drie keer raden waarom gestreste mensen altijd veel teveel roken…

Gaat het wel om jou?

Mensen die teveel stress hebben, trekken zich de dingen vaak persoonlijk aan en voelen zich verantwoordelijk. In de meeste gevallen is dat echter helemaal niet waar. Vraag je eens af hoeveel van de problemen eigenlijk jouw probleem zijn, en welke het probleem zijn van je baas of je familie.

Gebruik de energie

Stress eet veel energie. Je kunt beter tegen jezelf zeggen dat je geen stress hebt, maar dat je veel energie hebt en die energie gaat gebruiken om het probleem aan te pakken, zodat je gewoon weer verder kunt met de volgende dingen die erna op de lijst staan. Geef stress geen ruimte, zorg dat je de energie beter kunt gebruiken.

Maak een planning

Wanneer je een enorm project voor je hebt liggen, is het enorm, onoverzichtelijk en eng. Daarom moet je een planning maken, waarbij je het project opdeelt in kleinere delen die stuk voor stuk binnen een dag te regelen zijn. Op die manier heb je veel minder stress, want zodra je het target gehaald hebt, ben je klaar voor die dag. Het is overzichtelijk en te begrijpen binnen een oogopslag, dus geen reden tot paniek.

Ga niet slapen

Heb je veel stress, dan kun je moeilijk slapen. Ga je toch naar bed, dan weet je dat je niet kunt slapen door de stress en daarom zal je niet in slaap vallen. Blijf daarom nog dertig minuten wakker en ga dan pas slapen. Je bent dan niet meer bang om niet te kunnen slapen, en daarom zal je meer kunnen slapen, ondanks dat je later naar bed gegaan bent.

Los je financiële problemen op

Financiële problemen zijn de grootste problemen die je tegen kunt komen. Probeer deze eerst op te lossen door te accepteren dat je een probleem hebt dat opgelost moet worden. Teveel geleend? Verkeerde gewoontes? Direct aanpakken geeft het beste resultaat.

Zoek het goede in een probleem

Een probleem is altijd te relativeren. Heb je de deadline gemist, zie het dan als een wijze les voor de volgende keer. Ongeluk gehad en de auto total loss? Wees blij dat je dit artikel nu aan het lezen bent. Door het goede te zoeken in het probleem, is het een stuk makkelijker om het probleem minder heftig te maken, waardoor het makkelijker te overzien is.

Bemoei je er niet mee

Zijn je collega’s in een discussie verhit geraakt en heb je erg de behoefte om er wat van te zeggen, wees dan verstandiger. Zeg niets en wees trots op jezelf dat je zelf bepaalt wanneer je wel en niet in een situatie betrokken wilt worden.

Minder stress

Wanneer je het voor elkaar kunt krijgen om de stress te verminderen, is het goed om dit regelmatig bij te houden. Stress bouwt gemakkelijk op, dus laat zien dat je zelf bepaalt wanneer je paniek hebt, en wanneer je zelf de situatie helemaal onder controle hebt, al denkt iedereen daar anders over.

Wil je meer weten over vroegtijdige ejaculatie en hoe je die onder controle krijgt? Bekijk dan deze gratis videotip voor een handige methode!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

10 sneaky maniertjes voor een beter seksleven

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in