7 jaar geleden

Te snel klaarkomen en angst

3
(2)

Dacht je dat te snel klaarkomen en angst niets met elkaar te maken hadden? Dan had je het fout!

Van alle emoties die wij als mensen hebben, is angst één van de meest krachtige ervaringen. Misschien herinner je het verlammende effect van echte angst nog wel wanneer je terugdenkt aan de laatste keer dat je echt bang was.

Angst is zo sterk dat zelfs de meest sterke personen verlamd kunnen raken van de angst. Normaal gesproken is angst een gezond verdedigingsmechanisme dat ervoor zorgt dat we niet in vervelende situaties terecht kunnen komen. Het is een gevoel dat ons voorspelt dat het niet goed af zal lopen en dat we beter kunnen maken dat we wegkomen.

Te snel klaarkomen en de invloed van angst

Mannen die kampen met te snel klaarkomen, hebben helaas ook last van deze angst die ons zou moeten beschermen. De angst gaat een rol spelen wanneer er tijdens de seks herhaaldelijk vervelende situaties ontstaan zijn.

Op zo’n moment kan een man terugdenken aan de vorige slechte ervaring die hij had in eenzelfde situatie, waardoor een gevoel van schaamte en nervositeit op kan treden.
Dit zorgt voor een flinke drempel die het onmogelijk maakt om je te ontspannen en juist de ontspanning speelt een grote rol bij mannen die problemen hebben met het controleren van het orgasme.

Te snel klaarkomen kan op momenten als deze een soort ontsnappingsroute bieden uit de onplezierige situatie.te snel klaarkomen ontsnappen
Hoewel de man goed weet dat het beter is om langer door te kunnen gaan tijdens de seks, zal de angst aansturen op de kortste route om te zorgen dat het risico van een herhaling van de negatieve situatie verminderd wordt.

Het is gemakkelijker om te kiezen voor de kortste route dan gespannen en met stress seks te moeten hebben.
De angst voor te snel klaarkomen moet daarom aangepakt worden om het langer vol te kunnen houden.
[stextbox id=”info”]De negatieve lading van de seks moet vervangen worden door positieve ervaringen.[/stextbox]

Overigens kan iedere man leren om zijn orgasme uit te stellen, ongeacht angst of stress. Bekijk deze video om te leren over effectieve technieken om je orgasme uit te stellen.

Positieve ervaringen in plaats van de negatieve associaties

Seks moet ervaren gaan worden als iets dat plezier en genot brengt op een ongedwongen en ontspannen manier.
Mannen die het voor elkaar kunnen krijgen om de seks op deze manier te zien en te gaan ervaren, zijn vaak al van de meeste problemen af.
De ontspanning tijdens de seks zal er voor zorgen dat zij veel beter in staat zijn om het te snel klaarkomen te bestrijden.
Zij hebben zelf weer de controle over het orgasme.

te snel klaarkomen ontsnappenOm de negatieve ervaringen te vervangen door positieve ervaringen zijn vandaag de dag veel oefeningen en therapieën te vinden.
Neuro linguïstisch programmeren is daar een goed voorbeeld van. Hier leer je als man om een trigger te gebruiken waarmee je positieve ideeën en gedachten op kunt roepen.

Permanente oplossing tegen te snel klaarkomen

Er zijn natuurlijk nog veel meer oplossingen voor mensen die problemen hebben met vroegtijdige ejaculatie en angst.
De meest belangrijke boodschap die aan deze mensen meegegeven kan worden is de volgende: Zorg ervoor dat het jou en jouw seksleven niet overneemt.

Wil je daadwerkelijk een permanente oplossing voor je vroegtijdige ejaculatie, dan raad ik je aan mijn zelfhulp methode toe te passen. Deze methode ontwikkelde ik over de afgelopen 6 jaar. Het resultaat is dat met deze methode iedere man zijn orgasme volledig kan controleren. Het klaarkomen wordt hiermee een keuze.

Wil je kennis maken met mijn methode? Bekijk dan deze video voor krachtige technieken, zodat je vanavond al zeker 30 minuten kan doorgaan! 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: