9 jaar geleden

Te Snel Klaarkomen Overwinnen Met Hulp Van Een Vrouw

0
(0)

Nog een waardevol advies aan alle mannen die er werk van willen maken om hun uithoudingsvermogen in bed te verlengen.
Toen ik zelf nog midden in mijn zoektocht zat naar de oplossing voor het probleem wat te snel klaarkomen voor me vormde, was één van mijn eerste grote overwinningen het moment dat ik dit probleem aan ging pakken samen met mijn toen tijdige vriendin.

In dit artikel vindt je niet alleen een paar hele goede redenen om je vroegtijdige ejaculatie training samen met haar aan te pakken, ik presenteer ook een paar super technieken die voor

Te snel klaarkomen samen oplossen

jullie beide niet alleen plezier kunnen brengen, maar waarmee jij ook nog eens snel leert om controle uit te oefenen op je ejaculatie.

Overigens heb ik het in dit artikel nog eens uitgebreid over de mentale blokkades van premature ejaculatie

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan eerst mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Redenen om te snel klaarkomen aan te pakken samen met je partner

Spierspanning bij ejaculatie

Een van de redenen dat de meeste mannen in eerste instantie last krijgen van te snel klaarkomen, is omdat ze weten dat dit kan gebeuren en ze zich hier in meerdere of mindere maten druk over maken.

Wij zijn als mannen als het op voortijdige ejaculatie aankomt erg gevoelig voor spierspanning

Spierspanning is de mate waarin onze spieren aangespannen zijn als we denken dat we ze volledig ontspannen.
Mensen die veel last hebben van stress, spannen zonder dit door te hebben hun spieren continu een klein beetje aan.

Omdat het orgasme ook gecontroleerd wordt door een spier, en omdat het spannen van deze spier het klaarkomen in werking kan zetten, kun je je wel voorstellen dat verhoogde spierspanning niet ideaal is als je het te snel klaarkomen, probeert af te leren.

Wanneer we ons echter vermannen en onze partner er van op de hoogte durven te stellen dat we af en toe met een premature ejaculatie kampen, dan hoeven we ons niet langer zorgen te maken over of we onze partner niet teleur zullen stellen. Deze is immers op de hoogte en weet dat je bezig bent dit probleem op te lossen.

Heel veel dames werken graag mee aan een dergelijke training en je zult zien dat het je seksuele relatie gigantisch kan versterken.

Je zult merken dat het ontspannen tijdens seks nu wat gemakkelijker gaat en jij hierdoor het te snel klaarkomen iets beter de baas zal kunnen blijven.

Daarnaast zijn er als man nog andere dingen die je zelf kan doen om je orgasme onder controle te krijgen. Eén van de technieken die je hiervoor kan gebruiken deel ik met je in deze gratis video.

Seks wordt training

Veel belangrijker is dat je door het delen van het probleem met je partner, en het samen willen oplossen er van, nu van iedere seksuele ervaring een soort training kunt maken.

Mannen die helemaal alleen het probleem van vroegtijdige ejaculatie willen oplossen, moeten naast reguliere seks met hun partner, andere momenten vinden om te trainen.

Als je mijn methode ‘orgasme onder controle’ hebt doorgewerkt, dan weet je dat in sommige gevallen wat tijd en oefening nodig is om de benodigde controle te verwerven.

Hoe meer je oefent, hoe sneller je resultaat behaalt en geloof me, dit gaat vele malen sneller als je trainingen plaatsvinden tijden ’the real thing’.

Je went jezelf dan immers aan je in te houden terwijl je precies in die situatie komt die normaal gesproken juist voor overmatige opwinding en het optreden van een te snel orgasme zorgt.

Tip: iedere man kan, met een beetje oefening, leren om zijn orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen. Hoe je dit doet leer je in deze video.

Relatietherapie door ejaculatie training

Een andere reden is dat veel relaties flink leiden onder een probleem zoals te snel klaarkomen.
Mannen hebben bijna altijd moeite dit probleem op een constructieve manier aan te pakken. Meestal wordt het door de man zelf genegeerd en wordt gedaan alsof er geen probleem is. Vrouwen worden maar al te vaak door deze instelling teleurgesteld en dit kan in sommige gevallen de druppel zijn die de emmer doet overlopen.

Wanneer jij als man merkt dat vanwege dit soort problemen druk op je relatie komt te staan die je zou willen wegnemen, dan is het openlijk praten over je voortijdige zaadlozing zo’n gek idee nog niet.

Je zult zien dat de reactie constructiever is dan je je nu misschien inbeeld. Beschouw dit bericht als een aanmoediging om die stap te zetten als het nodig is en laat er je relatie niet door stranden.

Een gezamenlijk seksueel project met een duidelijk doel is een ONGELOOFLIJK krachtig middel om een wankele relatie te ondersteunen. Zeg nu zelf, wat is er nu beter dan een goede reden hebben om vaker en intiemer met elkaar naar bed te gaan!

Ok, het mag duidelijk zijn dat het voordelig is samen aan dit probleem te werken. Nu de hoe vraag:

Samen te snel klaarkomen verbannen

Om samen aan de slag te gaan raad ik je om te beginnen aan, als je dit nog niet hebt gedaan, om de methode Orgasme Onder Controle door te werken.

Alleen al deze informatie in je achterhoofd hebben, maakt bij veel mannen al een enorm verschil, daarbij deel ik in de eerste module een techniek met je waarmee je direct leert het orgasme kunstmatig 30 minuten uit te stellen tijden seks.
Tip: Wil je weten hoe je dit doet? Bekijk dan snel deze korte video!

Nu kunnen jullie samen starten met oefenen.

Wat werkt wel

De eerste stap in jullie gezamenlijke project om te snel klaarkomen op te lossen, is er achter komen wat voor jou op dit moment de veiligste manier van seks is waarmee het snel klaarkomen nog het minste risico vormt.

Dit moet je eerst weten zodat ik je daarna kan vertellen dat je deze een tijdje NIET meer mag toepassen.

Oh wat ben ik vervelend.

Ja! Inderdaad, maar de reden mag duidelijk zijn. De bedoeling is dat je vooruitgang boekt, daarvoor moet je uit je comfortzone en dien je nieuwe dingen te proberen.

Tip: Wist je dat er een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

Het zoeken van de grens van het orgasme

Voor jou
betekent dit dat je een leuke seksuele handeling uitkiest, en je partner aan het werk laat gaan.
Het is bij deze oefening belangrijk dat niet jij, maar zij de controle heeft. Stimulering met de hand is een gemakkelijk voorbeeld.

In het begin geef jij nog heel precies aan wanneer je de grens dreigt te bereiken.
Later hoef jij hiervoor steeds minder te communiceren.

Voor haar
betekend dit dat ze heel goed oplet welke reacties er merkbaar zijn vlak voor en tijdens de momenten dat jij aangeeft heel dicht in de buurt van een zaadlozing te komen.

Zo leert ze dit bijna op gevoel te herkennen en wordt ze langzamerhand steeds beter in het anticiperen van jou orgasme, waardoor dit niet meer als verassing optreed, maar op een moment dat jullie daar beiden blij van worden.

Naarmate ze steeds minder concrete informatie van je krijgt, wordt haar handelen steeds afhankelijker van haar interpretatie van de signalen van je lichaam die het aankomend orgasme verraden.

De uitdaging

In de methode orgasme onder controle vindt je een uitgebreide uitleg van een training voor de bekkenbodemspier.
Deze spier is de belangrijkste als het aankomt op ejaculeren. Het ontspannen kunnen houden van deze spier, betekend voor een heel groot deel het kunnen uitoefenen van controle op het orgasme.

Te snel klaarkomen kan als jij deze spier weet te ontspannen bijna niet optreden. De oefening bestaat er uit je partner uit te dagen jou deze spier te laten aanspannen (dit is een seksuele reflex op stimulerende prikkels).
Zo leer jij actief de spier aan te sturen en geef je haar een doel om hard voor te werken.
Ook al kom jij snel klaar, met dit spelletje zou dat betekenen dat zij gewonnen heeft, waardoor het dus voor haar niet meer negatief is!

Genieten van seks

Omdat je met de gouden tip module uit orgasme onder controle direct leert je orgasme een flinke tijd uit te stellen, kunnen jullie meteen weer genieten van seks, maar als jij je stil houd

te snel klaarkomen partner

over het probleem wat je hebt met te snel klaarkomen, dan staat je partner niet open voor de moeite die jij doet.

Wanneer er dan een te snel orgasme optreed, kun jij je nog altijd schuldig voelen. En omdat je haar niet bij je probleem betrekt, blijft je relatie waarschijnlijk wankel.

Bij mijzelf veranderde er erg veel toen ik actief het te snel klaarkomen leerde verbannen met hulp van mijn vriendin.

Misschien is meest vooraanstaande reden hiervoor wel, dat je er op deze manier iets LEUKS van maakt. Als je wat meer van me hebt gelezen, dan zul je weten dat ik van mening dat seks voor iedereen te allen tijde vooral LEUK moet zijn.

Ik hoop dat je vandaag de stap zet om actief met je partner aan de slag te gaan. Onthoud dat te snel klaarkomen niet vanzelf weg gaat en dat je er een tijdje inzet voor moet tonen, maar realiseer je ook dat het in zo goed als alle gevallen op te lossen is met effectieve trainingen.

Zet hem op!

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: