Te Snel Orgasme Tegengaan

0
(0)

Te Snel Orgasme, nieuwe techniek om het tegen te gaan. Het hebben van een te snel orgasme is iets wat bijna iedere man wel eens meemaakt. Het komt echter in verschillende gradaties voor.

Als het iets is wat een man sporadisch overkomt, dan wordt dit meestal niet gezien als een daadwerkelijke aandoening. De wat serieuzere vorm van een te snel orgasme noemen we ook wel de vroegtijdige ejaculatie of premature ejaculatie. Deze serieuze vorm wordt opgedeeld in drie niveaus

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan eerst mijn nieuwe videotip.

De drie niveaus van een te snel orgasme

Het eerste niveau:

Het eerste niveau van een te snel orgasme vindt bijna bij alle seksuele activiteit van de man plaats. We hebben het dan over het bereiken van premature ejaculatie tussen 1 en 3 minuten na penetratie van een vrouwelijke partner.

Deze vorm komt erg veel voor. Ongeveer 1 op de 4 mannen heeft deze vorm van vroegtijdige ejaculatie. Het is echter de vorm die het gemakkelijkst kan worden overwonnen met zelftrainingsmethodes

Het tweede niveau

Het tweede niveau van een te snel orgasme is een wat heftigere vorm en deze wordt door de man zelf vaker bestempeld als iets waarvan hij last ondervind.

Het gaat om het structureel last hebben van een vroegtijdige ejaculatie binnen 1 minuut na penetratie van de vrouw  in meer dan 99% van alle seksuele ervaringen.

Dit niveau heeft te maken met een aangeleerde seksuele routine die lijdt tot een vroegtijdige zaadlozing.

Voor het oplossen van dit niveau van premature ejaculatie worden de zelfde methoden gebruikt als bij het eerste niveau. Methodes zoals Orgasme Onder Controle worden door veel mannen succesvol toegepast bij het oplossen van dit probleem. Wil je zelf ervaren hoe het is om tot wel 30 minuten langer door te kunnen? Bekijk dan deze korte video.

Het derde niveau

Alleen het derde niveau van een te snel orgasme staat bekend als een medisch probleem. Hierbij is sprake van een onbalans in de serotonine niveaus in de hersenen.

In de hersenen is een zeer specifiek gedeelte verantwoordelijk voor de hoeveelheid controle die de man kan uitoefenen op zijn orgasme. De serotoninelevels zorgen er voor dat de signalen van het orgasme sneller worden waargenomen door de man zodat hij zich hierop kan voorbereiden en desnoods de rem er op kan zetten.

Lees meer over de invloed van serotonine op te snel klaarkomen

Oplossing voor premature ejaculatie van het derde niveau

Omdat een te snel orgasme, in het geval van niveau drie, wat minder vaak voorkomt, hebben de meeste trainingen hierop geen antwoord.

De methode Orgasme Onder Controle heeft specifiek voor de kleine groep mannen met deze heftige vorm van te snel klaarkomen een specifieke training toegevoegd die de man leert niet alleen zijn eigen zenuwprikkels te gebruiken als waarschuwing voor een aankomend orgasme, maar ook andere lichaamssignalen.

Daarbij bevat deze methode een techniek waarmee het orgasme kan worden uitgesteld zelfs wanneer er geen waargenomen gevoelens  zijn.

Het gaat bij deze techniek om het actief verstoren van onze mentale flow waardoor we niet in de staat komen dat seksuele opwinding ons tot een orgasme drijft.

Wil je zelf ontdekken hoe het is om tot wel 30 minuten langer door te kunnen gaan? Bekijk mijn gratis videotip en ontdek het direct door de techniek vanavond in de praktijk te gebruiken!

Techniek om het optreden van een te snel orgasme tegen te gaan

In dit artikel wil ik een voorbeeld geven van een techniek uit de methode die veel mannen gebruiken tijdens hun training, zodat de periode waarin een man leert om zijn orgasme uit te stellen kan worden overbrugd zonder te moeten wachten op resultaat.

Deze techniek onderbreekt een fysieke stap welke ons lichaam vanzelf zet in aanloop naar een orgasme.

Misschien is het je wel eens opgevallen, maar wanneer we steeds opgewondener raken tijdens seks, dan gaat de huid rond ons scrotum steeds strakker staan.

strakke huid te snel orgasme
Reactie van de huid bij een te snel orgasme

Het is op dit moment, dat we kunnen merken dat een orgasme niet heel ver weg meer is.

Nu is het interessant te weten dat dit een van de noodzakelijke evolutionair bepaalde stappen is, die ons lichaam moet zetten om tot ejaculatie te kunnen komen.

De strakke huid rond de testikels drukt deze wat dichter tegen het lichaam zodat de wildere bewegingen van de man deze niet kunnen beschadigen.

Wanneer we zelf invloed op deze natuurlijke stap uitoefenen en hem onderbreken, dan kan ons lichaam zeer moeilijk tot een orgasme komen.

Dit doen we door de huid weer te ontspannen en daarvoor gebruiken we een ander evolutionair beschermingsmechanisme.

Wanneer je de huid van het scrotum straktrekken, dan ontspant deze direct om de testikels meer ruimte te geven, zodat zij door deze plotselinge verstoring van  buitenaf niet te veel beknelt raken.

Het is een automatische reflex, net zoals dat de verstrakking van deze zelfde huid voorafgaand aan het orgasme een reflex is.

Het mooie is dat hiermee een te snel orgasme kan worden voorkomen.

Deze techniek is zeer onbekend, maar vele malen krachtiger dan bijna alle andere methodes die op het internet te vinden zijn.

Dus nog even in het kort. Om deze techniek goed uit te voeren doorloop je de volgende stappen.

Uitleg Van De Techniek

Stap 1:

Wanneer je tijdens seks merkt dat de huid rond je testikels strakgetrokken raakt en je het bekende gevoel bekruipt van een naderend orgasme, dan kun je met een arm achter je billen langs deze huid bereiken zodat je niet met je seksuele handeling hoeft te stoppen.

Stap 2:

Wanneer je de huid bereikt, trek je met je wijsvinger tussen je testikels in een denkbeeldige streep over je scrotum, waardoor je deze strak trekt.
Pas goed op dat je jezelf geen pijn doet!
Tussen je testikels in zou je geen pijn moeten voelen en kun je met een gerust hart wat druk zetten

Stap 3:

Je merkt als het goed is direct dat de beschermende reflex optreed en een te snel orgasme wordt vermeden. Direct verslapt de huid van je scrotum en kun je wat langer doorgaan met seks.

Na een tijdje verstrakt de huid opnieuw, maar kun je met gemak deze techniek opnieuw uitvoeren.

Vaak is het eerste moment van penetratie voor mannen die last hebben van een te snel orgasme het moeilijkst. Op dat moment bewijst deze techniek zijn waarde.

Het is op dit moment dat het straktrekken van de huid je net die cruciale tijd kan geven om ejaculatie controle te verwerven.

Lees meer over manieren om complete ejaculatie controle te verwerven in dit artikel

Wanneer je meer informatie wilt hebben over te snel klaarkomen oplossen, kun je mijn video eens bekijken die ik gemaakt heb voor de bezoekers van mijn website. De video is gratis en alleen beschikbaar op mijn website.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Voortijdig Orgasme, Het moment van ingrijpen.

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in