Technieken om te beffen als een pro!

5
(6)

Leer beffen zoals vrouwen dit écht verlangen door deze technieken te domineren in de slaapkamer.

De meeste mannen houden van orale seks. Daarmee wordt bedoeld dat mannen graag orale seks willen ontvangen, het geven van orale seks is een ander verhaal. Een klein aantal van de mannen denkt dat het vies is, het grootste gedeelte wil zich er niet aan wagen omdat zij niet weten hoe zij moeten beffen en een klein gedeelte zou het wel willen, maar weet simpelweg niet goed hoe dit het beste aangepakt kan worden.

In dit laatste geval kan ik je helpen. Na de nodige jaartjes vallen en opstaan en na meerdere keren op mijn vingers getikt te zijn door verschillende dames, ben ik op een punt beland dat ik me redelijk uit de voeten weet te maken met de verschillende technieken om te beffen.

In dit artikel (leestijd ongeveer 11 minuten) leer ik je hoe jij vanavond alles om kunt gooien tijdens seks, en een aantal technieken tijdens het beffen zult kunnen toepassen die haar laten sidderen van genot!

Beffen en het orgasme

Het eerste dat je in de gaten moet houden, is dat een vrouw geen orgasme nodig heeft om te genieten in bed. Voor een vrouw is seks namelijk niet hetzelfde als een man. Het kan een lange weg met veel genot zijn, sterker nog: Het kan de beste seks zijn die zij ooit gehad heeft, zonder dat zij een orgasme gehad heeft.

Wanneer je jouw partner wilt laten genieten, moet je vooral inzetten op het genot, en niet zozeer op het orgasme. Het is belangrijker dat zij zich lekker kan ontspannen tijdens jouw inspanningen. Wanneer je blijft gaan voor het orgasme, blijf je druk leggen op je partner waardoor de seks een stuk minder succesvol zal zijn voor haar. Wanneer je geen focus legt op haar orgasme, is het waarschijnlijker dat zij klaar zal komen, hoe raar dat ook klinkt.

De technieken om te beffen tewijl geen twee vrouwen hetzelfde zijn?

welke technieken om te beffen zijn goed?Je hebt ongetwijfeld een website gezien waar technieken voor het
beffen onder elkaar zijn gezet door iemand die een verkeerde aanname gemaakt heeft. Technieken om te beffen kunnen namelijk alleen maar succesvol zijn wanneer alle vrouwen precies hetzelfde in elkaar zouden zitten, en dat is niet het geval. Waar de ene vrouw helemaal wild van wordt, kan een finale afknapper zijn voor een andere vrouw.

Vergeet daarom direct de technieken die je geleerd hebt, of die je gevonden hebt tijdens je zoektocht. Geen van de technieken levert je succes op, en wanneer je constant vasthoudt aan één van de technieken, is succes zelfs uitgesloten. Je kunt namelijk niet inspringen op wat er gebeurt in bed.

Het volgen van een draaiboek is een slecht idee wanneer je je partner wilt laten genieten.

Om je een beter idee te geven van de dingen die je wel in de gaten moet houden, heb ik hieronder een aantal tips opgesteld waar je wel iets mee kunt. Deze tips houden er rekening mee dat alle vrouwen anders zijn, en dat er geen algemeen draaiboek is voor het beffen.

Tips rond het beffen van een vrouw

1: Voorspel

Wanneer je jouw partner een keer extra wilt laten genieten, dan is het een goed moment om wat extra aandacht te besteden aan het voorspel. Daarbij is het niet de bedoeling dat je direct op haar kruis afgaat, het is beter om de spanning op te bouwen voordat je begint met het beffen. Dat kan door strelingen, kusjes, maar het kan ook veel verder van tevoren door ondeugende berichten te sturen op het moment dat je er nog niet bent. Begin ontspannen met wat te drinken of een massage en laat niet direct merken dat je uit bent op seks.

2. Vergeet de vaste volgorde

Tijdens het beffen is het belangrijk dat je de technieken en draaiboeken vergeet. Het is veel beter om in te spelen op de signalen die jij via jouw partner krijgt. Het gaat immers om het genot van jouw partner, niet om het perfect uitdraaien van een plan dat vervolgens leidt tot niets. Let op de signalen die subtiel kunnen zijn, zoals een stokkende ademhaling.

3. Focus niet op geluid van haar kant

De meeste vrouwen zullen niet zo snel geluid maken tijdens de seks, zeker niet wanneer je voor het eerst echt aan de slag gaat om haar te laten genieten. Het maken van geluid tijdens de seks vraagt namelijk om een flinke dosis moed en vrijheid.

Die twee factoren zijn er niet altijd bij vrouwen. Haar vragen om geluid te maken tijdens de seks, dat zal averechts werken. Zij gaat dan geluid maken omdat jij dat wilt, niet omdat zij geniet.

4. Let op de kleine, subtiele signalen tijdens het beffen

Daarom moet je het hebben van de kleinere dingen. Je kunt letten op haar ademhaling en haar handen. Zodra haar ademhaling blijft versnellen, doe je het goed. Stokt haar ademhaling en schokt haar middenrif, dan gaat ze zeer waarschijnlijk richting een orgasme. Gebalde vuisten zijn ook altijd een goed teken.

Speelt ze met haar handen met de lakens of het kussen? Zijn haar spieren aangespannen? Lacht ze? Alle kleine tekens zijn in het begin belangrijk. Zodra de opwinding toeneemt, is het gemakkelijker om in te schatten in welke mate ze geniet. Wanneer ze begint te hijgen en niet meer stil kan blijven liggen, moet je vooral doorgaan!

Wanneer je denkt dat beffen vies is

gebruik de technieken om te beffen voor haar orgasmeEr zijn mannen die denken dat het beffen vies is. Met deze instelling
is een groot probleem. Wanneer er je er van uitgaat dat het vies gaat zijn, dan wordt het niet beter van de daadwerkelijke actie. Je hersenen bemerken jouw afkeer en zo gaan smaakjes en geurtjes opvallen die je normaal helemaal niet merkte.

Gelukkig is er een goede oplossing tegen, en dat is het verdoven van je zintuigen. Door een slok sterke koffie te nemen, of sterkere drank, schakel je de neus en de smaakpapillen uit. Dat betekent dat je de eerste minuten niets merkt, en zo kun je langzaam wennen aan de geur en de smaak, zonder dat het vies is. Op die manier kun je veel gemakkelijker beginnen. Wil je dit extra leuk maken voor je partner, neem dan koude en warme dranken mee naar de slaapkamer om zo de sensatie tijdens het beffen intenser te maken voor je partner. Op die manier merk jij niets van smaakjes en geurtjes, en blijf je jouw partner verrassen met koude en warme sensaties.

Na het eerste orgasme

Is het je niet eerder gelukt om je partner een orgasme te bezorgen, en lukt het je nu wel met deze tips, houd dan één ding goed in de gaten. Wanneer zij een eerste orgasme gehad heeft, is ze emotioneel en kwetsbaar. Een vrouwelijk orgasme is een emotioneel hoogtepunt. Dat betekent dat het geen moment is om met je penis tegen haar schaamlippen aan te drukken. Leg jezelf zacht over haar heen en knuffel haar, tot ze zelf aangeeft dat ze verder wil. Met wat geluk krijg je nog wat van de naschokken van haar lichaam mee, zodat je weet dat je inspanningen succesvol waren.

Wanneer je dit beter onder controle hebt, kun je de mogelijkheden uitbreiden. Je kunt je vingers meer gebruiken bij het beffen, of expres elke keer het randje van haar orgasme opzoeken om haar zo intenser klaar te laten komen. Zoek hierbij ook geen technieken op, maar kijk goed naar de reacties van je partner en speel daar op in. Je partner is het doel van de seks, dus gebruik haar stiekem gewoon als middel om te kijken hoe het lukt met het beffen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 6

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mijn vriend komt te snel klaar! Wat moet ik doen?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in