4 tips om vrouwen te laten komen tijdens de seks

by Mark Meijers  - oktober 17, 2015

5
(1)

De beste tips om vrouwen te laten komen

Je hebt vast wel eens iemand horen zeggen dat vrouwen geen orgasme kunnen hebben. Er bestaan nog steeds mannen die niet weten dat vrouwen ook een climax kunnen beleven tijdens de seks, maar gemakkelijk is dat niet. Daarom heb je tips om vrouwen te laten komen nodig, want het vrouwelijk orgasme vergt meer dan alleen uithoudingsvermogen.

Sterker nog: Je kunt nog zo goed zijn met je vingers, je tong en je standjes, dat wil nog niet zeggen dat je jouw partner ook een orgasme kunt bezorgen. Er is namelijk meer nodig, en dat gedeelte ligt vooral buiten de slaapkamer, en heeft niet altijd iets met seks te maken.

Om je op weg te helpen heb ik hier 4 tips om vrouwen te laten komen uitgewerkt, en zodra je het hele artikel gelezen hebt, kun je in feite direct aan de slag!

Neem de tijd

Wanneer je de beste tips om vrouwen te laten komen op een rijtje zet, tips om vrouwen te laten komen hebben altijd met tijd te makendan is er eentje die er echt uitspringt ten opzichte van de rest. Het is de tip dat je de tijd moet nemen voor je partner. Dat betekent dat er ook echt geen limiet moet zijn, geen wekker moet staan en dat er geen verplichtingen later op de avond moeten staan.

Wanneer dat wel het geval is, dan heeft de vrouw namelijk het idee dat er haast achter zit. Op dat moment wil zij graag dat zij klaarkomt zodat het binnen de tijd is, maar een geforceerd orgasme lukt nagenoeg nooit. Ze moet de tijd hebben en vooral niet weten dat het gaat om haar climax.

Zodra zij zich volledig kan laten gaan en geen enkele druk heeft om klaar te komen, is de kans het grootst dat zij kan genieten van jouw inspanningen, zonder met haar hoofd ergens anders te zitten. Daardoor kan zij zich volledig laten gaan en dat zorgt ervoor dat de kans op succes groot is. Wil je het echt tijdloos maken, draai dan de wekker even om en zorg ervoor dat er geen telefoons in de slaapkamer aanwezig zijn. Vergeet niet de deur op slot te draaien zodat het alleen jullie moment is, en blijft.

Werk in het voren

Wanneer je pas begint op het moment dat zij uit de kleren is, dan heb je een enorme achterstand die je niet meer goed kunt maken. Voor een man werkt dit natuurlijk prima: Wij hebben weinig nodig om echt opgewonden te worden. Voor een vrouw werkt dit heel anders. Zij moet van tevoren al de spanning hebben om opgewonden te kunnen worden, en die spanning moet jij van te voren opbouwen.

Dat begint ’s morgens al. Wanneer jij of zij vertrekt, kun je een subtiele hint geven. Die hint zorgt ervoor dat haar hersenen aan het werk gaan en zich voor gaan bereiden op wat er kan komen. Wanneer je halverwege de dag nog eens een hint stuurt, blijven de hersenen op de achtergrond bezig met de seks. Ze gaat fantaseren, en de situaties die in haar hoofd afgespeeld worden, die zorgen voor een hoge mate van opwinding. Dat betekent dat zij al opgewonden wordt wanneer jij of zij weer thuiskomt. Op dat moment heb je al meer dan de helft gewonnen. Haar hersenen zijn klaar voor de seks en hebben het lichaam al voorbereid, waardoor de kans op succes aanzienlijk groter geworden is. Hoe verder je van tevoren kunt beginnen, hoe beter het doorgaans is.

Combineer de technieken die je kent

Er zijn ook tips om vrouwen te laten komen die zo goed als uitsluitend met de seks zelf te maken hebben. Deze tip is daar één van. Er zijn weinig vrouwen die een orgasme kunnen hebben door een enkelvoudige stimulatie. Wanneer je bijvoorbeeld alle aandacht op de clitoris vestigt, dan is er weinig kans dat dit zal leiden tot een climax.

Ook hier is het verschil tussen mannen en vrouwen goed te merken. Enkelvoudige stimulatie is genoeg voor elke man, maar voor een vrouw is het te karig. Ze moet meer stimulatie krijgen om echt over het randje te kunnen gaan. Daarom is het goed om meerdere technieken te kennen, en deze af te wisselen.

Wanneer je haar aan het beffen bent, kun je tegelijkertijd de binnenkant van haar benen strelen, om via die weg naar haar schaamlippen te gaan. De schaamlippen en de mond van de vagina zijn een zeer gevoelige plek voor de vrouw, hier zitten namelijk veel zenuwuiteinden waardoor je haar over het randje heen kunt helpen. Door een vuist te maken van je hand en die onder de kin te houden tijdens het beffen, kun je er ook nog eens gemakkelijk bij, zodat het geen enorme flexibiliteit van jou vergt.

Wees innovatief

tips om vrouwen te laten komen, wees innovatief in de slaapkamerEen vrouw klaar laten komen doe je niet door een standaard routine af te werken die elke keer succes heeft. Sterker nog, om een vrouw een orgasme te bezorgen, is het belangrijk dat je haar blijft verrassen. De seks moet spannend blijven. Zodra zij precies weet wat er gaat gebeuren, heb je jouw eigen glazen ingegooid. De seks is een emotionele aangelegenheid voor de vrouw en dat betekent dat zij verrast moet worden.

Die verrassingen kunnen heel groot zijn, maar ook heel klein. Een keer een ander standje, of een andere houding bijvoorbeeld, of seks buiten de slaapkamer. Aan de reactie van je partner kun je al snel merken of het succesvol is of niet. Een andere manier van innovatief zijn is gebruik te maken van speeltjes, of een blinddoek.

Wanneer zij niet kan zien tijdens de seks, gaan haar andere zintuigen harder werken, waardoor een orgasme een haalbare kaart is. De speeltjes die je tegenwoordig overal op internet kunt vinden, zorgen ervoor dat het stimuleren van je partner een stuk gemakkelijker wordt. Dat is weer handig wanneer je verschillende technieken wilt gaan combineren.

Tips om vrouwen te laten komen

Deze tips om vrouwen te laten komen kunnen je zeker helpen in de slaapkamer, en zoals ik al beloofde helemaal boven aan dit artikel, kun je direct aan de slag met deze vier tips die het makkelijker moeten maken om haar over het randje te helpen. Een vijfde tip geef ik je nog graag mee hier zo aan het einde. Wanneer je haar tot een orgasme wilt helpen, moet je vooral vergeten wat je zelf lekker vindt en waar je zelf van klaar zou komen. Een vrouw zit volledig anders in elkaar en alles wat bij een man geweldig goed werkt, dat is zinloos om bij een vrouw te proberen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Het gevaar van porno voor de prestaties in bed

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in