Uitstellen klaarkomen door effectieve technieken

0
(0)

Het klaarkomen leren uitstellen: In dit artikel wil ik een eenvoudige handleiding presenteren voor het uitstellen van klaarkomen bij mannen.

Deze website heeft als doel om zo veel mogelijk mannen met het probleem van te snel klaarkomen tijdens seks te helpen.

Het klaarkomen uitstellen is niets ingewikkelds, maar veel mannen proberen hier zelf een manier voor te verzinnen, en dit blijkt nog wel eens voor problemen te zorgen.
De meeste mannen komen met zeer overeenkomende strategieën voor het uitstellen van het orgasme. Meestal gaat het om vormen van afleiding. Een truc om je orgasme dezelfde avond nog uit te stellen leer ik je in deze video. Deze korte termijn techniek gaat je helpen om je orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen!

Uitstellen klaarkomen met mentale afleiding

Soms mentaal, het denken aan a-seksuele dingen. Dit kan er voor zorgen dat seksuele spanning afneemt waardoor een te snel orgasme kan worden voorkomen.

Uitstellen klaarkomen met fysieke afleiding

Anderen gebruiken fysieke technieken, zoals knijpen om pijnprikkels te veroorzaken. Ondanks dat het oncomfortabel kan zijn, wil het wel eens helpen. De fysieke pijnprikkels overstemmen de seksuele prikkels waardoor het klaarkomen kan worden uitgesteld.

‘Start-stop methode’ om het orgasme tegen te houden

Er zijn echter manieren om het klaarkomen vele malen effectiever uit te stellen. Sommige hiervan zijn algemeen bekend geworden via het internet. Een zeer bekende techniek is de zogenaamde ‘start stop methode’.

Deze methode wordt door veruit de meeste mannen gebruikt en kan zeer effectief zijn mits voldoende getraind.

Het gaat er bij de start stop methode om, dat de man het precieze punt leert herkennen waarop het klaarkomen niet meer tegengehouden kan worden. Dit noemen we het ‘point of no return’.

Wanneer een man meer ervaring opdoet met de gevoelens die hiermee gepaard gaan, dan kan hij lang van te voren dit punt voelen aankomen. Wanneer hij vervolgens de seksuele stimulering stillegt (bijvoorbeeld door penetratie of met de hand) dan kan hiermee een orgasme worden voorkomen.

De drang tot klaarkomen ebt vrij snel weg en de man kan vervolgens weer startten en de seksuele handeling hervatten.

TIP: Wil je aan je uithoudingsvermogen in bed werken? Bekijk mijn korte video waarin ik je een effectieve tip geef, waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen.

Voortijdige Ejaculatie

Het nadeel hiervan is dat de handeling dus telkens bij een aankomend orgasme moet worden stilgelegd.
Bij mannen die maar heel af en toe snel komen is dit niet zo’n ramp. Maar wanneer we spreken van iemand die structureel het klaarkomen moet uitstellen vanwege zogenaamde vroegtijdige ejaculatie, dan kan het mede voor de partner storend zijn als de seks keer op keer moet worden stilgelegd.

Veel mannen lossen dit op door een wat langer voorspel in te lassen en door hun partner eerst een orgasme te bezorgen. Toch blijft het voor erg veel mannen een naar en beschamend probleem.

Uitstellen Klaarkomen Aan De Hand Van Oefeningen

waarom uitstellen klaarkomen

Het klaarkomen leren uitstellen kan veel problemen wegnemen

Vanwege het feit dat dit probleem erg veel voorkomt bij mannen, is er veel tijd geïnvesteerd in verschillende therapieën en trainingen om de voortijdige zaadlozing op te lossen.

Wilt u nu zelf aan de slag gaan met het vergroten van uw uithoudingsvermogen in bed? Begin dan hier. Met de tip die ik deel in de video kun je op eenvoudige wijze je orgasme tot wel 30 minuten uitstellen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: