6 jaar geleden

Vergeving van vrouwen bij impotentie

2
(2)

Impotentie en vergeving van je vrouw

Impotentie is een bijzonder vervelend probleem. Doorgaans wordt de aandacht van het probleem op de man gevestigd. Dat is enerzijds logisch, want dit is de persoon die het eigenlijke probleem heeft, maar de gevolgen zijn niet alleen voor de man te merken. Zijn partner heeft er ook veel te maken op dagelijkse basis.

De meeste vrouwen nemen een vergevingsgezinde houding aan wanneer blijkt dat hun partner impotent geworden is. Toch is dat geen reden om niet aan de slag te gaan met het probleem. De vergeving van vrouwen bij impotentie is namelijk geen goed uitgangspunt voor jou als man zijnde.

Hoe dat precies zit, en waar je goed op moet letten, dat is het onderwerp van het artikel dat vandaag centraal staat.

Opmerking: Als je zelf kampt met de confrontatie van een uitblijvende of slappe erectie, start dan hier…

Vergeving van de vrouw

Een groot aantal mannen heeft problemen met het stijf vergeving van vrouwen bij impotentie is vaak tijdelijkhouden van de erectie tijdens de seks. Een kleiner deel van deze mannen krijgt de penis helemaal niet meer in stijve toestand. De overige mannen moeten tijdens de seks toegeven dat zij hun partner niet meer kunnen penetreren, omdat de stijfheid van de penis gedurende de daad afgenomen is, waardoor de vagina teveel weerstand biedt.

Nu zijn er twee mogelijke scenario’s voor de man. Je kunt er lacherig over doen en voordoen alsof er niets aan de hand is, al is het je al tientallen malen gebeurt. Je kunt ook een vent zijn en toegeven aan je partner dat er een probleem is. Geef toe dat je problemen hebt met het houden van een erectie en dat impotentie niet alleen jou treft, maar ook erg vervelend moet zijn voor haar.

Impotentie is geen probleem dat je verborgen kunt houden. Het is zinloos om er over te liegen, want tijdens de seks is het elke keer te merken. Ga je de seks ontlopen, zodat je jouw partner niets hoeft te vertellen over je probleem, dan ben je helemaal slecht bezig. Je partner merkt dat er iets is, maar zij moet er naar raden wat het precies is. Dat werkt nooit.

De mannen die de impotentie opbiechten aan hun partner, kunnen in nagenoeg alle gevallen rekenen op vergeving. Zij zal je vertellen dat het niet erg is, dat er andere manieren zijn en dat er vast wel een oplossing moet zijn. Jouw partner neemt een troostende houding aan, want ze weet hoe belangrijk dit onderdeel voor de man is.

Er zijn weinig dingen zo confronterend en storend als het moment dat tijdens seks je erectie niet opkomt of niet voldoende hard wordt. Leer wat jij hieraan kunt doen.

Getroffen in zijn mannelijkheid

Er zijn weinig vrouwen die in deze situatie hard uit de hoek zullen komen. Zij weten dat hun partner getroffen is in zijn mannelijkheid. Mannen meten hun zelfbeeld af aan de prestaties die zij kunnen leveren. Spierkracht is er eentje van, maar prestaties in bed spelen ook een grote rol binnen het zelfvertrouwen.

Jouw partner stelt zich vergevingsgezind op om jou niet meer te kwetsen dan je zelf al gedaan hebt door geen erectie te kunnen houden. De vergevingsgezinde houding is een warme omarming, maar dit is direct ook gevaarlijk. Je kunt namelijk het idee hebben dat jouw partner het echt niet erg vindt, maar dat is helemaal niet waar.

Jouw partner ziet de ernst van het probleem in, maar zal op de langere termijn toch zeker de problemen opgelost willen hebben. Zodra de seks in een relatie wegvalt, valt een groot gedeelte van de intimiteit weg. Knuffelen, zoenen en vrijen leidden eerder nog tot seks, maar aangezien de seks geen optie meer is, vallen steeds meer onderdelen van de intimiteit van de relatie weg.

Wat je wél moet doen

ondanks de vergeving van vrouwen bij impotentie moet je het probleem aanpakkenHet is geen goed idee om de situatie te accepteren. De vergevingsgezindheid van je partner is namelijk niet oneindig. Zij zal in het begin begrip tonen en medeleven met je hebben, maar na verloop van tijd ebt dat gevoel weg. Ze wil haar vent terug, ze wil een relatie met een echte man hebben.

Daarom moet je zo snel mogelijk aan het werk gaan met de problemen die je hebt. De erectiestoornissen hebben namelijk altijd een oorzaak. Er is een achterliggende reden die ervoor zorgt dat de stijfheid van jouw erectie niet meer voldoende is om je partner te penetreren.

Infografiek - vergeving van vrouwen bij impotentie

Dat is precies de reden waarom ik de erectiepillen af wil raden. Deze pillen zorgen alleen maar voor verwijding van de bloedvaten, maar het eigenlijke probleem pakken zij niet aan. Ze zorgen ervoor dat jij afhankelijk wordt van de pillen, en daarnaast worden alle successen toegeschreven aan de pillen. Niet meer aan je eigen mannelijke vermogen, want die kreeg het immers niet voor elkaar.

Daarom is het beter om zelf aan de slag te gaan met je problemen. Door aan de slag te gaan met de achterliggende oorzaken van het probleem, kun je ervoor zorgen dat de impotentie zal verdwijnen. Doorgaans zijn het problemen die tussen je oren zitten die aangepakt moeten worden.

Aan de slag met de oorzaken van impotentie

Angst en prestatiedruk zijn de meest bekende voorbeelden, maar het kan ook zo maar eens zo zijn dat je niet opgewonden kunt worden omdat de seks niet interessant genoeg is. Of misschien heb je problemen met je partner? Door eens goed na te gaan waar je zelf mee zit, kun je een flink eind komen in de richting van de oplossing.

Om zelf je problemen met een uitblijvende of slappe erectie tegen te gaan zonder heftige erectiemiddelen volg je deze training

De vergeving van een vrouw

Een vrouw zal al snel een vergevende houding aannemen wanneer zij van jou hoort dat je problemen hebt met je potentie. Het is een vervelend probleem dat jou schaadt, maar voor haar is het ook vervelend probleem. De vergevingsgezindheid zal dus niet eeuwig aanhouden, omdat het probleem tussen jullie in zal komen te staan.

Ik raad je daarom sterk aan om vandaag nog te beginnen met het aanpakken van de oorzaken zodat je binnen de kortste keren weer zelf bepaalt wanneer je seks wilt hebben, zonder pillen of andere trucjes om het mogelijk te maken. Op die manier win je je eigen mannelijkheid terug, en hier zal je partner je ongetwijfeld dankbaar voor zijn.

erectiestoornis oplossen

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 2 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: