Hoe verleid je haar in 10 minuten?

5
(1)

Een vrouw versieren in 10 minuten, het kan!

Om een goed seksleven te krijgen, heb je eerst een partner nodig.
In veel gevallen betekent dit dat je op zoek moet naar een date.
Voor veel mannen is dat eng, want vrouwen zijn emotioneel erg gevoelig. Ze hebben een soort radar die haarfijn je onzekerheden blootlegt. Een foute blik of opmerking kan al genoeg zijn om haar je de rug te doen toekeren.

Er zijn een aantal dingen die jou een voorsprong kunnen geven en die je op weg kunnen helpen bij het versieren van een vrouw. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet waarmee jij je kunt wapenen in je eerste gesprekken met een vrouw.

De eerste blik

Liefde op het eerste gezicht is een cliché, maar de eerste momenten doen er wel degelijk toe. Ze zal direct een inschatting maken en bekijken wat je lengte is eneerste blik liefde hoe symmetrisch je gezicht is. Ben je niet moeders mooiste, dan is er niets aan de hand, in dat geval moet je laten merken dat je een goed karakter hebt, want dat is net zo belangrijk voor veel vrouwen.

Het begint al direct bij de kennismaking. Je schudt elkaar de hand en daar begint het. Een slappe, zweterige handdruk brengt je doorgaans niet veel verder.
Zorg voor een stevige (maar niet pijnlijke) handdruk die laat zien dat je een man bent, dat je vastberaden bent en zeker van je zaak. Het is slim om haar aan te kijken op het moment van het handen schudden, zo kun je haar reactie beter peilen.
Let ook op haar handdruk. Is het een slap handje dan zou je daaruit kunnen aflezen dat zij misschien ook onzeker is.

Een gesprek aanknopen

Het kan niet bij een ‘hallo’ en een handdruk blijven wanneer je wilt dat ze meer interesse in je krijgt. De bedoeling is dat jullie een praatje maken. En dan komt het meest gevreesde moment.
Er moet een openingszin komen en daar zijn veel mannen slecht in.
De truc is om interesse te tonen door details te gebruiken, zoals het drankje dat ze drinkt of de vrienden waar ze mee is.

[stextbox id=”info”]Leuk weetje: Volgens Schots onderzoek wekt een zware stem interesse bij vrouwen, omdat duidt op een hogere testosteron spiegel.[/stextbox]

Op dit punt is het belangrijk dat je luistert naar wat ze zegt en reageert op de inhoud. versieren gesprek vrouw
Stel vragen, wees een actieve luisteraar. Knik af en toe en kijk niet nonchalant weg.
Het is een goed idee om niet te snel te praten. Rustige duidelijke taal is beter te volgen en door te snel praten kun je nerveus of zelf minder intelligent overkomen.

Probeer tijdens het gesprek wat over jezelf te vertellen waarmee je punten kunt scoren. Een goed idee is om onderwerpen over je leven aan te snijden waarop voortgeborduurd kan worden.
Avonturen die je beleefd hebt doen het beter dan een beschrijving van de gemiddelde kantoordag. Ook al heb je nog zo’n goede baan.

Tijdens het praten spreek je niet alleen met je mond.

[stextbox id=”info”]We communiceren 80% van wat we zeggen met lichaamstaal (Geen grapje! dit cijfer klopt!). [/stextbox]
Zorg voor een ontspannen houding en laat haar het tempo bepalen. Wanneer zij je aanraakt, kun je haar een keer aanraken, maar niet te gehaast.
De binnenkant van haar onderarm is een goede plek, want daar zitten veel zenuwen die haar zullen prikkelen en dat is precies wat je wilt bereiken.

Inspelen op haar evolutionaire drang

Het laatste punt is een evolutionaire vraag, al zal ze zich daar niet altijd bewust van zijn. Na de kennismaking en het dichter bij elkaar komen, zal ze zich in haar onderbewustzijn afvragen of je een geschikte bedpartner bent.
Vrouwen zijn evolutionair ingesteld op het zoeken en herkennen van een sterke partner die kan zorgen voor de bevruchting en die haar en het nageslacht zou kunnen verzorgen nadat de geboorte plaatsgevonden heeft.

zelfverzekerd versierenNu is het niet verstandig om haar dat te vertellen. Het mag dan waar zijn, het is bepaald niet romantisch en we hebben als mensen graag het idee dat we onszelf in de hand hebben en niet door onze instincten worden geleid.
Zorg er voor dat je zelfverzekerd overkomt. Communiceer dat jij haar leuk vindt, maar haar niet nodig hebt.
Je bent zelfstandig en volwassen. Het kan soms zeer goed werken om een slogan als ‘voor jou tien anderen’ in je achterhoofd te houden.
Dit houdt je blik op de zaken realistisch en zorgt er voor dat je vanzelf minder gewicht aan jullie contact hangt.

Zorg er voor dat je vanaf het eerste contact niet ‘needy’ overkomt. Een kleverige man communiceert eigenlijk naar vrouwen dat hij niemand kan krijgen. Vrouwen vertalen dit als dat deze man is afgekeurd door andere vrouwen en dat er dus wel iets niet in de haak zal zijn.
Ook dit is een instinct en vrouwen vertrouwen er blindelings op, een soort radar dus.

De radar werkt gelukkig ook precies andersom.
Wanneer jij een vrouw het gevoel weet te geven dat je sterk en zelfstandig bent. Dat je sociale skills hebt en zeker bent van jezelf. Dan zal dit haar natuurlijke aantrekkingsmechanisme in werking stellen.

Aantrekkingskracht schakelt onze evolutionaire programmering voor voortplanting in. Dit mechanisme zorgt er voor dat we minder rationeel denken.
Zodra dit mechanisme in werking is gesteld, zal jij minder moeite hebben om op korte termijn met haar het bed te delen. Blijft het mechanisme uit, dan is het een onbegonnen taak.

Even kort samengevat

Daten is voor veel mannen spannend. Het aanspreken van een vrouw is voor velen al moeilijk genoeg.meisje aanspreken
Als je er niet goed in bent, neemt het dan stapsgewijs. Slechts weinig mannen worden geboren met natuurlijk versiertalent.
Dit moeten we net als alle anderen dingen leren.
Neem het niet te serieus. Probeer simpelweg te experimenteren. Spreek zo vaak en zo veel mogelijk vrouwen aan.
Zet hoog in, ga voor vrouwen die je écht leuk en aantrekkelijk vindt. Laat je NOOIT uit het veld slaan. De aanhouder wint, en je leert van iedere ervaring!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De invloed van je gedrag omtrent klaarkomen uitstellen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in