7 jaar geleden

Hoe verwen je een vrouw met vingeren

0
(0)

Vingeren, een heerlijke verwennerij tijdens seks

Het verwennen van je partner tijdens seks door haar lekker te vingeren is één van de meest effectieve manieren om haar een climax te laten bereiken.

Wij mannen hebben echter de neiging om teveel nadruk te leggen op dit orgasme. Veel vrouwen genieten minstens even veel van de weg er naartoe!

In dit artikel behandel ik om die reden enkele vinger technieken waarmee jij je partner niet alleen heerlijk lang kunt laten genieten van jouw stimuleringen, maar waarmee je dit ook nog in een heerlijk vrouwelijk orgasme kunt laten eindigen.
We behandelen de opbouw, de technieken en de afronding zodat jij de volgende keer met een nieuw arsenaal aan mogelijkheden de slaapkamer betreedt!

De aanvang: Hoe beginnen we met vingeren?

Eén van de grootst gemaakte fouten van mannen, is dat wij hetgene wat wij zelf lekker vinden proberen te vertalen naar wat vrouwen lekker vinden tijdens seks.
Wij genieten als mannen wel van wat opbouw, maar er mag van ons meestal snel overgegaan worden op heftigere handelingen. Masturberen, pijpen, penetratie, etc.

Bij de meeste vrouwen werkt dit een beetje anders. Zij wil warm gemaakt worden. Haar seksuele motor kan worden vergeleken met een diesel. Als ze eenmaal opgewarmd is kan ze blijven gaan.

Neem daarom je tijd! Voorspel en vingeren zijn niet hetzelfde.
Begin met streling en werk van boven naar beneden. Kus haar lichaam en plaag haar door haar te laten denken dat je haar aanraakt op haar speciale plekjes, terwijl je wanneer je genaderd bent, plotseling toch afwijkt. Kus haar dijen en komt steeds dichter bij haar vagina.

De vaginale regio (vulva) is erg gevoelig. De clitoris en schaamlippen reageren op haar seksuele spanning en zwelen een beetje op.
Iedere kleine aanraking die jij haar in deze fase geeft zorgt voor een schokkende prikkeling.
De kunst is om juist in deze fase de aanrakingen licht en vluchtig te houden.

[stextbox id=”info”]Tip: Te snel te ver gaan kan haar uit haar seksuele staat halen[/stextbox]

Masseer haar schaamlippen als volgende stap

Nu je de vulva bent genaderd en haar enkele keren vluchtig hebt betast op een plagerige wijze, wordt het tijd de volgende stap te nemen.

Zoals gezegd is het belangrijk dit niet te snel te doen, maar wees ook niet bang om verder te gaan.
Ja mag je tijd nemen, maar er moet altijd duidelijke vooruitgang in seks zitten.

Rust je hand zachtjes op haar buitenste schaamlippen. Laat ze hier heel eventjes rusten voordat je langzaam met je vingertoppen begint te masseren.
Masseer haar volledige vulva in een ronddraaide beweging. Met wat extra druk op het middelpunt van de schaamlippen druk je deze zachtjes een beetje uitelkaar.

Als ze opgewonden genoeg is, dan zul je snel genoeg haar vochtige ‘binnenste schaamlippen’, en de opening van haar vagina voelen.
Omdat de schaamlippen nog niet uit elkaar zijn geweest kunnen deze aan de buitenkant nog een beetje droog zijn. Wees hier voorzichtig mee, want directe stimulering kan dan een beetje pijn doen.

Het uitelkaar duwen van de schaamlippen zorgt er voor dat het vocht wat vrijkomt tijdens vrouwelijke opwinding, naar buiten kan komen en met jouw masserende bewegingen kun je het een beetje verspreiden zodat je aanrakingen plezieriger aanvoelen.

Neem enkele minuten de tijd om je masserende beweging te variëren. Dit is het moment om je te realiseren dat zij geniet van deze langzame opbouw.
Het zou funest kunnen zijn om direct door te willen gaan en haar te penetreren met je vingers.

Wacht in plaats daarvan rustig en luister naar haar reacties. Varieer een beetje in de druk waarmee je haar vulva masseert en begint ook nu weer plagerig af en toe wat meer nadruk op haar clitoris te leggen.

Stimulatie van de clitoris tijdens vingeren

Het verschil in gevoeligheid van de clitoris verschilt enorm veel per vrouw.
Sommige vrouwen kunnen er absoluut niet tegen als je de clitoris direct aanraakt. Er moet dan altijd een beetje huid tussen zitten. Let er op dat schuren met jouw huid over de clitoris niet heel fijn aanvoelt. Sommige mannen ervaren deze zelfde sensatie bij directe aanraking van de huid van de eikel.
Net als de eikel bevat de clitoris een zeer grote dichtheid van zenuwuiteinden wat deze erg gevoelig maakt.

Een goede manier om de clitoris te stimuleren, is door je vingertoppen er op te leggen en onder een beetje druk op en neer te bewegen zonder dat je vingers schuren.
Probeer dit op een manier te benaderen zoals je dit ook zou doen als je iemand masseert. Je schuurt dan niet over de huid, maar laat de huid onder je vingers meebewegen.

Plagen; één stap naar voren, twee terug

Wanneer je voor het eerst haar clitoris hebt gestimuleerd, neem hier dan direct weer afstand van.
Richt je een korte periode op haar schaamlippen en wacht voordat je opnieuw toenadering tot haar meest gevoelige plekje zoekt.

Vrouwen zijn extreem gevoelig voor ‘plagerij’ haar het idee geven dat je haar op een speciale manier gaat stimuleren, maar dit vervolgens niet doen, maakt dat ze gaat branden van verlangen naar de volgende stap.

Herhaal deze tactiek een tijdje, maar nooit langer dan enkele minuten.
Vergeet niet: Seks moet altijd vooruitgang hebben.

Penetratie, de volgende stap tijdens vingeren

De opbouw fase is nu achter de rug.
Nu pas wordt het tijd om met je vinger haar vagina binnen te gaan.
Dit is een goed moment voor een klein trucje wat een zeer positief effect heeft op veel vrouwen.
Aan het begin van de vagina zit een gespierde rand. Deze rand is erg gevoelig en aanraking tijdens het vingeren op deze plek is voor de meeste vrouwen erg plezierig. Beweeg je vinger als alleen het topje naar binnen is, een beetje op en neer. Buig het topje zodat je de opening van de vagina een beetje stimuleert. Houd dit een tijdje vol, je zult haar positieve reactie opmerken.

Werkt je vinger langzaam naar binnen en blijf de wanden van de vagina stimuleren door je zachte bewegingen.
Wanneer je jouw hand vanaf haar navel over haar vulva heen hebt gelegd, en je duwt je middelvinger zachtjes naar binnen, dan voel je bij het vingertopje wanneer je deze een beetje naar binnen drukt een plekje op de vagina wand wat verschilt van de rest. Het is een soort ribbelig randje.
Onder dit randje zitten de para-urethrale klieren. Deze zorgen voor een verdikking van de vagina wand welke wij ook wel kennen als de G-spot

G-spot massage, de volgende stap bij het vingeren

Masseer je G-spot lichtjes en beweeg nu je volledige hand een beetje op en neer, zodat ook de buitenste vulva gestimuleerd blijft. Je handpalm ligt als het goed is over de vulva en de clitoris heen. Hierdoor blijft de clitoris gestimuleerd wanneer jij je hand beweegt. Zo kun je tegelijk haar G-spot masseren zonder dat je de rest van haar gevoelige delen negeert.

De volgende stap is het aanbrengen van een lichte druk met je hand in de richting van haar buik. Hierdoor drukt je middelvinger die in haar vagina zit helemaal langs de vagina wand en de clitoris. Beweeg je hand rustig op en neer.

Toename in druk en snelheid

Alles wat we tot nu toe hebben gedaan is onderdeel van de ‘weg naar het orgasme’ het is een weg waarover we eerder aangaven dat er niet gehaast hoeft te worden. Neem je tijd.
Wanneer jij het idee hebt dat je partner maximaal opgewonden is geraakt en klaar is voor een orgasme, voer dan langzaam de druk en de snelheid waarmee je met je middelvinger en hand tegen haar vagina wand, g-spot en clitoris drukt op.

De clitoris zal wanneer haar lichaam zich klaarmaakt voor het orgasme, een beetje opzwellen. Deze voelt dan aan als een hard balletje bovenaan haar vagina op het punt waar de binnenste schaamlippen elkaar raken.

[stextbox id=”info”]Tip: Bij veel vrouwen wordt de gevoeligheid van de clitoris als het orgasme nadert wat minder. Er is nu een wat intensere stimulatie van de clitoris mogelijk[/stextbox]

Het clitoraal orgasme verwekken

Trek nu je middelvinger een stukje terug en zorg dat het bovenste gedeelte op de clitoris ligt.
Druk zachtjes en draai tegelijkertijd je middelvinger, je rolt nu je middelvinger van haar clitoris waardoor deze aan de zijkant onder je vinger vandaag schiet.
Rol je vinger nu over haar clitoris naar de andere kant. Wederom zal haar harde clitoris onder je vinger vandaag schieten.

Aan de schokken van haar bekken zul je merken hoe gevoelig ze hiervoor is. Veel vrouwen vinden dit een heerlijke techniek.

Dit is ook bij uitstek een goede manier om het clitoraal orgasme te verwekken.

Vrouwen zijn er toe in staat op meerdere plekken een orgasme te verwekken. De clitoris en G-spot zijn de bekendste.

Voer de druk op haar clitoris met de bovengenoemde techniek op tot je merkt dat haar orgasme aanvangt

Wat te doen wanneer ze klaarkomt

Bij een clitoraal orgasme wordt de clitoris eventjes kleiner en trekt deze zich soms zelfs helemaal terug in de huidplooi van de vagina. Op dit moment wordt deze extreem gevoelig. Aanraking ervan is dan vaak niet meer plezierig voor vrouwen.

Je weet dat dit moment is aangebroken als haar lichaam ongecontroleerd begint te schokken. Ook hijgen en kreunen kunnen wijzen op een orgasme in werking.

Een goede manier om dit plezierig af te sluiten, is je vinger met een beetje druk, stil op haar clitoris te leggen.
Deze druk zorgt er voor dat er wel prikkelingen zijn, maar dat deze niet te sterk en direct zijn om vervelend aan te voelen.

Wanneer de schokken van haar lichaam zijn gekalmeerd kun je kort opnieuw stimuleren. Vaak blijft de clitoris echter een tijdje overgevoelig, let dus goed op haar reactie en verzeker je er van dat ze dit fijn vind.
Als ze het niet fijn vind, wacht dan.
Vrouwelijke orgasmes kunnen zeer heftig zijn. Het kan zijn dat ze eventjes tijd nodig heeft om op adem te komen.

Meerdere vrouwelijke orgasme door vingeren en de volgorde

Maar weinig mannen zijn er toe in staat om meerdere keren achter elkaar klaar te komen. Vrouwen kunnen dit vaak wel.
Wat interessant is om te weten, is dat een vrouw nadat ze eenmaal klaar is gekomen meestal gemakkelijker ook een tweede orgasme kan krijgen.

Zoals gezegd is het clitoraal orgasme niet de enige vorm van klaarkomen die vrouwen kennen.

Door haar opnieuw te vingeren, maar nu de nadruk meer op haar G-spot te leggen, kun je een G-spot orgasme opwekken.
Deze vorm van klaarkomen wordt door veel vrouwen omschreven als extra heftig. Ook staat het G-spot orgasme er om bekend dat het vrouwelijke ejaculatie teweeg kan brengen.

[stextbox id=”info”]Tip: Bij vrouwelijke ejaculatie komt vrouwelijk ejaculaat vrij. Soms gebeurt dit onder druk. Deze orgasme worden als zeer plezierig omschreven en het is dus zeker de moeite waard om tijdens het vingeren te proberen een dergelijk orgasme bij haar teweeg te brengen.[/stextbox]

Conclusie; vingeren als uitgebreid onderdeel van seks

Vingeren is zoals je hiervoor hebt kunnen lezen, een seksuele techniek die je lang kunt laten voortduren. Het is iets wat, mits goed uitgevoerd, tot maximaal genot en intense vrouwelijke orgasmes kan leiden.

Probeer je tijdens het vingeren altijd te realiseren dat er geen haast is, en dat het orgasme geen groter doel hoeft te vormen dan de weg er naartoe. Focus op haar plezier, jouw beurt komt vanzelf.
Let ook goed op haar reacties. Iedere vrouw is weer net een beetje anders.
Het goed interpreteren van haar persoonlijke signalen, maakt het verschil tussen heerlijk vingeren, en vervelende onplezierige betasting!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: