Een vrouw goed vingeren: de 4 beste vingertechnieken

4.4
(38)

vingertechnieken: hoe kun je een vrouw het beste vingeren?

Iedere man moet goed kunnen vingeren: zo simpel is het. Een goede vingertechniek is namelijk essentieel om een goede indruk te maken in bed. Door zelfverzekerd over te komen en handig te zijn met je vingers, kun je een vrouw zeer opgewonden maken tijdens het voorspel en haar gemakkelijk tot een climax brengen.

Veel mannen zien vingeren helaas als niet erg belangrijk, en besteden er dan ook niet veel aandacht aan. Andere mannen zijn misschien onzeker over de manier waarop ze een vrouw moeten vingeren, en slaan het liever helemaal over.

Dat is de grootste fout die je kunt maken, want vingeren is dé manier om een vrouw ultiem opgewonden te krijgen. Of je elkaar net kent, of al jarenlang samen bent: goed kunnen vingeren is een absolute must voor iedere man.

goed vingeren leren

Vingeren: de beste manier om een vrouw op te winden

Wat is vingeren eigenlijk? Vingeren is simpelweg het bevredigen van een vrouw met gebruik van je handen. Het is een van de meest voor de hand liggende manieren om een vrouw op te winden – en als je weet wat je moet doen, ook meteen een van de makkelijkste manieren. Door de vagina en de clitoris te stimuleren kun je haar namelijk zeer effectief in de stemming brengen voor een goede vrijpartij.

Maar vingeren kan veel meer zijn dan alleen voorspel. Door een vrouw te vingeren kun je haar geweldige orgasmes geven. Zeker als je het vingeren combineert met andere handelingen – met zoenen, masseren of beffen – zal je iedere vrouw als het ware laten smelten in je handen. Om een echte meester in de slaapkamer te worden, is het dan ook noodzakelijk om de belangrijkste vingertechnieken goed onder de knie te krijgen.

Je leest hier over vier simpele vingertechnieken, waarmee je vrouwen beter dan ooit kunt bevredigen. Ook worden de fouten opgesomd die de meeste mannen maken op het moment dat ze een vrouw vingeren, en lees je een aantal van de valkuilen die je moet zien te vermijden. Vervolgens wordt uit de doeken gedaan hoe vrouwen zichzelf vingeren: daar kun je namelijk veel van leren om je vingertechniek te verbeteren.

Neem je al deze informatie tot je, dan hoef je niet langer onzeker te zijn over de kundigheid van je vingers. Met tips en trucs om een vrijpartij zo spannend mogelijk te maken door je vingers te gebruiken, al dan niet met andere stimulatietechnieken, kun je iedere vrouw voortaan laten sidderen van genot.

Hoe het leren van vingertechnieken mijn seksleven naar een hoger niveau heeft getild

[pullquote align=”normal”]Toen ik mijn vriendin begon te vingeren met de technieken die ik geleerd had, duurden de vrijpartijen die daarop volgden veel langer, waren heftiger en meer gepassioneerd. [/pullquote]

Als ik zeg dat het belangrijk is om goed te leren vingeren, dan praat ik uit eigen ervaring. Net als het merendeel van de mannen besteedde ik vroeger niet erg veel aandacht aan het vingeren. Ik dacht dat ik door gewoon op mijn gevoel af te gaan alles best goed deed. Het heeft bij mij dan ook lang geduurd voordat ik doorkreeg dat die instelling helemaal fout is. Met de technieken die ik nu toepas, kan ik een vrouw namelijk enorm veel meer opgewonden maken dan ik daarvoor ooit voor elkaar kreeg.

Het gekke is dat ik eigenlijk nooit doorhad dat ik iets fout deed. Als het vingeren niet zo succesvol was, dan dacht ik meestal dat mijn vriendin niet zoveel zin had. Ik besteedde er in ieder geval weinig aandacht aan. Dat stopte onmiddellijk toen ik me een keer echt verdiepte in de verschillende manieren die er bestaan om een vrouw op te winden door je vingers te gebruiken. Op dat moment ging er echt een wereld voor me open.

Vanaf dat moment had ik een veel beter idee wat ik moest doen als ik een vrouw vingerde, en veranderde mijn seksleven drastisch. Ik merkte bijvoorbeeld dat mijn vriendin veel meer zin had in seks. Ook leerde ik hoe belangrijk de rol van voorspel eigenlijk is: dat het niet alleen functioneel is, maar dat het kan zorgen voor een spanningsopbouw die seks stukken beter maakt.
Toen ik mijn vriendin begon te vingeren met de technieken die ik geleerd had, duurden de vrijpartijen die daarop volgden veel langer, waren heftiger en meer gepassioneerd.

Het is heel erotisch om te zien hoe je iemand kunt laten genieten door haar goed te vingeren. Bovendien krijg je de aandacht die je besteedt aan een vrouw ook terug, in die zin dat zij veel meer geneigd zal zijn jou te laten genieten als je haar op de juiste manier in de stemming kunt brengen. Een win-winsituatie dus!

Mijn ervaring is dat goed worden in vingeren vooral een kwestie van de juiste instelling is. Vingeren lijkt misschien niet zo heel erg belangrijk, en ik weet zeker dat de meeste mannen ervan overtuigd zijn dat het vingeren ze best goed af gaat – net als ik vroeger.

Met een aantal simpele tips en trucs, die je binnen de kortste keren onder de knie hebt, zal je echter het verschil zelf kunnen merken. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt om je seksleven naar een hoger niveau te tillen door je vingers goed te gebruiken.

Wat doen mannen meestal fout bij het vingeren?

[pullquote align=”normal”]Mannen vingeren een vrouw vaak veel te snel, te direct en te heftig. Daar knappen de meeste vrouwen snel op af. [/pullquote]

Om ergens beter in te worden, moet je eerst inzicht krijgen in de fouten die je maakt. Dat geldt zeker ook voor vingeren. Voor veel mannen is de vagina toch een beetje een raadsel.  Waar wordt een vrouw nou echt opgewonden van, en hoe moet je precies te werk gaan?

De belangrijkste fout die gemaakt wordt, is dat wij mannen ons niet voldoende verdiepen in de vrouw die ze vingeren. De gemiddelde man komt waarschijnlijk niet veel verder dan een beetje wrijven in de buurt van de clitoris, en hoopt dan dat dat het gewenste effect zal hebben. Dat is overigens niet meteen altijd fout. Je behaalt daarmee alleen niet iedere keer het gewenste resultaat.

Hoe komt het dat dit de ene keer prima werkt, terwijl het de keer daarop geen succes is? Het antwoord is: er zit geen visie achter de manier waarop je haar  vingert. Door een bepaalde techniek te volgen, voorkom je dit probleem.

Een andere veel gemaakte fout, is dat veel mannen vrouwen benaderen vanuit hun eigen perspectief. Het probleem daarmee is dat mannen en vrouwen seks heel verschillend beleven. In het algemeen kan gesteld worden dat mannen denken in termen van een climax waar doelmatig naartoe gewerkt wordt: de ejaculatie. Vrouwen beleven seks juist meer in een soort golfbeweging: hun patroon van opwinding gaat van piek naar piek.grootste fouten bij vingeren

Dit is natuurlijk een versimpelde weergave van de realiteit, maar het legt wel de vinger op de zere plek: als een man een vrouw vingert op de manier waarop hij zelf bevredigd zou willen worden, dan gaat het mis. Het vingeren is dan vaak veel te snel, te direct en te heftig. Daar knappen de meeste vrouwen snel op af.

Als het je bekend voorkomt dat het meisje dat je vingert vrij snel wil dat je ermee ophoudt, of als ze je vaak moet laten merken dat je te hard of te snel vingert, dan maak je je hier waarschijnlijk schuldig aan. Dat is zonde, want ondanks je goede wil zorg je er met deze instelling voor dat het genot voor de vrouw eerder verder weg raakt dan dichter bij komt.

Wat zijn de grootste valkuilen bij het vingeren van een vrouw?

Bij het vingeren zijn er een aantal zaken die je absoluut moet zien te voorkomen. Dit zijn de valkuilen die ervoor zorgen dat een meisje niet kan genieten van de aandacht die je haar geeft, of zelfs afknapt op de manier waarop je haar vingert. De vier grootste punten van aandacht zijn de volgende:

Lange nagels

Zoals iedere seksuele handeling vraagt een succesvolle vingerbeurt om goede persoonlijke hygiëne. Zorg dus dat je schone handen hebt voordat je in bed duikt. Een andere veelgemaakte fout is dat mannen hun nagels niet goed genoeg bijhouden.

De vagina is een zeer gevoelig plekje, waar ieder scherp randje gemeen pijn kan doen. Dat is wel het laatste wat je wil, want als je haar bezeert tijdens het vingeren slaat de stemming meteen helemaal om. Knip dus je nagels regelmatig. Dat is ook meteen schoner, want zo kan er geen vuil onder je nagels blijven steken.

Te weinig geduld

Vrouwen vinden het over het algemeen niet fijn als je gehaast vingert. Mannen maken vaak de fout te snel, te grove en harde bewegingen te maken, in plaats van rustig de tijd te nemen en spanning op te bouwen. Vaak is dat niet eens bewust: het kan moeilijk zijn om je in te houden, zeker als je zelf opgewonden bent.

Bedenk je echter steeds dat vrouwen een andere beleving hebben van wat lekker is dan jij. Als je meteen hard en snel over haar clitoris begint te wrijven in de hoop haar op te winden en een orgasme te bezorgen, kan dat wel eens het tegengestelde effect hebben.

Te weinig (of te veel) afwisseling

Een veel voorkomende fout bij mannen die niet in de vorige valkuil trappen, is dat ze juist weer te weinig doen. Uit angst om iets fout te doen, of misschien uit gebrek aan fantasie, houden zij het bij één beweging tijdens het vingeren. Dat lijkt veilig, maar is helaas geen goed idee. Steeds herhalende bewegingen kunnen als saai en fantasieloos ervaren worden. Je loopt het risico dat ze weinig tot niets voelt en zich afvraagt wat je in godsnaam aan het doen bent als je continu dezelfde beweging maakt. En dat is het laatste wat je wilt, toch?

Het is dus geen optie om het op deze manier op safe te spelen. Overdrijf dit overigens niet. Als je merkt dat een bepaalde beweging haar goed bevalt, houd deze dan een tijdje vast. Nogmaals, het is zo belangrijk dat je let op de signalen die zij je geeft!

Alleen inwendige stimulatie

Soms denken mannen nog wel eens dat goed vingeren betekent dat je zo snel mogelijk met een of twee vingers in en uit de vagina dient te bewegen. Dit is weer een voorbeeld van de klassieke fout, waarbij de man vooral vanuit zijn eigen perspectief denkt. In werkelijkheid zijn er maar weinig vrouwen die een orgasme kunnen krijgen van puur inwendige stimulatie.

Het is veel effectiever en opwindender als je (langzaam!) streelt of masseert rondom de clitoris. Daar zitten namelijk enorm veel zenuwuiteinden, waardoor het heerlijk aanvoelt als je aandachtig en vooral voorzichtig over de clitoris heen wrijft.

grootste valkuilen bij vingeren

Hoe masturberen vrouwen zelf het liefst?

[pullquote align=”normal”]Eigenlijk begint een knallende vrijpartij al lang voordat je elkaar nog maar hebt aangeraakt. Zorg dus voor sfeer! [/pullquote]

Nu we de veel voorkomende fouten hebben besproken, kunnen we gaan kijken naar hoe het wél moet. En van wie kun je beter leren vingeren dan van vrouwen zelf? Er zijn voor mannen die hun vingertechniek willen verfijnen zeker enkele goede lessen te trekken uit de manier waarop vrouwen zelf te werk gaan.

Wanneer vingeren vrouwen zichzelf?

Allereerst is het goed om je af te vragen wanneer vrouwen vingeren. Dat doen ze – en dat is geen verrassing – alleen als ze in de stemming zijn. Energielevel, geilheid, maar ook de sfeer in de kamer en het tijdstip op de dag: al dit soort factoren spelen daarbij een rol. Het is goed om hier even bij stil te staan, want hieruit kan geconcludeerd worden dat het alleen zal lukken om vrouwen de perfecte vingerbeurt te geven als ze er op dat moment ook voor open staan.

Eigenlijk begint een knallende vrijpartij dan ook al lang voordat je elkaar nog maar hebt aangeraakt. Van die kennis kan je ook slim gebruik maken. Door ervoor te zorgen dat de ruimte sfeervol ingericht is, en bijvoorbeeld een rustig muziekje op te zetten, lekker te eten en een goed gesprek te voeren voordat je aan de seks begint, vergroot je de kans dat je een vrouw opgewonden kunt krijgen.

Hoe vingeren vrouwen zichzelf eigenlijk?

De vervolgvraag is dan natuurlijk: hoe vingeren vrouwen zichzelf? Helaas is daarop geen eenduidig antwoord te geven. De ene vrouw masturbeert rustig, neemt haar tijd en zal zichzelf niet iedere keer tot een orgasme brengen. De andere vrouw vingert zichzelf misschien wat heftiger en wil wel graag een climax beleven.

Hieruit kan ook lering getrokken worden door ons mannen. Het betekent dat je zelfs met de beste technieken kunt falen, als je niet goed genoeg let op wat zij lekker vindt. Alleen als je dat wel doet, kan je ontdekken wat haar favoriete manier van vingeren is.

De sleutel om een vrouw binnen enkele minuten enorm opgewonden te maken, of om haar spetterend klaar te laten komen, is dan ook om een onverdeelde aandacht voor haar en alle gevoelige plekjes van haar lichaam te hebben.

Wat doen vrouwen anders?

Een andere vraag die de moeite waard is om te stellen, is of vrouwen iets anders doen dan mannen. Het antwoord daarop is vrij eenduidig: ja. Je zult een vrouw nou eenmaal niet gemakkelijk zo goed kunnen vingeren als zij dat zelf kan. Wel kun je een paar handige technieken afkijken.

Vrouwen zijn tijdens het masturberen bijvoorbeeld niet alleen bezig met de vagina of de clitoris: vaak besteden zij veel aandacht aan de zogenaamde g-spot. Dit is een speciaal plekje iets binnenin de vagina, wat niet zo gemakkelijk te vinden is. Als je de g-spot echter op de juiste manier stimuleert, kun je iedere vrouw een geweldig orgasme geven.

hoe vingeren vrouwen

 

De vier essentiële vingertechnieken die iedere man moet kennen

Nu duidelijk is waar op gelet moet worden, is het tijd om de belangrijkste technieken van het vingeren uit de doeken te doen. Iedere man kan hiermee leren om een fantastische lover te worden: het enige wat je hoeft te doen, is deze technieken opnemen in je arsenaal.

Techniek 1: Met één vinger

Vergeet de moeilijke fratsen, vergeet de druk die op je schouders ligt, en begin simpel met één vinger. Dit is een echte beginnerstechniek, maar dat zegt niets over de effectiviteit ervan: less is more, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Pas je deze techniek toe, dan draai je de vrouw op haar rug (of in een positie waarbij je op een comfortabele manier tussen haar benen kunt komen) en focus je voornamelijk op de clitoris om haar opgewonden te maken.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het absoluut niet de bedoeling om meteen te beginnen met harde wrijfbewegingen op de clitoris zelf. Het sleutelbegrip is subtiliteit. Glijd, veeg of wrijf bijvoorbeeld lichtjes in de buurt van de clitoris, en zorg voor een absoluut minimum aan contact. Als je deze een-vinger-techniek goed toepast, raak je de clitoris vrijwel nooit direct in zijn geheel aan – je strijkt als het ware van de ene kant van de clitoris met zeer kleine bewegingen naar de andere kant.

Voer de intensiteit soms een klein beetje op, en laat haar dan weer ontspannen. Let daarbij goed op haar lichaamstaal. Daarmee maak je iedere vrouw wild van opwinding. Deze simpele techniek heeft overigens niet per se als doel om haar een orgasme te laten krijgen, maar is meer geschikt als een soort voorspel. Neem je voor om dit vijftien minuten vol te houden, en je meisje is zeker klaar voor een wilde vrijpartij.

Techniek 2: Dubbele stimulatie

Deze techniek is iets uitgebreider dan de bovenstaande, en een goed vervolg op de enkele-vinger-techniek. Je houdt het nog steeds simpel, maar je gebruikt bij deze techniek wel meerdere vingers. De dubbele stimulatietechniek werkt als volgt: laat rustig één of twee vingers in de vagina glijden. Je middelvinger werkt hiervoor het beste. Met deze vinger(s) hoef je niet heel veel te bewegen: het gevoel van penetratie alleen al is genoeg om haar op te winden.

Vervolgens gebruik je de andere vingers van dezelfde hand – je duim, en eventueel je wijsvinger – om de clitoris te stimuleren. Kijk daarbij uit dat je niet te hard van stapel loopt. Ook hier geldt weer dat je veel meer bereikt met een subtiele aanpak. Glijd zachtjes over de clitoris en stimuleer ook de omliggende schaamlippen.

Wil je deze manier van vingeren toepassen, dan is het belangrijk dat de dame die je gaat vingeren al enigszins opgewonden is geraakt. Anders kan het moeilijk of zelfs pijnlijk zijn als je probeert met je vinger in de vagina te glijden.

Essentieel voor deze techniek is ook om veel variatie toe te passen. Wissel in snelheid, maar ook in de hoeveelheid druk die je zet met de vinger die in de vagina zit.

Deze vingertechniek is geschikt als voorspel, maar als je het goed aanpakt en in het juiste ritme de spanning opbouwt, kun je haar op deze manier ook tot een geweldige climax brengen.

Techniek 3: Vinger de g-spot

De g-spot wordt door veel mannen gezien als de heilige graal om een vrouw te bevredigen. Kun je de g-spot vinden, dan kun je een vrouw geweldig bevredigen. Het bestaan van de g-spot is overigens omstreden: sommige seksuologen zien de g-spot als een mythe, terwijl andere experts het bestaan van dit bijzondere plekje wel erkennen.
Zij claimen dat je door de bovenkant van de vagina te stimuleren op ongeveer een vingerkootje diepte, de meeste vrouwen een zeer intens orgasme kunt geven. Dit wordt het g-spot-orgasme genoemd.

Om de g-spot te stimuleren kun je het best twee vingers gebruiken, waarmee je enige druk zet op de vaginawand en rustig en constant blijft wrijven. De bedoeling van deze techniek is om de vrouw tot een orgasme te brengen.
Wil je haar het orgasme van haar leven bezorgen? Lees dan in mijn artikel over squirten hoe je haar stap voor stap, via g-spot stimulatie, spuitend kunt laten komen.

Het vingeren van de g-spot is een vergevorderde techniek. De juiste plek is namelijk moeilijk te vinden. Je kunt de g-spot niet zien en hij is soms lastig te voelen, dus je moet compleet afgaan op de respons van de vrouw die je aan het vingeren bent. Let dus goed op haar lichaamstaal en vraag regelmatig wat ze lekker vindt.

Techniek 4: Anaal vingeren

Het lijkt misschien een grote stap, maar anaal vingeren hoort zeker bij de vier belangrijkste vingertechnieken die je als man goed wil beheersen. Veel vrouwen (en mannen!) zijn wat huiverig voor anale seks. Toch vinden veel mensen het stiekem heerlijk als de anus met een vinger gestimuleerd wordt tijdens het voorspel of tijdens de seks. Dat is ook niet vreemd.

De anus is een zeer gevoelig plekje, en door het aan te raken kun je een vrouw een zeer intens genot geven. De wetenschap dat de anus taboe is, draagt ook voor een groot gedeelte bij aan de spanning. Het is wel noodzaak zeer voorzichtig te zijn. Dit is bovendien een zeer intieme techniek: zorg dat jij zeker weet dat zij het goed vindt.

Anaal vingeren werkt uiteraard wel iets anders dan vaginaal vingeren. Het is vaak genoeg om haar alleen te plagen, en de anus niet echt te penetreren met je vinger. Dit plagen doe je bijvoorbeeld door het gebied rond de anus aan te raken en eventueel wat lichte druk te zetten op de anus zelf. Dat is vaak al voldoende om haar extreem opgewonden te maken. Houd daarbij goed haar ademhaling in de gaten om te zien of ze het lekker vindt.

beste vingertechnieken

Leer de clitoris goed kennen

Als je goed hebt opgelet, heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat het belangrijk is dat je goed weet waar de clitoris zit en hoe een vrouwelijk orgasme werkt. Als man kun je wel eens hopeloos worden van de eisen die er aan je gesteld worden in de slaapkamer.

Vooral de clitoris zorgt voor veel verwarring. Directe stimulatie van de clitoris is vaak teveel van het goede, maar je kunt het gevoeligste plekje van de vrouw ook niet zomaar negeren! Het is dan ook aan te raden om je over dit onderwerp goed in te lezen.

Hoe ik leerde hoe belangrijk de clitoris is

Door schade en schande word je wijs. Dat geldt ook zeker voor mij, want ik heb ooit op een vervelende wijze moeten leren hoe belangrijk het is dat je de clitoris op de juiste manier behandelt. Jaren geleden ontmoette ik op een avond een prachtig Indisch meisje in een kroeg, en overtuigde ik haar om met me mee naar huis te gaan.

Alles ging erg soepel: ze was ondeugend en geil, en we waren aan het zoenen op de bank toen ik haar besloot te gaan vingeren. Dat liet ze meteen toe. Onervaren als ik op dat moment nog was, gleed ik mijn hand richting haar vagina en begon ik iets te grof te wrijven in de buurt van haar clitoris.

Dat had ik beter niet kunnen doen, want de sfeer sloeg in een keer om. Ik merkte meteen dat ze heel stil werd, en ze keek me aan met een verkrampt gezicht. Na tien seconden pakte ze mijn hand beet en trok hem hard weg. “Doe maar niet,” zei ze, en ze keek me strak aan met een dodelijke blik.

Ik hoef er misschien niet bij te vermelden dat het niets meer geworden is die avond. Ze bleef uit beleefdheid nog een tijdje zitten, stond toen op, zei dat ze moe was en ging naar huis. Ik heb haar daarna nooit meer gezien – maar ik ben haar wel dankbaar, want ik heb mijn lesje voor eens en altijd geleerd.

De clitoris is zeer gevoelig

Wat ik toen nog niet wist, is eigenlijk dat de clitoris heel anders werkt dan de penis. Nu weet ik dat de clitoris veel gevoeliger is dan de eikel bij mannen. Het is daarom vrijwel nooit een goed idee om direct op de clitoris te wrijven (of soms zelfs te likken).

Dat is een groot verschil. Mannen houden van directe en constante stimulatie, die ze tijdens seks beleven door de penis in en uit de vagina te bewegen. Vrouwen vinden het echter veel fijner als de clitoris indirect en door zachte masserende bewegingen gestimuleerd wordt.

Tijdens de seks is er vaak geen direct contact met de clitoris, maar veroorzaakt iedere stoot een kleine wrijving tussen de huidplooien van de binnenste schaamlippen. Dat is genoeg om een vrouw tot een orgasme te brengen – en dat is ook precies wat je wil simuleren tijdens het vingeren.

belang van clitoris bij vingeren

Combineer het vingeren met andere vormen van stimulatie

Om goed te kunnen vingeren heb je eigenlijk genoeg aan één hand. Hoewel het een taakje is waar je goed je aandacht bij wil houden, betekent dat ook weer niet dat je voor de rest niets hoeft te doen. Als je puur en alleen een meisje vingert en verder niets doet, kan dat leiden tot een vreemde situatie. Op zijn minst kun je haar lieve woordjes in haar oor fluisteren, en vragen of ze het lekker vindt. Maar waarom zou je haar niet zoenen, of kussen in haar nek? Of bijvoorbeeld strelen met je vrije hand?

Door vingertechnieken te combineren met andere vormen van aandacht voor haar lichaam, maar ook voor haar gevoelens en emoties, kun je haar stemming veel beter peilen en haar uiteindelijk veel gemakkelijker opwinden.

Tot nu toe is vooral besproken hoe vingeren ingezet kan worden om een vrouw opgewonden te laten raken, of om haar op een effectieve manier een intens orgasme te bezorgen. Maar als je zeer goed wordt in vingeren, is het ook mogelijk om dit te combineren met beffen, of om een meisje tussen het vrijen door te vingeren terwijl je met haar zoent of haar opgeilt door tegen haar te praten.

Een uitermate opwindende combinatie is om tegelijkertijd te vingeren en te beffen. Hierbij pas je eigenlijk de dubbele stimulatietechniek toe, maar stimuleer je de clitoris met je tong in plaats van met je vingers. Veel vrouwen vinden het heerlijk om tegelijkertijd gevingerd en gebeft te worden. Dit is een zeer intense ervaring, die een overweldigend genot kan veroorzaken.

Het vingeren speelt tijdens deze combinatietechniek overigens een ondergeschikte rol: je hoeft met je vingers namelijk niet heel veel te doen, en je kunt je voornamelijk op het belangrijke tongwerk concentreren.

Combineren voor vinger-experts: denk na over een goede opbouw van de vrijpartij

Met de verschillende vingertechnieken die hier beschreven staan, kun je op verschillende manieren een vrijpartij opbouwen. Door vingeren in te zetten tijdens het voorspel, maar ook in combinatie met andere stimulatietechnieken en tijdens de seks, kun je de juiste mate van opwinding en rustmomenten inbouwen om een vrouw heerlijk te verwennen. Dat leidt tot spetterende seks en grote tevredenheid bij haar én bij jou.

Er zijn veel verschillende manieren om vingeren in te zetten voor en tijdens de seks. Om toe te werken naar een climax, kun je bijvoorbeeld beginnen met vingeren bij wijze van voorspel, en dat na een tijdje combineren met strelen of beffen. Hierdoor wordt de dame erg opgewonden.

Tijdens de seks kun je een rustmoment inbouwen, waarbij je terugschakelt in intensiteit en weer terugvalt op een van de vingertechnieken. Hiervoor zijn de meer heftige (en moeilijkere) vingertechnieken geschikt: bijvoorbeeld de g-spot-stimulatie. Deze ‘pauze’ kan zorgen voor een geweldige spanningsopbouw.

Begin je daarna weer met vrijen, dan zal je merken dat ze helemaal wild wordt en is het gemakkelijk om haar tot een intens hoogtepunt te brengen.

Tip: speel in op haar fantasie

Een belangrijk punt om te onthouden voor de aspirerende koning in de slaapkamer is dat goede seks vooral plaatsvindt tussen de oren. Met andere woorden: hoe goed je technieken ook zijn, hoeveel ervaring je ook hebt opgedaan, en hoe goed je ook luistert naar het lichaam en de reacties van de vrouw die je bevredigt – het wordt pas écht spannend op het moment dat je tegemoet kunt komen aan haar fantasieën.

Natuurlijk kun je daar pas echt op beginnen in te spelen als je een vrouw beter leert kennen. Dat is ook de reden dat seks gedurende de eerste paar maanden van een relatie steeds beter wordt.

Als je je vaste verkering of je vrouw beter wil kunnen bevredigen, of als je vindt dat je seksleven wel een boost kan gebruiken, is het een goed idee om te bedenken (of misschien zelfs met haar te overleggen) wat haar seksuele fantasieën zijn. Die fantasieën zijn vaak goed te combineren met het vingeren zelf. Door dit element te integreren in het voorspel, zal je vanzelf merken dat de vrouwen waar je mee naar bed gaat veel sneller opgewonden raken.

De combinatie van mentale en lichamelijke stimulatie is vrijwel niet te evenaren. Dit is echt het punt waar de geweldige minnaar zichzelf van de rest kan onderscheiden.

Opwindende fantasieën die gebruikt kunnen worden om haar extra op te winden, zijn bijvoorbeeld het gebruiken van speeltjes tijdens de seks. Er zijn een hoop vrouwen die daar graag mee willen experimenteren. Er zijn allerlei opwindende speeltjes die speciaal gemaakt zijn om een vrouw mee te vingeren: vingervibrators bijvoorbeeld, die je omdoet voor een extra spannend gevoel tijdens het vingeren, of een mini-dildo waarmee je de vrouw kunt penetreren terwijl je haar beft of haar clitoris stimuleert met je vingers.

vingeren en beffen

Iedereen kan goed leren vingeren

Voor iedereen die na het lezen van dit artikel nog steeds wanhopig is en denk dat hij nooit goed zal worden in vingeren, heb ik goed nieuws. Zelf ben ik ook ooit begonnen met het leren van de absolute basistechnieken. Echt goed worden in vingeren is vooral iets dat je leert door heel veel te oefenen. Door het vaak genoeg te doen, zal je vanzelf ervaren wat wel werkt en wat niet: hoe hard of zacht je moet wrijven, hoe veel of weinig bewegingen je moet maken, hoeveel afwisseling nodig is, enzovoorts.

Oefening baart kunst

Zelf heb ik mij, door jarenlang vingertechnieken te verfijnen, inmiddels de juiste bewegingen in zulke mate eigen gemaakt dat het vingeren eigenlijk een automatisme geworden is. Daardoor is mijn seksleven ongelofelijk veel verbeterd. Waar ik eerst vrij hopeloos was in vingeren, en het vaak halfslachtig deed of voor het gemak maar meteen oversloeg, heb ik inmiddels geleerd hoe belangrijk het is dat je weet wat je doet – en dat je rustig de tijd neemt om het te doen. Daarmee is de seks die ik heb echt een stuk beter geworden, en de band tussen mij en mijn vriendin veel intenser.

Wat ik vooral heb gemerkt is dat je op het moment dat je de belangrijkste vingertechnieken onder de knie hebt, je veel meer tijd en aandacht kunt besteden aan de manier waarop zij zich voelt. Het einddoel is wat mij betreft dan ook dat je zo goed wordt in vingeren dat je er helemaal niet meer bewust mee bezig hoeft te zijn. Ben je eenmaal zo ver, dan ben je ook vrij om technieken te combineren en te experimenteren. Zo zal je uiteindelijk een geheel eigen stijl ontwikkelen waarmee je vrouwen gemakkelijk op kunt winden en moeiteloos tot een heftig orgasme kunt brengen.

Conclusie: leren vingeren, een must voor iedere man

Het moge duidelijk zijn: de belangrijkste vier vingertechnieken zijn absoluut essentieel voor iedere man. Leer je goed vingeren, dan verrijk je daarmee je seksleven op vrijwel ieder gebied. Vingeren lijkt onschuldig, en veel mannen doen het ten onrechte af als een opstap naar het echte werk.

Het belang van vingeren voor en tijdens het vrijen kan echter niet onderschat worden. Niet alleen tijdens het voorspel maar ook tijdens de seks zelf kun je door goed te vingeren zorgen voor veel betere seks, en bovendien een heel goede band met haar opbouwen. Vingeren is immers een erg intieme bezigheid, en als je het goed doet zal dat veel indruk maken.

Als je van plan bent om je het vingeren helemaal eigen te maken – en dat zou ik je zeker aanraden – dan heb je nu alle informatie die je nodig hebt om daar een goed begin mee te maken. Iedere man kan leren om goed te worden in vingeren, en je hebt gezien dat de vier belangrijkste technieken eigenlijk helemaal niet zo moeilijk zijn.

Door de juiste instelling, voldoende aandacht voor haar, en natuurlijk enige oefening, kan ook jij een meester worden in het vingeren. Voor je het weet kun je op een zelfverzekerde manier iedere vrouw tot een intense climax laten komen. Wacht dus niet langer, en maak vingeren een vast onderdeel van je seksleven!

Kijk voor een kleine opfriscursus deze vermakelijke video over het vingeren van een vrouw!

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’1′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=vrqYhFfEStk&feature=youtu.be&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvrqYhFfEStk%26feature%3Dyoutu.be&has_verified=1[/responsive_video]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 38

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hoe vertel je aan je man dat hij niet goed vingeren en beffen? En hij hier iets aan zou moeten doen?

  Ik zou hem graag je artikel willen doorsturen, maar ik weet dat dat zijn ego zou krenken.
  Tijdens het voorspel geef ik ‘m allemaal tips en tricks om het beter te doen, maar dat vindt hij absoluut niet fijn. Helaas vind ik zijn handeling ook niet fijn.
  Daarom skippen we het voorspel vrijwel altijd.

  Ons seksleven betreft enkel hem. Hij heeft een orgasme en weer seks gehad & hij heeft er van genoten. Maar ik niet. Ik kijk er ook niet meer naar uit, terwijl ik weet dat seks met hem zalig kan zijn.

  Kan je me helpen aub?

  Alvast bedankt. Groetjes, Yana

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in