De Rol Van De Voorhuid Bij Snel Klaarkomen

0
(0)

Snel klaarkomen, veroorzaakt door de voorhuid? Zoals je weet is snel klaarkomen een direct resultaat van stimulatie van de penis, en dan vooral de onderrand van de eikel. Hier zitten de meeste zenuwuiteinden en seksuele handelingen van onze partner zijn vaak gericht op het stimuleren van deze regio.

Wanneer wij te veel seksuele prikkels tegelijk te verwerken krijgen, dan is het moeilijk het snel klaarkomen tegen te houden.
Een ongelukje is dan zo gebeurd, maar wat velen van ons niet in de gaten hebben is dat de voorhuid hier een rol in speelt.

Bij onbesneden mannen (in Nederland de grote meerderheid) zit de voorhuid in normale toestand om de eikel heen. Bij de meeste mannen omsluit deze de eikel volledig en blijft een klein beetje extravoorhuid over wat boven de eikel overblijft. Dit heeft als functie, de eikel te blijven beschermen, ook tijdens een erectie.

Bij sommige mannen is de voorhuid niet lang genoeg en omsluit hij de eikel niet wanneer zij een erectie krijgen.
Maar hoe is dit verwant aan het snel klaarkomen van een man zul je denken?

Videotip: Iedere man kan leren om zijn orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen. Hoe je dat doet leer je in deze video.

Oorzaak van snel klaarkomen door te strakke voorhuid

Wel dat komt omdat niet iedere voorhuid evenveel speling overlaat voor de erectie.

Op het moment dat onze penis zich volpompt met bloed, zwelt ook de eikel flink op. De voorhuid is echter soms wat te strak om hier goed omheen te passen. Vooral het stukje huid wat bij sommige mannen overblijft, heeft niet de rek die de voorhuid rond de eikel wel heeft.

Wanneer de voorhuid nu bij seks of masturbatie naar achteren wordt gehaald, dan kan het zijn dat de druk op de eikel, het meest gevoelige deel, direct stijgt. De strakke voorhuid blijft als het ware de zenuwuiteinden stimuleren door hier druk op uit te oefenen, ook al willen we dit niet.

Om deze reden is het voor een man met een wat strakke voorhuid, soms nog moeilijker om zijn orgasme tegen te gaan wanneer hij gestimuleerd wordt. De druk is voor hem immers hoger dan voor een man die dit probleem niet heeft. Het snel klaarkomen komt dus door een strakke voorhuid die de eikel als het ware samendrukt. Dit is de zelfde soort stimulering als we tijdens seks ervaren.

Er zijn mannen die zelfs een dusdanig strakke voorhuid hebben dat ze niet in staat zijn deze terug te trekken over de eikel tijdens een erectie.

Hoe kun je dit probleem oplossen?

Er is gelukkig een eenvoudige oplossing voor dit probleem.
Het regelmatig oprekken van de voorhuid kan er op den duur voor zorgen dat deze wijd genoeg wordt om de druk af te laten nemen.

Ook bestaan er eenvoudige kleine chirurgische ingrepen voor.

Veel mannen die om deze reden extra last hebben van te snel klaarkomen, realiseren zich dit niet.
Mocht jij het probleem van een te strakke voorhuid hebben. Train dit dan regelmatig. Trek in erecte toestand met regelmaat de huid over de eikel en terug, zodat er een rek op komt te staan.

Voor informatie over het laten in, of, wegsnijden van de voorhuid kunt u het beste een doktersafspraak maken.

Heeft de informatie in dit artikel u geholpen? Laat het me weten via één van de sociale media knoppen hieronder of laat een reactie achter.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De Penis pomp voor penisvergroting?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hallo, de voorhuid kan bij mij niet over de penis heen:( niet stijf en niet slap. Is dit erg en zoja hoe los ik het op??

 2. Beste Thomas,
  Dit kan soms een probleem worden als je hierdoor je eikel niet goed kunt schoonmaken onder je voorhuid.
  Als je jouw voorhuid helemaal niet terug kunt schuiven, dan raad ik je aan hier binnenkort een keer mee langs de dokter te gaan.
  Ik weet dat veel mannen dat vervelend vinden, maar het stelt niets voor. Eventjes overleggen of het nodig is, en zo ja een afspraak maken. Zo gepiept.
  Klein geheimpje, ruimte rond je eikel zorgt er ook voor je dat minder gemakkelijk last krijgt van te snel klaarkomen in de toekomst!

 3. Is dat de enige manier om het op te losse of kan het ook door de voorhuid proberen uit te rekken. Oh en vroegen kon ik het wel, enig idee hoe het komt dat het nu niet meer kan?

 4. Hoi Thomas,
  Ik weet dat het vervelend klinkt. Veel mannen gaan met zulke dingen het liefst niet naar de dokter. Maar helaas, uitrekken als je voorhuid in stijve toestand niet terug te halen is over je eikel is geen goede oplossing.
  Ik weet dat je waarschijnlijk liever een andere oplossing hoort, maar ik zou het niet zeggen als ik het niet meende. Een doktersbezoekje lost dit in een vloek en een zucht op.

  Mark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in