Voorkom de pijnlijke gevolgen van premature ejaculatie met deze krachtige oplossingen!

0
(0)

Het gevolg van ejaculatieproblemen voor je partner

Problemen in de slaapkamer kennen we allemaal wel. Erogene zones die niet gevonden kunnen worden, vrouwen die nauwelijks klaarkomen en verveling, maar ook het probleem van premature ejaculatie is iets dat vaak voorkomt.

Voor mannen is dit bijzonder vervelend. Je ego loopt een flinke deuk op wanneer blijkt dat je niet goed genoeg bent in bed, maar ook voor een vrouw heeft dit verregaande gevolgen.

Het is namelijk zo dat de seks alleen nog maar gaat draaien om het uitstellen van zijn orgasme. Je kunt het stiekem doen, maar wanneer je het telkens weer moet proberen uit te stellen, zal dat opvallen bij je partner en dan draait de seks alleen nog maar om jouw orgasme.
Dit gaat een stuk verder dan de meeste mannen denken.

Vandaag wil ik er extra aandacht aan besteden om je te laten zien wat de gevolgen kunnen zijn van het uitstellen van de oplossing.
Want dat er een oplossing moet komen voor je probleem, dat zul je onderhand wel inzien.

TIP: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Vrouwelijk orgasme en de duur van de seks

voorkom premature ejaculatie om seks langer voort te laten durenVrouwen die geen moeite hebben met klaarkomen, willen liever langer seks hebben dan vrouwen die niet of nauwelijks klaarkomen.

Voor die vrouwen draait de seks om het moment en de handeling zelf, de liefde en de intimiteit dus.

In een grootschalig onderzoek werden 1500 vrouwen ondervraagd over hun seksleven.

De helft van de vrouwen was ontevreden over de seks omdat hun partner te weinig aandacht had voor het genot van de vrouw, veertig procent klaagde over de korte periode tussen penetratie en ejaculatie en 25% van de vrouwen klaagde over het feit dat hun partner geen ejaculatiecontrole heeft.

Nu is de vraag: Hoe weet je zeker dat je het probleem geheim kunt houden voor je partner wanneer alles draait om de technieken en mogelijkheden om het orgasme uit te stellen?

Seks met haar staat dan niet eens meer centraal en de vrouwen die regelmatig last hebben van het feit dat hun partner niet lang vol kan houden, zullen eerder hun partner in de steek laten.

Dat doen zij vooral om zichzelf te beschermen.
Wanneer een vrouw regelmatig teleurgesteld wordt tijdens de seks, zal zij geen seks meer willen om de negatieve gevolgen te vermijden.

Wanneer jij je richt op het uitstellen van het orgasme en je vergeet haar daarbij, en je komt alsnog te vroeg klaar, dan is het voor haar natuurlijke een nachtmerrie.

Zou je om die reden graag willen leren hoe jij je orgasme kan uitstellen? Bekijk hier mijn nieuwste videotip, voor een effectieve manier om vanavond al direct 30 minuten langer door te kunnen.

De gevolgen van premature ejaculatie

Risico's wanneer je vroegtijdig klaarkomen niet voorkomtDe gevolgen van premature ejaculatie gaan veel verder dan je waarschijnlijk denkt.

Je kunt je partner niet tevreden stellen in bed, maar dat is een klein onderdeel van de relatie toch? Fout dus.

Je bedreigt in haar ogen de kans op kinderen en de kans op een gelukkig leven omdat een essentieel onderdeel van de relatie direct bedreigd wordt door jouw probleem.

Ik hamer niet voor niets zo hard op het aanpakken van dit eenvoudig op te lossen probleem!

[pullquote align=”normal”]

Hint: Begin hier direct een de oplossing tegen vroegtijdig ejaculeren tijdens seks

[/pullquote]

Niet door het gebruik van trucjes en technieken alleen.
Die geven je de ruimte om de druk van de ketel te halen, maar zij pakken op geen enkele wijze de oorzaak van het probleem aan en daardoor blijft het probleem van premature ejaculatie voortbestaan.

Uit het onderzoek bleek immers duidelijk dat vrouwen het vervelend vinden wanneer een man tijdens de seks alleen maar gericht is op zichzelf, en dat is precies wat je doet door de trucjes en technieken elke keer te gebruiken.

Te snel klaarkomen is een probleem waar veel mannen mee te kampen hebben. Ongeveer een op de vijf mannen heeft problemen met de ejaculatiecontrole en dit betekent dat zij structureel eerder klaarkomen dan zij zouden willen. Dat heeft uiteraard grote gevolgen voor het seksleven.

Toch zijn er nog altijd mannen die door blijven lopen met het probleem. Zij weten dat zij een probleem hebben dat opgelost moet worden, maar zij blijven dit uitstellen. De gevolgen hiervan kunnen groter uitvallen dan gedacht wordt. De consequenties beperken zich namelijk niet alleen tot het seksleven.

Om duidelijk te maken dat je vandaag nog aan de slag moet gaan met de oplossing, heb ik drie redenen opgesteld waarom je direct moet beginnen met het te snel klaarkomen oplossen om grotere problemen te voorkomen. Vervolgens help ik je op weg met drie krachtige technieken waarmee jij direct, vandaag al aan de slag kunt!

Hoe consequent vroegtijdig ejaculeren een wig in je relatie drijft

te snel klaarkomen voorkomen om je relatie te reddenWanneer jij het orgasme niet uit kunt stellen, dan is dat natuurlijk knap beroerd
voor jou. Maar jij bent niet het enige slachtoffer. Jouw partner is er namelijk ook de dupe van, en het vervelende hiervan is dat zij niets verkeerd gedaan heeft. Zij heeft er niet om gevraagd en zij heeft geen problemen met het orgasme uitstellen. Je hebt van jouw probleem haar probleem gemaakt.

Dat beperkt zich niet alleen tot de seks zelf, al is het voor haar moeilijk om te kunnen genieten van de penetratie wanneer je binnen de kortste keren uitgeput over haar heen hangt. Het grootste probleem is het moment na de seks. Waar een gezonde man lekker tegen zijn partner aankruipt om nog even samen na te genieten, heb jij gezorgd voor een moment van schaamte.

Jouw partner merkt dat je het vervelend vindt dat je weer te snel klaargekomen bent, maar na een aantal keren, kan zij er ook niets meer aan doen. Het prettige moment na de seks is een vervelend moment geworden, en met die situatie moeten jij en je partner gaan slapen.

Je begrijpt dat dit niet bevorderlijk is voor haar, maar het probleem wordt nog veel groter.

Wanneer dit structureel gebeurt, wordt jouw partner niet meer opgewonden van het idee van seks. Ze gaat de seks associëren met het gevoel van schaamte en teleurstelling aan het einde.

Dat idee is niet opwindend, het zorgt ervoor dat het libido volledig verdwijnt. Dit doet ze niet bewust, het zijn de hersenen die hier roet in het eten gooien. De hersenen willen vervelende situaties vermijden, en dat kan alleen maar door ervoor te zorgen dat er geen seks kan komen.

Hoe langer je door blijft lopen met problemen als premature ejaculatie, hoe groter de gevolgen zullen worden voor jouw partner. Je hebt een onschuldig slachtoffer gemaakt, terwijl je dit gemakkelijk had kunnen voorkomen als je op tijd in actie gekomen was.

[thrive_text_block color=”light” headline=””]

Lees dit artikel met concrete actiepunten tegen voortijdig klaarkomen[/thrive_text_block]

Videotip: Wil je een krachtige videotip waarmee je leert hoe je vanavond nog je orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen? Kijk snel verder!

Factoren die er voor zorgen dat premature ejaculatie erger wordt

De problemen die hierboven staan, zijn al groot genoeg, maar mannen die te snel klaarkomen niet aanpakken en blijven ontkennen, of niet naar een oplossing toe willen werken, die gaan nog veel meer problemen krijgen.

Vaak merken mannen die regelmatig te snel ejaculeren dat ze het orgasme steeds minder lang uit kunnen stellen. De situatie verergert dus. Dit maakt de druk en schaamte die op de schouders van de man rusten steeds groter waardoor hij zelf op den duur geen plezier meer ervaart aan seks met zijn partner.

Dat komt ook door de werking van de hersenen, maar in dit geval zijn het de hersenen van de man die de schuld moeten krijgen.

Wanneer je steeds weer faalt tijdens de seks, word je op een gegeven bang voor het blijven falen.
Tegelijkertijd neemt de prestatiedrang toe. Ditmaal wil je het echt goed kunnen doen, want je weet dat je partner jou onderhand al aan het vergelijken is met haar vorige vriendjes, die het wel goed deden in bed.

Deze factoren zorgen ervoor dat je nog vele malen sneller klaar gaat komen. De angst en de prestatiedrang dreunen namelijk zwaar door in de hersenen, en deze worden op deze manier gefocust op het orgasme. Omdat het bijzonder druk is in de hersenen tijdens de seks, mis je ook de signalen van het lichaam. Het point of no return is daar eentje van, en dat is precies het signaal dat je nodig hebt om te kunnen presteren.

Verlies van het libido

Het libido verliezen vanwege de effecten van vroegtijdige ejaculatiesWanneer dit lang genoeg verkeerd blijft gaan, komt er een nieuw probleem bij. Jij gaat ook je libido verliezen. De hersenen maken namelijk een afweging voordat je iets gaat doen. Dat kan een moeilijke opgave zijn, het vervangen van een muur, of het bevredigen van jouw partner. Wanneer de hersenen de mogelijkheden in jouw voordeel achten, dan zetten zij alles op alles om het te laten slagen.

Wanneer de hersenen inzien dat de inspanning futiel zijn, dan wordt er weinig energie aan de inspanningen besteed. Het lukt immers toch niet. Faal je keer op keer, dan geven de hersenen het op een gegeven moment op. Je merkt dat je geen zin meer kunt maken om het nog eens te proberen, en dat is precies waar de hersenen voor gezorgd hebben.

In het geval van de seks betekent dit gewoon dat je niet meer opgewonden kunt worden. Jouw hersenen weten dat het zinloos is, en beschermen je op die manier ook nog eens voor de pijnlijke situatie die je normaal gesproken na de seks hebt. Blijf je te lang doorlopen met het probleem van te snel klaarkomen, dan kun je letterlijk geen seks meer hebben met je partner.

De problemen beperken zich niet tot de seks. Je gaat steeds meer zelfvertrouwen verliezen omdat je jouw partner niet kunt bevredigen, en daarnaast kun je geen stoom meer afblazen door goede seks te hebben. Vanaf dat punt gaat alles bergafwaarts. Was je eerder op zoek gegaan naar een oplossing, dan had je de problemen niet eens gehad.

De oplossing: onderneem nu actie! Begin door mijn krachtige videotip te bekijken. Hierin leer ik je op effectieve wijze je orgasme uit te stellen.

Wat is de hoofdoorzaak van dit probleem en hoe nemen we deze weg?

De oplossing ligt in het aanpakken van de oorzaak.

Wanneer een man op jonge leeftijd de mogelijkheid heeft om zichzelf voort te planten omdat het lichaam rijp geworden is voor voortplanting, dan is er nog geen manier om seks te hebben. Je bent simpelweg te jong om een partner te kunnen hebben voor de seks.

Toch gaat het lichaam een drang ontwikkelen om te ejaculeren. Het lichaam is klaar voor de daad, en het wil de nieuwe functies gaan gebruiken. De oplossing die voorhanden is, is de oplossing die letterlijk ‘voor handen’ is; je gaat masturberen.

Ejaculatie is tijdens het masturberen het enige doel van de inspanningen. Je hoeft geen partner te laten genieten van je inspanningen, want die is er niet. Aangezien ejaculatie het enige doel van de inspanningen is, en je niet betrapt wilt worden tijdens het aftrekken, maak je er flink haast bij. En dat gaat voor problemen zorgen.

Jouw hersenen zijn namelijk slimmer dan je denkt. Wanneer je een bepaalde handeling vaak achter elkaar doet, en hiermee ook nog eens positief wordt beloond, dan gaan je hersenen je helpen om de handeling te optimaliseren.

In het geval van masturbatie zien de hersenen in dat ejaculatie het doel is, en dat er haast bij is. Optimalisatie betekent in dit geval dus dat de ejaculatie zo snel mogelijk moet gebeuren. Uitstellen is doelloos.

Dit zorgt er voor dat je op latere leeftijd problemen krijgt met vroegtijdige ejaculaties. Doorgaans komen triggers om de hoek kijken die het probleem actueel maken, hierbij moet je vooral denken aan angst, prestatiedruk en stress. Wanneer je structureel te snel klaarkomt, weet je zeker dat je slachtoffer geworden bent van je eigen acties. Wanneer je dit op wilt lossen, moet je de hersenen leren dat seks niet draait om ejaculatie, en dat het uitstellen van het orgasme een keuze is die je zelf wilt kunnen maken.

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Kijk dan eerst mijn korte video!

Drie concrete oplossingen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen

Er bestaan veel technieken en hulpmiddelen, maar in dit tweede gedeelte wil ik een licht laten schijnen op de blijvende oplossingen die bestaan voor dit probleem.

Ik heb er drie op een rijtje gezet, inclusief wat tekst en uitleg over de voor- en nadelen zodat je meer te weten komt over elk van de manieren.

Kegeloefeningen voor grotere ejaculatiecontrole

De kegeloefeningen worden onder de permanente oplossingen gerekend, maar de vraag is of dat terecht is.kegeloefeningen als techniek

De kegeloefeningen zijn bedoeld om de bekkenbodemspier te trainen. Door het regelmatig aanspannen en bewust ontspannen van deze spier, kun je de spier tijdens de seks ontspannen wanneer deze op spanning komt te staan.

Omdat de spier gespannen moet zijn om klaar te kunnen komen, hef je hiermee het te snel klaarkomen op.

Om de bekkenbodemspier onder controle te krijgen, heb je veel oefening nodig. Het voordeel is echter dat je de hele dag door kunt trainen zonder dat iemand echt doorheeft dat je aan het oefenen bent tegen te snel klaarkomen.

Waarom is het nou de vraag of het een permanente oplossing is? Bij goede seks, of een top seksleven, denk ik niet direct aan mannen die technieken nodig hebben om het orgasme uit te stellen.
Hierin verschilt de kegeloefening niet veel van de oplossingen zoals de knijptechniek en de start-stopmethode.

Daarbij is er een praktisch probleem.

Om te weten wanneer je de spier moet ontspannen, moet je het point of no return aan zien komen.

Mannen die te snel klaarkomen, hebben hier vaak grote problemen mee.
Het hele proces van ejaculeren gaat bij deze mannen immers een stuk sneller en daardoor zijn de prikkels moeilijker te herkennen.

Het gevolg is dat deze oefeningen uitgebreid zouden moeten worden met kennis over het orgasme en het point of no return. En wanneer je zover bent dat je dit allemaal moet bekijken, dan is er een betere oplossing.

Therapie om snel klaarkomen tegen te gaan

premature ejaculatie tegengaan met therapieSekstherapie wordt ook gezien als een permanente oplossing.

Hierbij zal een therapeut jullie helpen met het oplossen van de problemen. Dit is een betere oplossing dan de technieken te gebruiken, of de pillen en de zalfjes, maar ook hier hangen een paar flinke nadelen aan.

De eerste is misschien wel de belangrijkste: Je maakt van jouw probleem ook het probleem van je partner, terwijl zij er niets aan kan doen.

Daarbij is een therapeut niet bepaald goedkoop. Het is wel de basis van de oplossing, maar waarom zou je een expert inschakelen als je ook zelf de mogelijkheid hebt om een expert te worden door meer kennis te verwerven over je eigen lichaam en je eigen orgasme?

Zelfhulp om vroegtijdige ejaculatie op te lossen

De derde oplossing vind ik een betere oplossing voor het te snel klaarkomen als probleem, omdat deze oplossing geen korte termijn technieken omvat, en je niet naar buiten hoeft te treden.

Je kunt zelf aan de slag met de oplossing.
De methode ‘Orgasme Onder Controle’ is een 9 stappen programma om mannen te helpen zelf het probleem van te snel klaarkomen aan te pakken. Hiermee leer je in enkele eenvoudige stappen je orgasme te controleren op een niveau waarbij klaarkomen een keuze wordt.

Naast het oplossen van het probleem, biedt deze methode nog enkele grote voordelen.

Allereerst laat je de rol van je partner volledig open. Wanneer zij jou wil helpen bij het trainen, dan kan ze altijd inspringen. Je sluit haar niet buiten, maar je dwingt haar ook niet om onderdeel te worden van het probleem. Hierdoor schuif je niets af op je partner en neem jij je eigen verantwoordelijkheden. Iets wat ze zeker zal waarderen.

Daarnaast betaal je je niet scheel aan verschillende middeltjes of consults.

Concreet: De stap die jij nu kunt zetten om vanavond al profijt te hebben!

Om je vroegtijdige ejaculaties op te lossen, dien je de stappen die jouw lichaam en hersenen zetten in aanloop naar het orgasme beter te leren kennen en herkennen.
Vaak gaan de fasen van het orgasme aan ons voorbij een zijn we over het point of no return heen voordat we ons realiseren dat we bij moeten sturen.

Dit kan met oefening worden afgeleerd. We kunnen de routine die ervoor zorgt dat we zo snel richting het orgasme afdwalen veranderen. Om je hierbij op weg te helpen heb ik een speciale video opgenomen. Hierin behandel ik mijn meest krachtige korte termijn techniek.

Het is de techniek die ik in mijn praktijk vaak als eerst deel met mannen die kampen met vroegtijdige ejaculaties. Mijn hoop is dat je hiermee direct, vanavond al het verschil kunt maken.

Bekijk de video hier

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Homeopathische middelen tegen ejaculatio praecox

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in