Voortijdig ejaculeren voorkomen

0
(0)

Voortijdig ejaculeren voorkomen met gecombineerde training; Mannen hebben vaak het probleem dat het orgasme ze tijdens seks overvalt. Dit is niet vreemd. De meeste mannen hebben zich namelijk gedurende de periode van hun leven dat ze seksueel actief werden, aangeleerd om naar het te snel ejaculeren toe te werken.

Laat me dit uitleggen.

Gewenning van het proces van voortijdig ejaculeren
Misschien is het je al opgevallen, maar ons brein went zichzelf aan om alles wat wij meerdere malen herhalen “sneller” te gaan doen.
Wanneer wij 10x een zelfde soort rekensom oefenen als kinderen, kunnen we deze steeds sneller oplossen. Wanneer wij iedere dag een puzzel proberen te maken, leren we steeds sneller puzzelen en als we iedere dag 100 meter rennen, kunnen wij steeds sneller die afstand afleggen.

voortijdig ejaculeren voorkomen
Net als met rekenen, worden we er steeds beter in

Ons brein wordt door deze routines gestimuleerd om de beste oplossing te zoeken voor het resultaat dat wij wensen en dat is bijna altijd positief

bijna! niet altijd!

Het aanleren van een voortijdige zaadlozing door masturbatie

Bij het klaarkomen, werkt dit helaas niet in ons voordeel.
Een voortijdige zaadlozing is bijna nooit een medische aandoening, maar bijna altijd zo’n zelfde aangeleerde en geperfectioneerde routine.

Dit klinkt misschien gek, omdat we eigenlijk niet sneller willen klaarkomen, maar helaas hebben we daarop geen invloed. We worden er door herhaling toch steeds beter in.

Het is ook niet onlogisch dat we het voortijdig ejaculeren ontwikkelen. Tijdens de periode dat we voor het eerst seksueel actief worden, is de enige manier van seksuele ontlading bij mannen vaak het masturberen.

Omdat hierop een taboe rust, gebeurd dit vaak in het geheim en kan er vaak niet veel tijd voor genomen worden.

Er wordt dus als het ware telkens een doel van gemaakt, om zo snel en onopvallend mogelijk tot een ontlading, dus een orgasme, te komen.

Op deze manier went ons brein aan zo’n te snel orgasme en kunnen wij op den duur niet meer anders!

Voortijdige zaadlozing voorkomen

De situatie is gelukkig niet hopeloos.

We kunnen dit probleem met relatief gemak teniet doen. Voortijdig ejaculeren voorkomen houdt in dat we werken aan het herpogrammeren van de routine van ons brein.

In plaats van het oefenen om steeds beter snel klaar te komen, oefenen we nu in het steeds beter worden om het orgasme uit te stellen.

Vaak zijn mannen die dit probleem willen oplossen wat ouder waardoor masturbatie wat minder gecompliceerd is en ze er de tijd voor kunnen nemen.

De oefeningen kosten niet veel moeite. Ze zijn gebaseerd op een onderdeel uit de methode Orgasme Onder Controle, dit is een methode waarmee iedere man zijn orgasme binnen korte tijd volledig onder zijn controle kan brengen en van klaarkomen een keuze kan maken.

De oefeningen gaan in de eerste instantie om het leren kennen van de routines die het lichaam doorgaat in aanloop naar een orgasme.
Als een man deze routines goed leert kennen, dan kan hij de signalen die wijzen op een naderend orgasme veel eerder waarnemen en zich er op instellen.

Zo overvalt het orgasme ons niet langer en kunnen we beginnen er bewust invloed op uit te oefenen.

Hiervoor zijn een aantal fysieke spieroefeningen aan de training toegevoegd.

Complete ejaculatie controle met mentale oefeningen

Het laatste gedeelte van de training bestaat uit het mentaal exploreren van het orgasme. Dit betekend dat de mentale stappen van onze hersenen in kaart worden gebracht en we leren om onze gedachten die zorgen voor overmatige seksuele spanning te sturen.

Ook dit is een proces van gewenning waarin we steeds beter worden. Het ultieme resultaat hiervan, wat de methode zijn kracht geeft, is dat hiermee het orgasme van de man veranderd in een keuze.

Te snel klaarkomen is hiermee voorgoed verleden tijd.

Het verschil tussen deze methode en de traditionele oplossing voor premature ejaculatie, is dat deze methode niet stopt bij het kunstmatig leren uitstellen van het orgasme.

Hiermee gaat namelijk een groot deel van het seksueel plezier voor de man verloren. Ook is de combinatie van zowel mentale als fysieke oefeningen uniek. Deze aanpak zult u dan ook nergens anders terugvinden.

Een klein voorproefje

Om u alvast kennis te laten maken van een van de trainingen van de methode, heb ik hieronder een oefening omschreven.

Het gaat hier om de fysieke oefening die op internet bekend staat als de kegeloefening

Deze is echter vaak incompleet of op een verkeerde manier omschreven, daarom volgt hier een correcte en meest effectieve manier waarop deze oefening u daadwerkelijk kan helpen bij het verkrijgen van ejaculatie controle.

De kegeloefening

Stap 1:

Lokaliseer de zogenaamde bekkenbodemspier
De bekkenbodemspier wordt door sommigen wel eens de kegelspier genoemd vanwege zijn vorm.

Deze spier is verantwoordelijk voor onder anderen, het ophouden van urine of het onderbreken van de urinestraal, en het uitdrijven van sperma en voorvocht.

Controle over deze spier zorgt voor een vergrote invloed op het orgasme.

Stap 2:

Zodra u de spier heeft gelokaliseerd, beeld u zich in dat u uw urine probeert op te houden of uw urinestraal probeert te onderbreken tijdens het plassen.

Dit is de meest duidelijke manier om aan te tonen om welke spier het precies gaat. Zodra u de aanspanning van deze spier vrijwillig kunt toepassen, weet u wat de handeling van de training inhoud.

De training is namelijk het spannen en ontspannen van deze spier

Stap 3:

Span de bekkenbodemspier gedurende 3 seconden zo strak mogelijk aan.
Het spannen van deze spier is belangrijk om goed onder controle te hebben, maar de daadwerkelijke truuk waarmee we voortijdig ejaculeren voorkomen, is door het leren deze spier na de spanning juist weer goed te ontspannen

Dit is waar de uitleg op het internet vaak tekort schiet. De kegeloefening heeft totaal geen nut wanneer we ons alleen op het spannen van deze spier focussen. Het is het leren ontspannen van deze spier wat echt een toegevoegde waarde heeft voor onze ejaculatie controle.

Stap 4:

Herhaal het spannen en ontspannen iedere gedurende 3 seconden. Wanneer je net begint met trainen, overdoe het dan niet. Houd het bij een maximum van ongeveer 10 herhalingen en bouw dit iedere dag uit. Richt je er op dat je de herhaling 100 maal kunt toepassen zonder door vermoeidheid te hoeven stoppen. Hier kan dus wat tijd overheen gaan.
Investeer deze tijd! Het is het dubbel en dwars waard.

Stap 5:

Leer de techniek nu toe te passen tijdens seks, en focus je op het ontspannen houden van de bekkenbodemspier als je het gevoel hebt dat je last krijgt van premature ejaculatie.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Niet Snel Klaarkomen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in