7 tactieken om voortijdige orgasmes tegen te gaan

0
(0)

 

Voortijdige orgasmes bestrijden met 7 handige tactieken

Er is veel geschreven over de middelen die je kunt gebruiken om voortijdige orgasmes tegen te gaan. Het is dan ook een bijzonder actueel probleem, ongeveer één op de vijf mannen heeft hier meer dan regelmatig problemen mee.

Wanneer je als man voortijdige orgasmes hebt, kun je al snel onzeker worden over je rol tijdens seks. Daarnaast zal het voor je partner ook geen pretje zijn.

Omdat veel tips op het internet niet werken, of juist meer schade aanrichten, heb ik vandaag zeven tactieken onder elkaar gezet die je kunt gebruiken om het voortijdige orgasme tegen te gaan.

Het zijn simpele tactieken die je kunt gebruiken.

Ben je op zoek naar een blijvende oplossing, scroll dan even door naar het einde van dit artikel of klik hier om direct naar de gratis videotip te gaan.

Blijf erbij met je hoofd

De meeste mannen die regelmatig last hebben van een voortijdig orgasme, die laten zich volledig gaan tijdens de seks.

Ze laten zich meeslepen door de seks, de passie en de daad zelf.
Dat zorgt ervoor dat ze veel minder met hun hersenen denken dan zij zouden moeten doen.

Om het voortijdige orgasme aan te kunnen pakken, moet je helder blijven denken en je moet de prikkels die je over de rand duwen aan voelen komen.

Wanneer je helemaal opgaat in de seks, zal je je alleen maar laten leiden door lust en dat leidt sneller tot een voortijdig orgasme.

Zorg ervoor dat al jouw handelingen bepaald worden door jouw hoofd.

Blijf positief denken en zet je over de angst voor een voortijdig orgasme. Hoe meer je aan een eventueel te vroege ejaculatie denkt, hoe groter je de kans maakt.
Wat je kunt doen, is je aandacht houden bij de haren van je partner, de lakens op het bed of het bedenken welke beweging het beste zou zijn voor je partner.

Zo blijf je actief bij de seks betrokken met je hoofd, en zal je geen ruimte hebben om te denken aan je voortijdige zaadlozing.

Tip: Een andere truc om je orgasme uit te stellen leer ik je in deze gratis video.

Communicatie tegen voortijdige orgasmes

communicatie-voortijdig-orgasmeVeel voortijdige orgasmes komen voort uit angst of onkunde. Dat is al een goede reden om eens te gaan praten, maar er is nog een veel grotere reden die meespeelt.

Wanneer je jouw partner niet tevreden kunt houden omdat je een voortijdig ejaculatie hebt, dan zal dat op veel meer vlakken mee gaan spelen, waardoor de angst en de prestatiedruk groter worden.

Het beste moment om erover te praten met je partner, is wanneer jullie beide ontspannen zijn. Niet vlak voor de seks en ook niet vlak na de seks dus.

Wil je je partner beter kunnen bevredigen, vraag haar dan eens wat zij echt lekker vindt in bed. Grote kans dat dit niets met penetratie te maken heeft namelijk.

Beter masturberen tegen voortijdige ejaculatie

Vaak is masturberen de reden van het probleem. Je hebt jouw lichaam aangeleerd dat seks om het orgasme draait en dat dit zo snel mogelijk moet komen, zoals je bij het masturberen doet.te-snel-klaarkomen-masturberen

Dit zorgt ervoor dat je op latere leeftijd een voortijdig orgasme hebt wanneer je seks hebt met een partner. Je hebt jezelf nooit geleerd hoe je een orgasme uit moet stellen en dat gaat tegen je werken.

Je kunt beter masturberen om het probleem aan te pakken. In plaats van zo snel mogelijk naar een orgasme te werken, pak je een wekker en die zet je op vijftien minuten.

Je blijft net zolang masturberen tot je merkt dat je het point of no return voelt aankomen. Dan stop je en dit blijf je herhalen tot de wekker gaat.
De volgende keer zet je de wekker vijf minuten langer.

Op die manier leer je jezelf aan hoe je het orgasme uit moet stellen, maar je leert ook nog eens heel goed waar het point of no return zit, en hoe je hier gebruik van kunt maken op het moment dat je seks hebt met een partner.

Concentreer je op het genot van je partner

Dit lijkt geen manier om het voortijdig orgasme aan te pakken. Het lijkt erop dat je het probleem uit de weg gaat door gewoon langer voorspel te hebben en haar genot te gunnen.

Dat is maar de halve waarheid. Voortijdige orgasmes worden verergerd door onzekerheid en prestatiedruk die de man voelt omdat hij niet kan presteren.

Wanneer jij jouw partner al twee orgasmes bezorgd hebt voordat je met de penetratie begint, ligt de lat dus ineens een heel stuk lager.

Dat betekent dat er minder stress is en minder prestatiedruk. Op die manier wordt de seks een stuk leuker voor jouw partner en tegelijkertijd is het voor jou makkelijker geworden om het orgasme uit te stellen, omdat je een stuk meer zelfvertrouwen hebt tussen de lakens.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

De knijptechniek

Wanneer je een makkelijke manier wilt hebben om te snel klaarkomen te voorkomen, dan heb je die nu gevonden.

Wanneer je merkt dat het veel te snel gaat en dat er een voortijdig orgasme aankomt, dan kun je even druk uitoefenen op de eikel.
Je drukt hiermee het bloed terug de schacht van de penis in, waardoor de druk een stuk lager zal worden.

Daarnaast zijn de zenuwuiteinden verdoofd, waardoor het gemakkelijker zal zijn om langer vol te houden in bed.

Je partner bovenop

Voortijdige orgasmes hebben veel te maken met teveel stimulatie.

vrouw-boven-voortijdig-orgasmeWanneer je altijd kiest voor een bepaalde houding, zoals de missionarishouding met de man bovenop, dan speelt dit mee in jouw nadeel.

Het is beter om haar bovenop te hebben, omdat de druk dan stukken minder groot is op de eikel. Daarnaast bepaalt zij dan het tempo: Het tempo zal dan lager liggen, en zij zal meer genieten van de seks omdat ze zelf kan sturen.

Probeer eens meerdere standjes uit en zoek het standje waarbij je het langst vol kunt houden.

Wanneer je dat onder controle hebt, kun je op zoek gaan naar de standjes waar je meer moeite mee hebt. Op die manier kun je jezelf trainen op een unieke manier door jezelf uit te blijven dagen.

Manipuleer je lichaam om premature ejaculatie te voorkomen

Het lichaam moet bepaalde stappen doorlopen om tot een orgasme te komen. Daarover kun je meer leren in de methode ˜Orgasme Onder Controle’.

Een van de stappen is het aanspannen van de huid rond het scrotum om je testikels te beschermen; de wilde bewegingen tijdens de seks kunnen ervoor zorgen dat deze in gevaar komen.

Je kunt deze reflex niet tegenhouden, omdat je het zelf niet veroorzaakt.

Het is een stap die jouw lichaam wil zetten om tot ejaculatie te kunnen komen. Je kunt je lichaam wel manipuleren, door een andere reflex aan te spreken.

Je kunt dit doen door een denkbeeldige streep te trekken met je vinger van je testikels naar je billen.

Er zijn situaties waarbij je hier echt niet bij kunt komen. Dan kun je ook zachtjes aan de testikels zelf trekken zonder jezelf zeer te doen. Het effect is namelijk precies hetzelfde.

Het lichaam denkt dat de testikels in beknelling zullen komen en daarom wordt de huid rond het scrotum ontspannen om de testikels te beschermen.
Dat is een goed antwoord op te snel klaarkomen, want op deze manier kan jouw lichaam niet overgaan tot de ejaculatie, omdat er niet voldaan is aan alle eisen.

De blijvende oplossing tegen het voortijdige orgasme

De hierboven beschreven technieken zijn een goede oplossing, maar zij pakken de oorzaak van het probleem niet aan en dat is een grote zwakte.

In plaats van gewoon seks te kunnen hebben, ben je constant bezig met het zoeken naar technieken en manieren om het orgasme uit te stellen door je eigen lichaam tegen te werken.

Wil je echt kunnen genieten van de seks, dan moet je de baas zijn over je eigen orgasme.

Je moet het probleem achter het voortijdige orgasme aanpakken om ervoor te zorgen dat je gewoon weer kunt vrijen met je partner zonder je zorgen te maken.

Als jij regelmatig het idee hebt dat je partner ontevreden achterblijft na een vrijpartij, of als je het idee hebt dat ze meer van je verwacht dan je haar kunt geven, dan is deze gratis videotip wat voor jou.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

3 oefeningen tegen vroegtijdige zaadlozing

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in