Hoe Vervelend Is De Voortijdige Zaadlozing Voor Vrouwen?

0
(0)

Natuurlijk is een voortijdige zaadlozing voor de man een heel vervelende aandoening, maar de vrouw is er net zo veel de dupe van of misschien zelfs meer.

Een reactie van teleurstelling als haar partner een voortijdige zaadlozing krijgt kunnen we ons dus goed voorstellen. Sterker nog, wij gaan er als mannen bijna altijd vanuit dat we een vrouw teleur stellen als we te snel klaarkomen.

Dit is niet altijd realistisch.
Ik wil niet pretenderen dat ik precies weet hoe vrouwen denken, maar mijn ervaring, met daaraan toegevoegd een grote hoeveelheid e-mail van zowel mannelijke als vrouwelijke lezers, laat mij geloven dat de reactie lang niet altijd is wat wij denken wanneer een vrouw geconfronteerd wordt met een voortijdige zaadlozing van haar partner.

Update: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

De inzet van mannen voor goede seks ondanks de voortijdige zaadlozing

Seks is voor de vrouw niet precies de zelfde ervaring als voor de man, dat is in ieder geval duidelijk.

Wij zijn als mannen meer gefocust op fysieke prikkelingen terwijl vrouwen emotioneel meer geprikkeld moeten worden.
Een man die dus weet wat hij doet, en die weet in te spelen op de fantasie van zijn partner, kan ondanks dat hij het niet lang uithoudt, precies de rol vervullen die ze van hem verwacht.

Nu dat uitgesproken is, wil ik even een reality check doen. Denk nu niet dat een voortijdige zaadlozing ineens iets is wat je mag negeren.
Ik heb altijd alle begrip voor mannen die het niet lang uit kunnen houden en de controle verliezen, maar naar mijn mening moet je altijd streven naar vooruitgang.

Als je echter nog niet zo ver bent dat je 100%  controle kunt uitoefenen op je orgasme, omdat je misschien pas net hebt ontdekt dat je dit kunt leren, realiseer je dan ook dat jij meer kunt doen om seks met je partner goed te maken. Iedere man kan leren om zijn orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen, hoe je dat doet leg ik uit in deze gratis video.

De essentie van goede seks voor een vrouw

Zoals ik vertelde dienen vrouwen in meerdere maten emotioneel gestimuleerd te worden dan mannen. Speel hier dus op in. Creëer een belevenis voor haar. Een avondje seks mag net als een verhaal, een logische opbouw hebben. Een begin, een middenstuk en een einde.

Als jij je partner goed kent, dan weet je hoe je haar in de mood kunt krijgen. Maak van deze kennis gebruik
Misschien wil zij de sterke leidende man zien, til haar dan op en draag haar over de drempel.
Misschien wil ze juist de romanticus. Verras haar dan met kaarsen en rozeblaadjes.
Spontaniteit wordt bijna altijd beloond. Haal haar eens op van haar werk of neem haar mee naar een leuke plaats.

Op die manier scoor jij al punten voordat de kleren eenmaal uit zijn en druk je haar emotionele knoppen in. Haar fantastie gaat aan het werk en als jij je rol goed speelt, dan heeft zij niet eens door dat je last hebt van een voortijdige ejaculatie.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het aandeel vrouwen wat erg trots is op het feit dat ze een man snel klaar kunnen laten komen.

Jouw onzekerheid van voortijdige ejaculatie tegenover haar eigen onzekerheden

Bedenk je dat ieder mens onzekerheden heeft over de mening van anderen. Vrouwen zijn hier nog gevoeliger voor dan mannen.

De vraag of ze wel mooi, aantrekkelijk of sexy genoeg is zal meerdere keren door haar hoofd gaan.
Vooral als jullie niet nog vaak met elkaar naar bed zijn geweest. Realiseer je dit.
Wanneer ze merkt dat jij van haar lichaam snel opgewonden raakt en zelfs een voortijdige zaadlozing krijgt, dan kan ze dit opvatten als een groot compliment.

Aan het eind van de dag blijft er altijd een groot aandeel vrouwen over, vooral partners in vaste relaties, die wel last hebben van de voortijdige zaadlozing van hun partner. Maar de werkelijke ergernis ligt dan meestal nog niet eens bij het feit dat deze mannen het niet lang volhouden, maar bij de manier waarop ze hiermee omgaan.

Wil jij vandaag al aan de slag met het vergroten van jouw uithoudingsvermogen in bed? Bekijk dan mijn gratis videotip voor effectieve technieken.

Inzet tonen om seks te verbeteren

Je dient als man bereid te zijn te werken aan je zwaktepunten, net zoals jij verwacht dat een vrouw ook aan haar zwakke punten werkt.

Veel mannen houden het geheim als ze voor het eerst beginnen met het leren controleren van hun orgasme. Mijn advies is: Praat hier over. Laat aan je partner merken dat jij bereid bent moeite te doen om je voortijdige zaadlozing op te lossen.

Op die manier ben ik van mening dat de meeste vrouwen weinig last van je aandoening zullen ondervinden. Als een vrouw er zelfs dan nog een groot probleem mee heeft, dan ligt dit probleem misschien eerder bij haar dan bij jou.

Wanneer je meer wilt weten over de manieren waarop je voortijdige zaadlozing aan kunt pakken, dan raad ik je aan om eens mijn artikel te lezen waarin ik een overzicht geef van behandelmethoden bij vroegtijdige ejaculatie.

[stextbox id=”info”]Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan direct mijn nieuwe videotip.[/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: