Tips tegen vroegtijdig klaarkomen

0
(0)

In dit artikel wil ik dieper ingaan op een techniek die je er als man toe in staat kan stellen je orgasme een periode uit te stellen.
Veel mannen lopen tegen problemen aan in hun seksleven wanneer het te snel klaarkomen ze er van weerhoud om hun partners in voldoende mate te bevredigen.

Vroegtijdig klaarkomen komt volgens diverse onderzoeken voor tussen de 40% en 75% van alle mannen en de vindingrijkheid van deze grote groep heeft in de loop der jaren voor heel wat krachtige oplossingen gezorgd.
In de meeste gevallen neemt het de oorzaak van het probleem (vaak een aangeleerde seksuele routine), niet weg, maar stelt het een man er tijdelijk toe in staat seksueel te functioneren.

De techniek welke ik met je wil delen om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan heeft te maken met je benadering van seks. Het is daarom belangrijk eerst wat dieper in te gaan op de manieren waarop vroegtijdig klaarkomen tijdens seks voorkomt.

Update: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Meest voorkomende oorzaken van vroegtijdig klaarkomen, wat doe je fout?

Tijdens seks doorloopt het mannelijk lichaam een routine. Deze routine heeft het orgasme als ultiem hoofddoel.
Er zijn een aantal fysieke stappen die het lichaam moet doorlopen om tot een orgasme te kunnen komen.
Dit begint bij een erectie en verhoogde productie van prostaatvocht.
Wanneer aan deze eerste stap is voldaan wacht het lichaam tot de seksuele stimulering een hoogtepunt bereikt. Dit is een soort controle die ons lichaam uitvoert om er zeker van te zijn dat zich een kans tot voortplanten voor heeft gedaan.

Zodra het lichaam het signaal binnenkrijgt dat er maximale seksuele opwinding en stimulering plaats vindt, wordt de volgende stap in werking gezet.
De huid van het scrotum verstrakt zich zodat de testikels veilig dicht tegen het lichaam komen te zitten. Op deze manier zijn zij beschermd tegen de eventuele heftige stoten die tijdens de climax plaats kunnen vinden.

De volgende stap is het op spanning brengen van de zogenaamde bekkenbodemspier.
Deze spier is verantwoordelijk voor de uitdrijving van het sperma tijdens het orgasme. Als deze spier niet op spanning komt is de uitdrijving onmogelijk en kan het orgasme niet plaatsvinden.

De laatste stap is het herkenbare ‘point of no return’, waarbij het lichaam de man als het ware een tijdelijke blinddoek voorhoud, zodat het aankomende orgasme niet in gevaar wordt gebracht door afleidingen van buitenaf.

We worden tijdelijk ongevoelig voor onze omgeving.
Nu wordt het ejaculatie proces in gang gezet en vind het hoogtepunt van het orgasme plaats.

Bij voortijdig klaarkomen volgen deze stappen elkaar erg snel op. Hierdoor is het erg moeilijk om er als man invloed op uit te oefenen. Al vrij snel komen we bij het point of no return aan en zijn we als mannen niet langer in staat het ejaculatie proces tegen te houden. Overigens kan je leren om je orgasme uit te stellen. Met de simpele truc, die ik uitleg in deze video, lukt het je om je orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen.

Vroegtijdig klaarkomen tegenhouden

Wanneer we de voornoemde stappen onder elkaar zetten krijgen we het volgende rijtje.

Stap 1: Erectie en verhoogde productie van prostaatvocht

Stap 2: Maximale seksuele opwinding en stimulatie

Stap 3: Verstrakking van de huid van het scrotum

Stap 4: Spanning op de bekkenbodemspier

Stap 5: Point of no return

Stap 6: Ejaculatie, de uitdrijving van sperma

 

In dit rijtje stappen kunnen we eigenlijk alleen invloed uitoefenen tot aan stap 5, het point of no return. Vanaf hier neemt de evolutionaire programmering het van ons over. Het gaat als het ware op automatische piloot en we kunnen het vroegtijdig klaarkomen dan niet meer stoppen.

Wat veel mannen echter niet weten, is dat in de stappen voorafgaand aan het point of no return wel invloed uit te oefenen is.
Wanneer we op de juiste dingen letten, kan dit er voor zorgen dat we met weinig moeite het orgasme kunnen tegenhouden en een einde kunnen maken aan vroegtijdig klaarkomen

Het draait er hier allemaal om dat we bewust de routine van ons orgasme moeten kunnen beïnvloeden.
Bij stap 1 is dit lastig. We kunnen wel een beetje invloed uitoefenen op onze erectie, maar we kunnen deze niet direct aansturen en we kunnen dit zeker niet inzetten om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan.
Ook stap 2 kunnen we hier niet tegen gebruiken.

Bij stap 3 en 4 wordt het interessant. Hier ligt de sleutel tot een korte termijn oplossing voor het vroegtijdig klaarkomen bij mannen. Een korte termijn techniek is een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. Deze video is een voorbeeld van een korte termijn techniek.

Het verstrakkingsmechanisme van het scrotum doorbreken

Zoals we eerder behandelden, is het zo dat de huid zich strakker trekt rond de testikels wanneer het orgasme nadert.
Dit is iets wat het mannenlichaam heeft ontwikkeld, omdat we tijdens de uitdrijffase van het orgasme nogal eens heftig tekeer gaan.
Wanneer we dit doen stoten de testikels tegen het lichaam van onze partner of tegen onze eigen benen. Om schade te voorkomen trekt het lichaam ze als het ware dicht tegen zich aan.

Dit is een beschermingsmechanisme. We kunnen het niet bewust besturen, maar er is een ander beschermingsmechanisme wat we kunnen gebruiken om de ‘programmering’ van ons orgasme te overschrijven.

Zoals de huid van het scrotum strak trekt als het lichaam richting een orgasme komt, zo verslapt het wanneer de testikels bekneld dreigen te raken.

Dit is een vergelijkbare reactie als de eerste. Je zult het misschien wel eens gemerkt hebben als er een voetbal tegen je bovenbeen wordt geschoten en deze komt net iets te dichtbij je gevoelige delen. De huid rond de testikels verslapt zich volledig om in het geval van contact te zorgen dat deze alle ruimte hebben om mee te bewegen en niet de klap op te vangen.

Het is deze reactie die we ‘misbruiken’ om het orgasme tegen te houden. We laten ons lichaam denken dat er gevaar dreigt voor de testikels, zonder dat dit echt zo is.

Hoe werkt deze techniek?

Wanneer we tijdens seks merken dat het orgasme naderd en het point of no return niet ver meer weg kan zijn, dan kunnen we ruim van te voren ingrijpen.
We voelen dat de huid rond het scrotum verstrakt.
Wanneer we in de missionaris positie bezig zijn, brengen we één hand achterlangs ons bovenbeen. We trekken nu een denkbeeldige lijn over de huid van het scrotum van de schacht van de penis richting onze billen.
Het zal je direct opvallen dat de huid rond de testikels verslapt.
Ook zal de druk die we voelen om klaar te komen een beetje minderen.

Het is een simpele maar zeer effectieve techniek om het vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan.

Het trainen van de bekkenbodemspier tegen vroegtijdig klaarkomen

Zoals ik aangaf is ook stap 4 interessant bij het tegengaan van vroegtijdig klaarkomen.

De bekkenbodemspier is de spier die verantwoordelijk is voor de uitdrijving van ons sperma.
Wanneer de huid rond het scrotum is verstrakt, begint deze spier op spanning te komen. Dit is een beetje een dringend gevoel voor de man wat vaak gepaard gaat met tintelingen in de gehele genitale regio.
Het orgasme is nu erg dichtbij, maar er is een manier waarmee we met een klein beetje oefening het vroegtijdig klaarkomen kunnen voorkomen.

De bekkenbodemspier moet om het ejaculatieproces in gang te zetten, met een soort schokkende beweging het sperma uitdrijven.

Deze schokkende beweging kan alleen plaatsvinden als de spier gespannen is.
Het is voor de meeste mannen een behoorlijke opgave om in deze staat van opwinding de spier juist te ontspannen in plaats van spannen. Er is vaak wat oefening voor nodig, maar dit is een superkrachtige techniek om vroegtijdig klaarkomen tegen te houden.

Wanneer we de bekkenbodemspier, ookwel kegelspier, ontspannen houden tijdens seks, dan kan de schokkende beweging zich niet inzetten en kan het lichaam de routine van het orgasme niet afmaken.

Het ontspannen houden van de spier stelt ons mannen er vaak eventjes toe in staat tot onszelf te komen en de druk van de ketel te laten.

We kunnen op deze manier het point of no return een beetje afhouden, de controle herwinnen, en weer verder gaan.

Vroegtijdig klaarkomen volledig verbannen

De bovenstaande technieken zijn een kleine greep uit mijn zelfhulp methode. Wil je zelf ook aan de slag met het leren uitstellen van je orgasme? Bekijk dan direct deze gratis videotip. In deze video leer je direct over de oplossingen die wél werken om je orgasme uit te stellen.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Eerste hulp bij erectieproblemen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in