Vroegtijdige Ejaculatie Oplossen – Techniek 3

0
(0)

De druk van vroegtijdige ejaculatie laten afnemen? Laat me dit uitleggen. Wanneer je bijna klaarkomt voel je als het ware de spanning flink oplopen bij je genitaliën. Je kunt het letterlijk voelen in je penis en testikels.
Dit gevoel kan worden omschreven als een tintelende sensatie. Je voelt ook vaak in je hoofd dat je een beetje in de wolken raakt, al vlak voordat het orgasme echt van start gaat en je ejaculatie proces in gang wordt gezet.

Wanneer je op dit moment stopt, om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen, dan ebt deze sensatie langzaam weg. De klaarkom- drang, zoals ik deze noem, verminderd, maar afhankelijk van hoe opgewonden we op dat moment zijn, kan dit soms best wel even duren.

Het is lastig om tijdens seks telkens lang te moeten stoppen omdat het orgasme zo dichtbij blijft. Daarom leer ik je hier een techniek waarmee je het ‘wegebben’ van het orgasme tot wel 10x zo snel kunt laten plaatsvinden. Zo kun je je vroegtijdige ejaculatie oplossen, al is het maar tijdelijk.

Het is een kwestie van het verlagen van de druk.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Vroegtijdige ejaculatie oplossen in stappen

De penis vult zich tijdens een erectie met bloed en dit bloed drukt op de buitenwanden van de penis. Deze wanden zitten echter vol gevoelige zenuwuiteinden die seksuele prikkels naar de hersenen sturen.

Deze seksuele prikkels dragen bij aan de opbouw naar het orgasme. Dus alleen het krijgen van een erectie is op zichzelf al de eerste stap naar ons orgasme.

Wanneer we bij vroegtijdige ejaculatie last krijgen van een overvloed van prikkels, dan kunnen we met een eenvoudige truck de druk van het bloed op de wand van de penis tijdelijk verlagen en tegelijkertijd de zenuwen een klein beetje verdoven.

Uitleg van de techniek

Dit doen we door de eikel tussen twee vingers te nemen, namelijk de wijsvinger en de middelvinger. Als het goed is, heb je nu je duim vrij boven de eikel. Hiermee duw je nu stevig op de eikel, je perst nu als het ware het bloed uit de gevoelige eikel, terug de schacht van de penis in.

vroegtijdige ejaculatie oplossen

De prikkels ebben weg en een vroegtijdige ejaculatie is ontweken.

Op deze manier verlaag je eventjes de druk op de gevoelige wanden van de eikel en vanwege het knijpen, verlam je ook kort de zenuwen.

Het wegebben van het orgasme zal hierdoor plotseling erg snel gaan en je kunt bijna direct weer verder met seks. Je vroegtijdige ejaculatie oplossen met deze techniek is misschien wat te veel eer, maar het helpt je wel om een seksueel avontuurtje voort te laten duren.

Blijvend je vroegtijdige ejaculatie oplossen

 

Wanneer je meer informatie wilt hebben over te snel klaarkomen oplossen, kun je mijn video eens bekijken die ik gemaakt heb voor de bezoekers van mijn website. De video is gratis en alleen beschikbaar op mijn website.

Je leert in de video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: