Vroegtijdige Ejaculatie Oplossen – Techniek 1

0
(0)

Techniek Tegen Vroegtijdige Ejaculatie: Dit is de eerste van drie technieken welke ik met je wil delen, waarmee jouw vroegtijdige ejaculatie oplossen tijdens seks eenvoudig wordt.

Vroegtijdige ejaculatie oplossen spanning

Het weghalen van spanning voor meer ejaculatie controle

Met deze technieken wil ik je een voorproefje geven van de methode “Orgasme Onder Controle” welke ik over een periode van 7 jaar heb ontwikkeld.
Het gaat om korte termijn technieken waarmee direct zo snel mogelijk resultaat geboekt kan worden.

Ik ben van mening dat als de grootste druk van de ketel is, en we tijdelijk ons orgasme leren uitstellen, dat het dan minder belastend is om een wat intensievere training te volgen en echte ejaculatiecontrole te verkrijgen.

Om tot een orgasme te komen moet het lichaam een aantal stappen doorlopen. Het zeer gedetailleerd in kaart brengen van al deze stappen was bij de ontwikkeling van mijn methode de eerste grote vooruitgang.
Wanneer je duidelijk en precies voor ogen hebt wat het lichaam zoal moet doen om tot ejaculatie te komen, dan kun je hierna vrij gemakkelijk een selectie maken van die dingen waarop je invloed kunt uitoefenen om vroegtijdige ejaculatie op te lossen.

Zo kwam ik tot deze krachtige korte termijn technieken waarvan we nu de eerste zullen behandelen.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

Lichamelijke reactie nr. 1: Spanning op de huid van het scrotum

Wanneer het lichaam zich klaarmaakt voor het orgasme gebeurd er iets opmerkelijks. De huid rond het scrotum trekt zich namelijk strak om de testikels.
De testikels worden zo dichter tegen het lichaam getrokken. Op die manier zijn ze minder kwetsbaar als de seks er ietwat ruig aan toe gaat en tevens heeft dit te maken met de optimale temperatuur voor de vruchtbaarheid van het sperma.

Het mooie van deze lichamelijke reactie is dat het als het ware een verplichte stap is voor het lichaam om klaar te kunnen komen. Wanneer de huid van het scrotum dus niet strak trekt en de testikels niet tegen het lichaam aan worden getrokken, heeft ons lichaam er veel meer moeite mee om tot een orgasme te komen.

Er is een tweede lichamelijke eigenschap van de man die we hiervoor kunnen gebruiken. Let goed op, dit is een KRACHTIGE techniek. Vroegtijdige ejaculatie oplossen begint met deze techniek zodat jij direct langer door kunt gaan tijdens seks en rustig, zonder frustratie de tijd kunt nemen voor het volledig overkomen van het probleem.

Lichamelijke reactie nr. 2: Het ontspannen van de huid van het scrotum

De huid van het scrotum zit vol met zenuwuiteinden. Deze zenuwen hebben onder anderen de taak de testikels te beschermen tegen overmatige druk van buitenaf. Op het moment dat de testikels beknelt raken, geven deze zenuwen juist een signaal af dat de huid van het scrotum moet ontspannen zodat er meer ruimte ontstaat voor de testikels en deze niet beknelt raken.

Wanneer het lichaam zich nu klaarmaakt voor het orgasme en de testikels strak tegen het lichaam komen te zitten doordat de huid rond het scrotum strak trekt, kunnen we dit signaal laten afgeven door met een vinger krachtig druk uit te oefenen over het midden van het scrotum. Je doet jezelf hier geen pijn, omdat de testikels aan weerszijden van je vinger zitten. Dit is echter wel iets om goed op te letten! Je wil het niet verkeerd doen.

Vroegtijdige ejaculatie oplossen door het signaal vanuit je zenuwen

Meteen geven de zenuwen in de huid het signaal af dat de testikels in de problemen kunnen komen, en wordt de huid van het scrotum ontspannen.
In de aanloop naar het orgasme ontbreekt nu plotseling deze belangrijke stap en dus blijft het orgasme een tijdje uit tot de huid opnieuw strak is komen te staan.

Dan kunnen we deze techniek eenvoudigweg herhalen.

Let wel op:
Als de testikels aan weerszijden van je vinger blijven wanneer je deze over de huid van het scrotum haalt, is er niets aan de hand. Beknel ze echter niet!

TIP: Een andere eenvoudige techniek leg ik uit in deze video. Deze tip heeft vele mannen geholpen om dezelfde avond nog hun orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen.

Deze techniek toepassen tijdens seks

Wanneer je tijdens seks bovenop ligt in bijvoorbeeld de missionaris positie, en jij voelt dat je last krijgt van een vroegtijdige ejaculatie, dan kun jij dit voorkomen door deze techniek toe te passen. Je hoeft hiervoor niet te stoppen.

Haal simpelweg je hand achterlangs onder je billen en trek vanaf daar zachtjes aan het scrotum. Op deze manier werkt de techniek hetzelde en kun jij je vroegtijdige ejaculatie oplossen voordat deze een probleem vormt.

Wanneer je meer informatie wilt hebben over te snel klaarkomen oplossen, kun je mijn video eens bekijken die ik gemaakt heb voor de bezoekers van mijn website. De video is gratis en alleen beschikbaar op mijn website.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: