Vroegtijdige Ejaculatie Oplossen – Techniek 2

0
(0)

Nog een oefening tegen vroegtijdige ejaculatie: De eerste oefening die we behandelde om vroegtijdige ejaculatie op te lossen, is een voorbeeld van een fysieke techniek. De techniek oefent invloed uit op één van de lichamelijke stappen van het orgasme.

vroegtijdige ejaculatie oplossen mentaal

Mentale Stappen Tegen Voortijdige Zaadlozing

Wat we ons moeten realiseren is dat de fysieke stappen die leiden tot een vroegtijdige ejaculatie, voortkomen uit een aantal mentale stappen.
Deze mentale stappen zijn, wanneer je ze eenmaal goed kunt onderscheiden, niet moeilijk om te leren sturen.

In ‘Orgasme Onder Controle’ besteed ik uitgebreid aandacht aan hoe je deze mentale fasen kunt leren onderscheiden en daarna controleren.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan eerst mijn nieuwe videotip.

Mentale training als controlemiddel bij vroegtijdige ejaculatie

Wat ik je hier wil meegeven is een eenvoudige techniek om zelf al op korte termijn je mentale fasen te kunnen gaan controleren.

Het is een oefening welke het beste tijdens masturberen gedaan kan worden.

De laatste fase voordat vroegtijdige ejaculatie plaats vindt, is de belangrijkste, in deze fase wordt een signaal naar de hersenen gestuurd wat aangeeft dat het tijd is voor een orgasme.

Wanneer jij tijdens masturberen oefent, dan kun je op zoek gaan naar deze mentale fase, dus vlak voor het klaarkomen, en hem onthouden.

Zoek de laatste mentale fase van het orgasme

We maken als het ware een mentale foto van dit gevoel, zodat we de volgende keer tijdens seks, direct weten dat dit het moment is dat we moeten oppassen.

Heel vaak is het voor mannen met voortijdige zaadlozing, geen probleem eventjes te stoppen of bijvoorbeeld techniek 1 toe te passen, als ze maar wisten wanneer ze moesten stoppen om het orgasme nog voor te zijn.

Deze oefening stelt je er toe in staat het moment te herkennen wat bekend staat als ‘point of no return’, ofwel het moment dat we over het randje gaan en het orgasme niet meer kunnen stoppen.

Ga tijdens het oefenen telkens zo ver als je kunt, concentreer je op de mentale gevoelens. Zodra je merkt dat je lichaam zich klaarmaakt voor het orgasme, stop je. Je gaat hierna nogmaals tot het uiterste, telkens een stapje verder. Net zo lang tot je over het randje gaat en het niet meer tegen kunt houden.

Het is belangrijk om regelmatig op deze manier met je premature ejaculatie om te gaan.
Het proactief oefenen maakt dat jij tijdens seks de gevoelens nog vers in je herinnering hebt. Op deze manier kun jij sneller inspelen op een aankomend orgasme.

Vroegtijdige ejaculatie oplossen kost tijd; neem die tijd!

Let op, het kan zijn dat er wat oefening nodig is, maar wees eerlijk tegen jezelf. Heb je al eens eerder echt geoefend om je orgasme onder controle te krijgen?
Het is niets vreemds om hier een serieus wat tijd aan te besteden!

In de laatste van de drie gratis technieken die ik je hier mee wil geven gaan we hier op door.

Om je op weg te helpen heb ik een speciale video opgenomen waarbij je een korte termijn techniek leert om direct je orgasme tegen te houden. Met deze eenvoudige techniek kun je vanavond al gemiddeld tussen de 15 en 30 minuten langer doorgaan.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: