Medicijn tegen vroegtijdige zaadlozing

0
(0)

Het “Vroegtijdige Zaadlozing Medicijn” Paroxetine

De vroegtijdige zaadlozing is een probleem waarbij mannen structureel sneller klaarkomen tijdens seks dan gewenst door henzelf of door hun partner.
In de meeste gevallen is een medicijn tegen vroegtijdige zaadlozing niet nodig, omdat het vaak samenhangt met gewenning.
In dit artikel gaan we in op verschillende oplossingen voor vroegtijdige zaadlozing. We kijken naar veelvoorkomende vormen van vroegtijdige zaadlozing die te maken hebben met gewenning, maar we besteden ook aandacht aan de zwaardere, medische vorm; Ejaculatio Praecox. Ook kijken we naar het vroegtijdige zaadlozing medicijn genaamd Paroxtine. We kijken naar wat dit doet en in welke gevallen het kan worden voorgeschreven. Om dit te begrijpen duiken we eerst in de twee verschillende vormen van vroegtijdige zaadlozingen.

Vroegtijdige zaadlozing door gewenning

De meest bekende en voorkomende vorm van vroegtijdige zaadlozing, is het probleem wat veel mannen ervaren waarbij ze het orgasme niet aan voelen komen.

routine vroegtijdige zaadlozing medicijn
Jarenlang snel klaarkomen door masturbatie brengt ons in een vicieuze cirkel.

Wanneer wij mannen dit probleem hebben, dan zijn we er lichamelijk en mentaal wel toe in staat het orgasme tegen te houden. We hebben alleen niet geleerd hoe we dit moeten doen.
Dit heeft alles te maken met de ontwikkeling van onze seksualiteit.

TIP: Overigens kan iedere man leren om zijn orgasme uit te stellen, hoe je dat doet, leer ik je in deze video.

In de pubertijd is de eerste vorm van seksuele handeling voor bijna alle mannen, masturbatie.
Bij masturbatie hoeven we echter alleen met onszelf rekening te houden. Er is geen partner, en er is geen reden om masturbatie langer te laten duren dan absoluut nodig is.

 

 

[stextbox id=”info”]De grote beloning, het orgasme, zorgt er voor dat we naar dit doel toewerken. We zien het bereiken van het orgasme als een positieve uitkomst en we hechten geen waarde aan het afremmen ervan.[/stextbox]

Het orgasme wordt gefaseerd door het lichaam in werking gesteld. Tijdens deze fasen kunnen we invloed op ons uithoudingsvermogen uitoefenen. Dit is iets waarop ik in mijn methode ‘Orgasme Onder Controle’ dieper in ga.
Wanneer we deze fasen niet van elkaar leren onderscheiden en de gevoelens die hiermee gepaard gaan niet leren kennen, dan schieten deze aan ons voorbij.
De vroegtijdige zaadlozing overvalt ons. We bereiken het point of no return te snel en we hebben niet de tijd hier iets tegen te doen.

Deze vorm van vroegtijdige zaadlozing komt erg vaak voor en kan zeer problematisch zijn. In sommige gevallen komen mannen al binnen enkele seconden na penetratie klaar en soms is zelfs penetratie op zich al te veel gevraagd. Voor deze vorm is geen vroegtijdige zaadlozing medicijn beschikbaar. We dienen dit op te lossen met een aanpak zoals ik later in dit artikel omschrijf.

Het onderscheid tussen deze vorm van voortijdige zaadlozing en de medische vorm van het probleem is soms lastig te maken.

Vroegtijdige zaadlozing door een medische aandoening

De medische vorm van vroegtijdige zaadlozing is vaak lastig te onderscheiden van de hiervoor omschreven vorm van gewenning.
De medische vorm van dit probleem omschrijven we om het onderscheid duidelijk te maken vaak als ejaculatio praecox. Voor deze vorm van het probleem schrijven artsen soms het vroegtijdige zaadlozing medicijn voor.

TIP: Aan de hand van deze video leer je één van mijn meest krachtige technieken tegen ejaculatio praecox

Bij vroegtijdige zaadlozing door de medische aandoening is er sprake van een chemische onbalans in de hersenen.
Dit heeft te maken met het de aanmaak van serotonine.
Serotonine is een neurotransmitter. Neurotransmitters zijn onderdeel van ons zenuwstelsel en ze hebben te maken met de verwerking van prikkels van de ene naar de andere cel.

Serotonine en ejaculatio praecox

vroegtijdige zaadlozing medicijn serotonine
De prikkels worden in de gerelateerde centra verwerkt

Serotonine heeft voornamelijk te maken met de verwerking van pijnprikkels, emoties, seksualiteit, zelfvertrouwen, slaap en zelfs eetlust. De hoeveelheid serotonine en de activiteit er van in ons zenuwstelsel bepaald hoe veel en hoe krachtig prikkels in deze velden binnenkomen in de gerelateerde verwerkingscentra in onze hersenen.

In het geval van de vroegtijdige zaadlozing, gaat het om de verwerking van seksuele prikkels. Het seksuele centrum in onze hersenen verwerkt de seksuele prikkels en bepaald op welke moment het orgasme ingezet moet worden.

Grote hoeveelheden serotonine, of een hoge activiteit ervan, zorgt er voor de seksuele prikkels in mindere maten worden geremd. Ze komen hierdoor heftiger binnen.
Het orgasme wordt hierdoor sneller opgewekt en de controle welke de man hierover kan uitoefen is kleiner.

Wij bezitten als mannen een gen wat de hoeveelheid en activiteit van serotonine in ons zenuwstelsel bepaald. Dit gen komt onder mannen voor in 3 varianten.
Dit gen kan worden gerelateerd aan de hoeveelheid natuurlijke controle die wij potentieel kunnen uitoefenen over ons orgasme.

 

  • Variant 1 zorgt voor veel en actieve serotonine levels, waardoor wij erfelijk weinig ejaculatie controle hebben
  • Variant 2 zorgt voor middelmatige serotonine levels. We hebben gemiddelde controle
  • Variant 3 zorgt voor lage serotonine levels. Deze variant is zeldzamer dan de eerste twee en zorgt voor moeite met klaarkomen tijdens seks.

 

Medicijn voor vroegtijdige zaadlozing onder invloed van serotonine

Mannen die vanwege een onbalans in de serotonine levels, structureel te snel klaarkomen krijgen door artsen soms het vroegtijdige zaadlozing medicijn Paroxetine voorgeschreven.

Paroxetine is een middel wat de heropname van serotonine afremt. Hierdoor wordt de hoeveelheid actieve serotonine minder en herstelt de serotonine balans in de hersenen zich.

Het werd ontwikkeld als antidepressie medicament en de effecten ervan op de mentale staat en emoties zijn groot.
Om die reden wordt het voorschrijven van dit medicijn tegen vroegtijdige zaadlozingen vaak als laatste redmiddel gezien.

Het afvlakkende effect op de emoties heeft als nadelig effect dat, ondanks de ejaculatie controle welke door het gebruik kan vergroten, de seksuele lust vaak wordt verminderd. Dit zorgt er voor dat praktische problemen in het dagelijks leven door vroegtijdige zaadlozingen niet minder worden, of worden vervangen door andere, soms nog heftigere problematiek.

Vroegtijdige zaadlozing oplossen met een natuurlijke methode

Vroegtijdige zaadlozing wordt slechts zelden veroorzaakt door de hiervoor omschreven onbalans in de serotonine levels bij de man.
Mannen die last hebben van deze medische vorm van ejaculatio praecox, hebben hierdoor vaak ook last van andere mentale problematiek, zoals depressie en/of angststoornissen.
Vaak drukken deze een zwaardere stempel op het leven en wordt om deze reden medicatie zoals Paroxetine voorgeschreven, wat hiermee ook de nadelen van premature ejaculatie verminderd.

Veel vaker wordt voortijdige zaadlozing veroorzaakt door een gewenningspatroon zoals in het eerste gedeelte van dit artikel omschreven werd.

Wanneer je meer informatie wilt hebben over te snel klaarkomen oplossen, kun je mijn video eens bekijken die ik gemaakt heb voor de bezoekers van mijn website. De video is gratis en alleen beschikbaar op mijn website. In deze video leer je over een effectieve methode om je orgasme gedurende 15 tot 30 minuten tegen te houden. Dit advies is zo concreet, je kan er vanavond al succes mee hebben!

Bekijk de video direct. 

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat moet je doen bij een erectieprobleem?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in