Vroegtijdige zaadlozing oplossing met een krachtige techniek

0
(0)

Een effectieve vroegtijdige zaadlozing oplossing

Ons lichaam doorloopt een aantal stappen wanneer het zich klaarmaakt voor een orgasme. We moeten als man invloed uitoefenen op deze stappen om het orgasme tegen te houden.
In dit artikel presenteer ik een krachtige techniek waarmee je het lichaam er van kunt weerhouden om alle stappen naar het orgasme te doorlopen. Deze vroegtijdige zaadlozing oplossing heeft zichzelf bij vele mannen bewezen en je kunt hem direct toepassen.

Update: In deze korte video deel ik een methode waarmee je effectief je orgasme tot maximaal wel 30 minuten kan uitstellen! Bekijk eerst de video voordat je verder leest.

Vroegtijdige zaadlozing en het point of no return

De vroegtijdige zaadlozing oplossing is gebaseerd op de stappen die het mannelijk lichaam maakt voordat het bij het point of no return beland.

vroegtijdige zaadlozing oplossing no return
Na het “point of no return” kunnen wij geen bewuste invloed meer uitoefenen

Na het point of no return verliezen wij als man de controle en kunnen we het orgasme niet meer bewust beïnvloeden.
De meeste stappen vinden echter plaats voordat het point of no return aanvangt en dit geeft ons houvast!

De stappen van het orgasme

We kennen het orgasme allemaal als het ejaculeerproces, waarbij de eikel zeer gevoelig wordt en het sperma wordt uitgedreven. De bekkenbodemspieren trekken zich ritmisch samen en we zijn eventjes totaal van de wereld.

Wist je dat het orgasme eigenlijk al veel eerder start?
Zodra je in een staat van verhoogde seksuele opwinding raakt, dan zet je lichaam een proces in werking wat speciaal is ontwikkeld om jou te laten klaarkomen.

Dit proces heb ik in de volgende stappen ingedeeld.

  1. Stijging van seksuele spanning
  2. Versnelling ademhaling en hartritme
  3. Fysieke preparatie
  4. Ejaculatieproces

We zullen iedere stap kort behandelen zodat ik je kan uitleggen waarop je als man invloed kunt uitoefenen. Op die manier kan deze methode als vroegtijdige zaadlozing oplossing werken. Iedere man kan namelijk met wat oefening en geduld leren om zijn orgasme uit te stellen, wil jij weten hoe? Bekijk dan deze korte video.

Stijging van seksuele spanning

Deze stap spreekt voor zich. Om tot een orgasme te komen is het een vereiste dat het lichaam zich in een staat van opwinding bevind. Het is iets waarover we zelf invloed uit kunnen oefenen.
Wij kunnen er immers voor kiezen ons best te doen aan andere, on-opwindende dingen te denken.

Wanneer je als man zeer snel opgewonden raakt en het idee krijgt dat je al snel tot een orgasme komt, dan is het soms verstandig jezelf al vanaf deze eerste stap een beetje af te leiden met je eigen gedachtes.

vroegtijdige zaadlozing oplossing hart
Het hartritme versnelt in aanloop naar het orgasme

Versnelling van de ademhaling en het hartritme

De seksuele handelingen die ons tot een orgasme kunnen brengen, vereisen veel energie. Daarom zijn we evolutionair geprogrammeerd om al bij aanvang van seksuele opwinding sneller te gaan ademen. De bloedcirculatie versnelt en zuurstofrijk bloed bereikt ons hele lichaam een stuk sneller zodat we meer energie hebben voor seks.

De stappen vloeien soms erg snel over in een aanvangende ejaculatie. Om dit tegen te houden kun je deze tweede stap beïnvloeden.
Je kunt vanaf het begin van seks jezelf dwingen je ademhaling niet te veel te laten versnellen. Je lichaam wil tot een snellere ventilatie overgaan, maar als jij dit tegenhoudt, dan zit je eigenlijk je lichaam dwars bij het bereiken van het moment van ejaculeren. Dit kan met wat oefening een zeer effectieve vroegtijdige zaadlozing oplossing zijn.

Fysieke preparatie van het lichaam beïnvloeden als krachtige vroegtijdige zaadlozing oplossing

De volgende stap van ons lijf bij het klaarkomen, is het op spanning brengen van de bekkenbodemspier. Deze spanning is later nodig voor de krachtige ritmische samentrekkingen die het ejaculatieproces vormen.

vroegtijdige zaadlozing oplossing bekken
De bekkenbodemspieren hangen sterk samen met de controle die we hebben over het orgasme

Wanneer jij leert om je bekkenbodemspier door middel van de kegeloefening te controleren, dan kun jij er voor zorgen dat deze minder snel op spanning komt, en hierdoor kun je meer invloed uitoefenen op je orgasme

Een tweede fysieke preparatie welke ons lichaam treft, en die jij als vroegtijdige zaadlozing oplossing kunt gebruiken, is het strak komen te staan van de huid rond het scrotum.
Misschien is dit je al wel eens opgevallen, maar de huid van het scrotum heeft de neiging om vlak voordat het orgasme aanbreekt strakker rond de testikels te trekken.

Dit is een reactie die de testikels tegen wilde seksuele bewegingen beschermd. Het houdt ze als het ware op hun plek.

Wanneer je aan de gevoelige huid van het scrotum trekt, dan zul je zien dat deze zich snel ontspant. Dit is ook een reflex, maar deze is juist bedoeld om de testikels te beschermen tegen beknelling!

Je gebruikt deze tweede reflex nu eigenlijk om de eerste te bestrijden. Hierdoor doorbreek je de routine van je lichaam en dit kun je perfect als vroegtijdige zaadlozing oplossing gebruiken.

Ben je op zoek naar meer tips en technieken om vanavond al succes te hebben? Bekijk dan vooral ook deze gratis video!

Het ejaculatieproces na het point of no return

Wanneer de uitdrijving van sperma eenmaal is gestart, dan kunnen wij hier niets meer tegen ondernemen.

Het point of no return is door de hiervoor genoemde technieken wel erg goed uit te stellen. Wanneer je een tijdje oefent kunt je het point of no return steeds dichter naderen zonder er overheen te gaan. Je zult zien dat de heerlijke stimulerende gevoelens van seksuele ontlading krachtiger worden naarmate je het point of no return nadert en het is dus de moeite waard om hier wat moeite voor te doen!

Wanneer je meer informatie wilt hebben over te snel klaarkomen oplossen, kun je mijn video eens bekijken die ik gemaakt heb voor de bezoekers van mijn website. De video is gratis en alleen beschikbaar op mijn website. In deze video krijg je een tip die zo concreet is dat je er direct, vanavond al, succes mee kan behalen. Bekijk de video hier.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De gevaren van een Priaprisme ofwel een aanhoudende erectie

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in