Vroegtijdige zaadlozing en sporten

1.8
(6)

Hoe helpt sporten tegen vroegtijdige zaadlozing?

Wanneer je een keertje te vroeg klaarkomt tijdens de seks, dan is er niet veel aan de hand. Teveel opwinding of een te lange tijd geen seks kunnen ervoor zorgen dat je veel sneller klaarkomt dan normaal.

Heb je echter het merendeel van de keren dat je seks hebt last van te snel klaarkomen, dan moet er actie ondernomen worden.

Premature ejaculatie heeft een heel spectrum aan oorzaken. De oorzaken worden vooral gevonden in het masturberen, in teveel porno, een ongezond leven en teveel stress. Sporten kan daar een goed antwoord op zijn, zeker wanneer je dat op dit moment nog niet veel doet. Door te gaan sporten, pak je namelijk meerdere mogelijke oorzaken aan.

Vandaar dat ik vandaag sporten eens centraal wil zetten met het oog op vroegtijdige zaadlozing. Waarom kan sporten een antwoord zijn op te snel klaarkomen?

Update: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Sporten is gezond

Het is duidelijk dat sporten gezond is. Het is voor veel mensen de manier om spiermassa op te bouwen, of bij te houden, en het zorgt voor een veel betere conditie.

Dat zijn punten die grotendeels bijdragen aan een betere gezondheid en daarom wordt sporten van kinds af aan aangeleerd.

Maar er zijn meer factoren die belangrijk zijn wanneer het op sporten aankomt, zeker op een latere leeftijd.

Veel mensen hebben tegenwoordig last van veel stress. Stress is een vernietigende factor. Wanneer je eens stress hebt vanwege een deadline of een probleem, dan zal dat jou op scherp zetten. Dat werkt productief.

Wanneer je echter constant onder stress staat, dan is er een groot probleem. Je brandt dan je energie op aan de stress en geestelijk zal het een flinke last worden.

Hiervoor is sporten een goed antwoord. Tijdens het sporten ben je ook gericht op het zetten van een prestatie, maar die is niet gerelateerd aan werk, relaties of targets die gehaald moeten worden om je baan te kunnen houden.

Sporten is daarom een vorm van ontspanning door spanning en dat is een gezonde uitlaatklep. Het verlaagt de stress en bevordert de doorstroming van het bloed. En dat heeft weer heel veel te maken met te snel klaarkomen.

Het effect op vroegtijdige zaadlozing

Wat heeft stress te maken met vroegtijdige ejaculatie? Meer dan je op het eerste oog zou denken. Mensen die last hebben van stress, zijn vaak geestelijk enorm gespannen en druk. Zij kunnen zich niet ontladen en daarom nemen ze de stress mee naar bed.

Daar zijn de mannen nog steeds gejaagd, hebben het idee dat ze haast moeten hebben en omdat ze zo druk in het hoofd zijn, merken zij het point of no return niet op tijd. Het gevolg is een vroegtijdige ejaculatie.

Daarnaast hebben mensen met stress een verhoogde spierspanning. Gemiddeld ligt de spierspanning van deze mensen tussen de 10 en 20 procent hoger dan van een ontspannen persoon. Omdat deze spierspanning nodig is om te ejaculeren, heb je zelf de eerste stappen richting het orgasme al gezet. Je hebt het proces versneld door de stress toe te laten.spierspanning vroegtijdige zaadlozing

Door regelmatig te gaan sporten, verlaagt het stressniveau, maar ook de spierspanning zal afnemen. Enerzijds door het afnemen van de stress, maar anderzijds ook om een andere reden. Het is makkelijker om spieren na spanning te ontspanning.

Wanneer je de spieren flink aan het werk gezet hebt, kun je ze makkelijker loslaten en de beheersing over je spieren wordt ook stukken beter. Daarnaast zijn ontwikkelde spieren een vereiste om langer vol te kunnen houden in bed.

Wanneer de vroegtijdige ejaculatie opgelost is, en je wilt eens twintig minuten volhouden in bed, dan moet je dat lichamelijk wel aankunnen natuurlijk. En dan kan sporten heel handig zijn.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

Het voordeel van samen sporten

De lijn naar vroegtijdige ejaculatie en betere seks is overigens nog veel verder te trekken. Wanneer je last hebt van vroegtijdige ejaculatie, dan kan dat moordend zijn voor de sekslust.

samen sporten vroegtijdige zaadlozingSamen sporten kan daar verandering in brengen. Door samen goed te zweten en actief te zijn in de sportschool, of ergens in de bossen, versterken jullie de band en het libido.

Daarnaast is sporten voor veel mensen gemakkelijker met een partner. Het is net wat makkelijker om je grenzen te verleggen, en door te gaan op het moment dat je zelf opgegeven zou hebben. Wanneer je samen met je partner kunt gaan sporten, heeft dat nog veel meer voordelen dus.

Alleen maar sporten, niet anders?

Sporten is nooit verkeerd. Het is een goede manier om gezonder te worden en beter om te gaan met je lichaam. De relatie tussen jou, je lichaam en je geest komt ook terug bij de vroegtijdige ejaculatie, maar helaas is sporten niet de enige manier. Je zal meer moeten doen om een echt blijvende oplossing te kunnen vinden.

Gezonder leven en minder stress zijn namelijk twee van de factoren die een uitwerking kunnen hebben op het probleem, maar vaak zijn er meer oorzaken voor de vroegtijdige ejaculatie. Zo zijn veel mannen op vroege leeftijd begonnen met masturberen op een verkeerde manier. Sporten is natuurlijk geen antwoord op een routine die je jezelf aangeleerd hebt.

Omdat sporten zelf wel gezond is en positief kan bijdragen aan het vinden van een oplossing, zou ik zelf het combineren van sporten aanraden met het volgen van een zelfhulpmethode. Ik heb om je op weg te helpen mijn meest krachtige korte termijn techniek opgenomen in een gratis video. Hiermee kun je snel je eerste resultaat boeken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 1.8 / 5. Aantal stemmen: 6

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Tips om meer tijd voor seks te krijgen!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in