Je vrouw klaar laten komen op de beste manier

by Mark Meijers  - oktober 29, 2015

4.1
(13)

Een vrouw klaar laten komen op een unieke manier

Mannen en vrouwen zijn volledig verschillend, zeker wanneer het aankomt op het orgasme tijdens de seks. Voor een man is er niet veel nodig om te ejaculeren, een vrouw klaar laten komen is een totaal ander verhaal. Vrouwen werken heel anders op het gebied van seksualiteit dan mannen en daarom heb je een compleet andere aanpak nodig.

Ik wil vandaag eens wat ruimte nemen om dieper in te gaan op de manier waarop je jouw partner een seksuele explosie kunt bezorgen, in plaats van een gemiddeld orgasme.

Wanneer je weet hoe je jouw partner een orgasme kunt bezorgen, is het tijd geworden om eens een stapje verder te gaan. Wist je dat je een vrouw zo heftig klaar kan laten komen dat ze helemaal overdonderd is?

De drie manieren om je partner een explosie te laten beleven

In dit artikel ga ik drie tips behandelen die je direct al kunt gebruiken om jouw partner een enorm orgasme te bezorgen. Voordat je hieraan begint, is het belangrijk dat je de tijd neemt. Wanneer je haast hebt om jouw partner een heerlijke ervaring te bezorgen, dan kun je er beter niet aan beginnen, want zo werkt het niet voor de meeste vrouwen.

Ben jij een man die weet hoe hij een vrouw klaar kan laten komen, maar is het je nog niet gelukt om haar een explosie te laten beleven, dan is dit artikel jou op het lijf geschreven.

Tip #1: Combineren van technieken

Er wordt regelmatig gezegd dat vrouwen meerdere manieren van stimulatie nodig hebben om tot een orgasme te komen. Dat is niet waar. Er zijn veel vrouwen die gemakkelijk klaar kunnen komen wanneer je je beperkt tot alleen beffen, of alleen vingeren. Dan moet je het echter wel perfect doen.

De orgasmes die hieruit voortkomen, zijn de zogeheten enkelvoudige orgasmes. Het is de meest luie manier om je partner te bevredigen, en de mannen die op deze manier te werk gaan in de slaapkamer, die maken een denkfout. Zij vergelijken de seks voor hun partner met de seks die zij zelf ervaren.

Voor een man is enkelvoudige stimulatie immers meer dan genoeg. vrouw klaar laten komen door technieken te combinerenWij hoeven alleen maar de prikkels te hebben die door het stimuleren van de penis naar de hersenen gestuurd worden. Meer dan dat hebben wij niet nodig. Voor een vrouw werkt dit niet zo. Natuurlijk heeft zij ook stimulatie nodig, maar het emotionele aspect is voor de vrouwen vele malen groter.

Daar moet je op inspelen wanneer je jouw partner een enorm orgasme wilt bezorgen. Alle zintuigen moeten aan het werk gaan om de maximale sensatie te kunnen bereiken. Daarvoor moet je meerdere technieken gaan combineren (en dat is ook de reden waarom je tijd nodig hebt).

Een aantal van de manieren heb ik al eerder besproken op mijn website, maar een gouden tip die ook hier genoemd moet worden, is de locatie van de clitoris. De clitoris is niet alleen het knobbeltje onder het mantelkapje. De clitoris loopt het lichaam van de vrouw in en is meerdere centimeters langs. Wanneer je deze op meerdere manieren kunt stimuleren, kom je al heel goed in de buurt van een enorm orgasme voor je partner.

Een manier om dit te doen, is door je partner oraal te bevredigen, en tegelijkertijd je vingers te gebruiken. Wanneer je een vinger de vagina in laat glijden, wijs je met je vinger naar haar navel. Daar moet bij benadering de clitoris doorlopen. Wanneer je met je vinger over de wand van de vagina strijkt, kun je deze overigens ook gewoon voelen. Stimuleer dit gebied met je vinger tijdens het beffen, en jouw partner zal haar genot moeilijk kunnen onderdrukken tijdens de seks.

Andere manieren om haar extra te stimuleren zijn natuurlijk altijd handig meegenomen. Zo zijn er genoeg vrouwen die van anale experimenten houden. Overleg dit wel van tevoren met je partner. Het is geen prettige ervaring wanneer ineens iets tegen je anus aangedrukt wordt tijdens de seks, wanneer je dit niet verwacht.

Hoe meer technieken je kunt combineren, hoe groter de sensatie voor haar wordt. Wanneer je dit merkt, is het tijd voor de volgende tip.

Tip #2: Uitstellen zorgt voor meer spanning

Wanneer je jouw partner een flink orgasme wilt bezorgen, dan moet je weten hoe een vrouw klaar laten komen precies in zijn werk gaat. Bij een man wordt de spanning opgebouwd, en glijden we vervolgens van het point of no return naar een ejaculatie. Bij een vrouw gaat een orgasme ook gepaard met het verzamelen van spanning en stimulatie, maar een echt point of no return is er niet.

Toch kun je merken dat je partner ook een ‘randje’ heeft. Wanneer een vrouw merkt dat het orgasme er aan zit te komen, knijpt ze haar handen samen, en begint de ademhaling te stokken. Haar hersenen richten zich op het overweldigende genot, en geven toe aan het toppunt dat eraan zit te komen. Opletten hoe de ademhaling precies verloopt, dat is er dan niet meer bij.

Dit punt moet je goed in de gaten houden. Wanneer je jouw partner een enorm orgasme wilt bezorgen, is het de bedoeling dat zij dit punt niet bereikt. Zodra je het idee hebt dat zij richting het randje gaat, halveer je de intensiteit van jouw handelingen. Het idee dat ze bijna klaar gaat komen, zakt dan weg. Vervolgens ga je weer verder op de manier waarmee je bezig was.

Je kunt gerust een kleine pauze nemen. Het duurt namelijk een aantal seconden tot je partner weer een aanloop nodig heeft tot het orgasme, en haar opwinding verdwijnt pas na een aantal minuten. Dat is het voordeel van seks hebben met een vrouw. Zij heeft een ‘state of mind’, en als die gericht is op de seks, dan is die gericht op de seks. Daar kom je moeilijk uit. En dat is wat jij kunt gebruiken.

Door haar constant naar het randje te helpen, en een keer of drie of vier te stoppen op het moment dat zij bijna een orgasme heeft, bouw je de spanning op. De sensatie in haar lichaam en hersenen blijft zich opstapelen en dat betekent dat zij enorm graag klaar wil komen. De kans bestaat dat zij je bij de vierde keer smeekt om door te gaan.

Dan heb je haar precies waar je haar wilt hebben. Besluit je om voor het orgasme te gaan, dan zet je alles op alles. Meerdere technieken en dubbele stimulatie zijn bijna een verplichting op dat moment. Haar hersenen rekenen erop dat je opnieuw gaat stoppen, en door de sensatie en stimulatie enorm aan te zetten, kun je zorgen voor de enorme explosie. Het wordt het beste orgasme dat je partner ooit gehad heeft.

Maar hoe zit het dan met de derde stap?

Tip #3: Na het orgasme is er ook nog werk te doen

vrouw klaar laten komen en de nazorg na het orgasmeWanneer jouw partner een enorm orgasme gehad heeft, dan is zij bijzonder emotioneel. Haar spieren trillen nog na, en in haar hoofd ontstaat een enorme leegte. De hersenen zijn de laatste minuten alleen maar aan het werk geweest om de enorme sensatie te verwerken, en dat betekent dat er nu een leegte ontstaat. Het orgasme is voorbij, alles zakt weer langzaam op zijn plaats.

Er zijn veel mannen die hier de fout ingaan. Zij springen direct op hun partner om te gaan penetreren, of lopen de slaapkamer uit om wat te drinken te halen, of om te gaan roken. Al deze acties zijn verkeerd. Je partner heeft je namelijk nodig.

Zij zit nog steeds mentaal in de staat van het orgasme. Daarom heeft ze aandacht nodig. Knuffel haar eens een minuut of langer na de seks. Ze heeft het hard nodig, zeker na een enorm orgasme. Wedden dat je op dat moment ineens helemaal geen zin meer hebt in die sigaret, en dat de behoefte om haar direct te penetreren ineens een stuk kleiner geworden is?

Het moment na het orgasme is voor de man een periode om bij te komen. Voor een vrouw is het echter een onderdeel van het orgasme zelf. Het kan bij sommige vrouwen wel 10 minuten duren voordat de volledige spanning en spier-spasmen die een heftig orgasme teweeg brachten, haar lichaam hebben verlaten.

Op naar betere seks

Op het moment dat jij besluit om meer werk te maken van een vrouw klaar laten komen, neem je een grote stap in de richting van betere seks. Seks draait namelijk al honderden jaren om het orgasme van de man, en dat heeft ertoe geleid dat het vrouwelijk orgasme lange tijd als mythe bestempeld is.

Wanneer je meer en betere seks wilt hebben, dan moet je ervoor zorgen dat je partner meer dan genieten tijdens de seks. Door eens in te zetten op een enorm orgasme voor haar, laat je merken dat je bereid bent om te werken in bed, en te werken voor haar. Seks moet van twee kanten komen, en dit is een goed begin. Daarbij heb je drie tips meegekregen die ervoor zorgen dat het een stuk makkelijker wordt om een vrouw klaar te laten komen op een unieke manier.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 13

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Hoe kun je een pornoverslaving ontwikkelen?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in