Een vrouw klaar laten komen op de beste manier

by Mark Meijers  - oktober 16, 2015

0
(0)

Een vrouw klaar laten komen op een manier die ze nooit meer vergeet

Wil jij ook wel eens een keer de held zijn in bed, maar lukt het je maar niet om een onvergetelijke ervaring op te zetten voor je vrouw? Blijft een vrouw klaar laten komen een droom die je niet in vervulling kunt laten gaan? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen, want ik ga je helpen om jouw partner een ervaring te geven die zij nooit meer zal vergeten.

Een vrouw klaar laten komen is veel makkelijker dan je denkt, maar hoeveel van jouw orgasmes halen de jaarboeken? Het is maar een heel klein gedeelte van de seks die je je goed kunt herinneren, en voor een vrouw geldt precies hetzelfde. Daarom moet je ervoor zorgen dat zij een spectaculair orgasme beleeft, dat zij volledig aan jou te danken heeft.

Denk niet dat je de enige man bent die hulp nodig heeft rond dit onderwerp. Het vrouwelijk lichaam is volledig anders dan het mannelijk lichaam, en daarom is een beetje hulp op de weg nooit verkeerd. Zie dit artikel als een stappenplan dat je kunt gebruiken, en uiteraard kun je hier en daar gerust aanpassingen doen om het nog beter te maken voor jou en je partner.

De voorbereiding

Een vrouw klaar laten komen lukt je niet wanneer je niet de goede voorbereidingen treft. een vrouw klaar laten komen begint met een goede voorbereidingJe moet haar minstens ’s morgens en ’s middags een subtiele hint geven, of minder subtiel wanneer je een partner hebt waarmee je gemakkelijk over seks kunt praten. Het is de bedoeling dat haar hersenen alvast gaan beginnen met het voorspel, zodat je zelf een voorsprong hebt.

Probeer die dag wat extra tijd voor haar te maken. Kus haar wat vaker dan normaal, en knuffel haar een paar keer. De knuffels moeten minstens twintig seconden duren om effect te hebben. Haar lichaam gaat dan bepaalde stoffen aanmaken die belangrijk zijn voor de opwinding, en haar gevoel van verliefdheid.

Zorg ervoor dat de slaapkamer opgeruimd is. Wanneer er taken liggen te wachten, kan een vrouw zich minder gemakkelijk laten gaan. Daarom is het goed om wat voorbereidingen te doen, zodat zij zich echt kan ontspannen. Zet vast wijnglazen klaar, een borreltje van tevoren maakt het ook een stuk makkelijker voor je partner en dat is in jouw voordeel, want jij wilt haar een onvergetelijke beleving geven.

Besteed vooral extra tijd aan de voorbereiding. Dit is het gedeelte waarin alles goed moet staan. Hoe meer tijd je besteedt aan de voorbereidingen, hoe makkelijker de rest van het plan wordt, en dat is altijd mooi meegenomen.

Waar moet je op letten in de slaapkamer?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je het nog beter wilt maken. Zorg ervoor dat zij geen klok kan zien tijdens de seks, zodat zij niet weet hoelang jullie al bezig zijn. Haal alle telefoons uit de slaapkamer en zorg ervoor dat de gordijnen en de deuren goed sluiten.

Ontsteek geen felle lampen in de slaapkamer. Zet liever twee kaarsen in de hoeken van de slaapkamer of naast het bed, en gebruik goede kandelaars die niet zomaar om kunnen vallen. De subtiele belichting zorgt ervoor dat zij zich meer kan laten gaan, en een vrouw die zich niet hoeft te schamen voor haar lichaam, is een vrouw die je makkelijker klaar kunt laten komen. Maar dat is precies waar je niet op in gaat zetten.

Vermijd het orgasme

Een vrouw klaar laten komen is zo moeilijk niet. Een vrouw een geweldig hoogtepunt bezorgen is een stuk lastiger. Daarom moet je in de eerste instantie het orgasme vooral vermijden. Het is niet de bedoeling dat zij binnen twintig minuten klaarkomt.

Heb jij wel eens gemerkt dat een orgasme veel heftiger is wanneer je deze eerst een paar keer uitgesteld hebt? Bij een vrouw is dit nog vele malen heftiger. De climax van een vrouw is een opstapeling van prikkels, sensaties en emoties. Wanneer je haar meerdere malen tot het randje brengt, om vervolgens te stoppen, dan gaat ze jou op een gegeven moment smeken om het af te maken. En dat is precies waar je heen wilt.

Om dat voor elkaar te krijgen heb je een aantal hulpmiddelen nodig, en gelukkig zijn er genoeg tips beschikbaar om te gebruiken. Zo kun je gebruikmaken van een blinddoek of handboeien. Een blinddoek ontneemt haar het zicht, waardoor de andere sensaties veel harder binnen kunnen komen in de hersenen. Handboeien hebben een heel andere functie. Wanneer zij haar handen niet kan gebruiken, hoeft zij zich niet schuldig te voelen over het feit dat zij alleen maar op haar rug ligt. De handboeien herinneren haar er constant aan dat dit de bedoeling is en dat jij het niet anders wil.

Wat je ook kunt gebruiken, is ijs en warm water. De afwisseling tussen heet en koud zorgt voor een volledig unieke en nieuwe sensatie, maar dit is niet iets voor de amateurs. Het verschil in de sensatie kan er namelijk gemakkelijk voor zorgen dat zij wel over het randje gaat. Speeltjes hebben hetzelfde nadeel. Een vibrator die haar clitoris perfect kan stimuleren, kan haar net over het randje helpen, en dat is niet wat je wilde.

Het point of no return van de vrouw?

Een vrouw heeft geen point of no return. Een vrouw heeft ook vaak geen duidelijk punt van een orgasme, het is meer een lopende sensatie die zorgt voor het gevoel van een climax. Daarom moet je goed letten op je partner tijdens de seks, zodat je weet wanneer je moet stoppen om haar te plagen en de sensatie op te bouwen.

Hierbij is het goed om te letten op haar hartslag en ademhaling. Deze twee punten zijn namelijk gelijk voor alle vrouwen. Er is geen enkele expert die jou vertelt dat je op haar kreunen moet letten. Niet alle vrouwen maken geluid tijdens de seks, dus dat is geen uitgangspunt dat je kunt gebruiken.

De ademhaling is een makkelijke factor, want je kunt haar borst zien tijdens de seks. Wanneer haar ademhaling begint te stokken, moet je direct het tempo verlagen. Een schokkende ademhaling duidt op een grote hoeveelheid prikkels, waardoor de hersenen de ademhaling niet meer regelmatig kunnen houden.

De hartslag is een moeilijker factor, maar is goed te gebruiken bij andere standjes, bijvoorbeeld wanneer zij geknield over jou heen zit. Ook de handen zijn een goede graadmeter. Wanneer zij gebalde vuisten maakt, is het moeilijk voor haar een het worden. Dat is het punt waarop je gas terug wilt nemen.

De explosie van het vrouwelijke orgasme

hoe kun je een vrouw klaar laten komen op een intense manier?Wanneer de voorbereidingen goed zijn, en je let goed op je partner tijdens de seks, dan wordt het voor haar steeds moeilijker om vol te houden. Je helpt haar constant naar het randje, en door verschillende technieken te combineren, krijgt zij constant verschillende sensaties binnen. Dat zorgt ervoor dat zij tot een explosie kan komen wanneer je haar wel over het randje heen helpt.

Wil je dit echt een succes maken, dan moet je met je vingers op zoek naar de binnenzijde van de clitoris. De clitoris kennen we vooral als het knobbeltje dat onder het mantelkapje zit, maar deze loopt veel verder door naar boven het lichaam in. Dat betekent dat je hier van binnenuit ook bij kunt.

Laat een vinger de vagina in glijden en zoek de ruwe plek aan de binnenkant van het schaambeen. Stimuleer dat gedeelte tijdens het beffen of vingeren wanneer je haar wel aan een orgasme wilt helpen na het vele uitstellen. De kans bestaat dat de explosie letterlijk kan worden, want het is bekend dat dit kan leiden tot een spuitend vrouwelijk orgasme.

Een vrouw klaar laten komen zodat ze het nooit meer vergeet

Een vrouw klaar laten komen is het probleem niet. Wanneer je goed let op de dingen die je moet doen om een vrouw een orgasme te bezorgen, dan is het zelfs redelijk eenvoudig. Maar met de tips die hierboven staan, kun je er voor zorgen dat zij een climax bereikt waar ze nog weken lang op terug kan kijken, en op dat moment weet je dat je de held in de slaapkamer bent.

Vergeet niet na haar orgasme even aandacht te besteden aan haar. Ze zal erg emotioneel zijn en als je het echt goed gedaan hebt, blijft haar lichaam nog even naschokken van de sensatie. Spring er dus niet direct bovenop, maar wees even de heer in bed.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

4 tips om vrouwen te laten komen tijdens de seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in