Hoe kun je een vrouw laten spuiten?

5
(1)

De kortste weg naar een vrouwelijk spuitorgasme. De wereld van de seks zit vol verhalen en mythes en één van de grootste mythes is natuurlijk het vrouwelijk spuitorgasme. Sterker nog, alle vrouwelijke orgasmes zijn zo goed als uitgesloten, want een vrouw kan niet ejaculeren en daarmee is een vrouw laten spuiten dan ook volledig uitgesloten!

Dat is wat er gedacht werd tot de jaren zestig van de twintigste eeuw. Tegenwoordig zijn we veel verder met de onderzoeken en hebben ook veel vrouwen een ervaring gehad met deze vorm van spuitend klaarkomen. Naar schatting is echter 90% van de vrouwen nog nooit spuitend klaar gekomen, terwijl de resterende 10% al wel eens zo een ervaring mee heeft mogen maken. Vandaag gaan we eens dieper in op dit vrouwelijk spuitorgasme om te bekijken wat het nou precies is, wat het veroorzaakt en of het een aanrader is of juist niet. We sluiten af met de 7 beste tips om te zorgen voor een vrouwelijk spuitorgasme, dus lees vooral rustig verder om alles te weten te komen over dit toch wel spannende onderwerp!

Hoe kun je een vrouw laten spuiten en is het een aanrader?

Vaak wordt beweerd dat het vrouwelijk spuitorgasme niets anders is dan urine dat uit het vrouwelijk lichaam komt. Niets is natuurlijk minder waar: Wanneer je kijkt naar de kleur en de geur ruikt (als je het al ruiken kunt) dan verschilt dit aanzienlijk van urine. Hoewel het niet helemaal duidelijk is waar het ejaculaat vandaan komt, wijzen de meeste bronnen in de richting van een klier vlak in de opening van de vagina van de vrouw. Waar het vandaan komt mag misschien onduidelijk zijn, dat het geen urine is, dat is in ieder geval wel helemaal zeker.

Of het een aanrader is, dat is makkelijk na te gaan. Op het internet en in boeken vind je redelijk wat getuigenissen van vrouwen die een ervaring hebben gehad met het vrouwelijk spuitorgasme. Uiteraard zijn het vooral de mannen die deze reacties domineren, allereerst omdat zij het voor elkaar hebben gekregen een vrouw te laten spuiten, maar ook omdat het vaak één van de meest intense momenten geweest blijkt die tijdens de seks beleefd is. Omdat een orgasme met ejaculatie veel intenser is dan een orgasme die veroorzaakt is door penetratie of stimulatie van de clitoris, heerst er na de seks een veel beter gevoel in bed, vooral bij de vrouw. Ze is meer voldaan en haar lichaam heeft veel meer stoffen aangemaakt die een gevoel van geluk op zullen wekken.

Reden te meer om het eens te proberen natuurlijk, maar hoe kun je een vrouw laten spuiten? Wij hebben de 7 beste tips opgezocht en alle onwaarschijnlijke en magische trucjes, die hebben we buiten beschouwing gelaten. Wanneer je deze zeven tips opvolgt, is de kans groot dat je een vrouw aan het spuiten zal krijgen.

Tip 1: Neem de tijd

Een van de belangrijkste dingen om te herinneren tijdens de seks, is dat vrouwen en mannen niet op dezelfde manier seks beleven. Waar een man over het algemeen alles richt op de daad zelf, is het voor de meeste vrouwen juist een uitgebreid moment van intimiteit. Neem daarom vooral de tijd, zorg dat je partner zich op haar gemak voelt en dat er absoluut geen haast in het spel is. Is dit er wel, dan zal zij niet genoeg op haar gemak zijn om zich volledig te kunnen laten gaan.

Tip 2: Zoek de G-Spot

Om een goed spuitorgasme te kunnen veroorzaken bij een vrouw, is het nodig op zijn minst de G-Spot te vinden en bij voorkeur eigenlijk ook de A-vrouw laten spuitenSpot. De locatie van deze twee plekjes is anders bij elke vrouw, maar normaal rekenen we erop dat we de G-Spot kunnen vinden op ongeveer een halve middelvinger de vagina in, richting de buikwand (ligt de vrouw op haar rug, dan moet je vinger dus omhoog wijzen om de G-Spot te vinden). De A-spot ligt ongeveer tweemaal zover de vagina in en bevindt zich richting de navel, ook in opwaartse richting dus wanneer de vrouw ligt. Heb je deze twee plekjes gevonden, dan is de kans aanzienlijk groter dat je een spuitorgasme voor elkaar kunt krijgen.

Tip 3: Probeer verschillende technieken

Natuurlijk zijn er verschillende technieken en de ene zal beter werken bij je partner dan een andere, maar de truc is vooral om te blijven variëren. Heb je tijdens het proberen een methode gevonden die erg aan lijkt te slaan, ga dan verder met deze techniek en stop vooral niet. Een aantal verschillende technieken dragen allemaal bij aan het opwekken van een spuitorgasme, waaronder:

– Het cirkelen met één of meer vingers rond de G-Spot
– Het stimuleren van de A-Spot met je middelvinger
– Penetratie, meestal achterlangs waardoor de penis de G-Spot en/of A-Spot zal kunnen raken
– Het wrijvend stimuleren van de G-Spot met een of meer vingers

Met verschillende technieken heb je meerdere opties om te proberen en hierdoor is de kans op succes groter. Probeer aan de signalen van je partner af te lezen wat ze ervan vindt. Een analyse van een aantal minuten tijdens de seks zal in de meeste gevallen niet heel bevorderend werken namelijk.

Tip 4: Dirty Talking, dat kan helpen

Dirty Talking kan een vrouw helpen om net over dat punt heen te komen, om zich helemaal te laten gaan voor dat intense orgasme. Of je krijgt een vlakke hand in je gezicht.

Houd je partner van dirty talk, dan is dit zeker een aanrader. Houd ze er niet van, dan kun je er beter voor kiezen om lieve dingen tegen haar te zeggen zodat ze zich juist helemaal op haar gemak voelt en zich beter zal kunnen ontspannen tijdens de seks. Weet je niet of ze van dirty talk houdt, dan is er maar een oplossing: Probeer het eens uit tijdens de seks en kijk hoe ze reageert! Je kunt het ook buiten de slaapkamer vragen, maar veel vrouwen hebben geen idee hoe ze er op zouden reageren tijdens de seks zelf.

Tip 5: Seks is meer mentaal dan fysiek

Voordat je als man afhaakt met lezen; deze opmerking is waar voor de meeste vrouwen onder ons. Zonder een goede mindset is het onmogelijk voor een vrouw om klaar te komen en zelfs genieten van de seks kan lastig zijn, zeker wanneer er prestatiedruk achter zit. Zeur je al weken over het feit dat ze niet spuitend klaar kan komen, ondanks alles wat je doet, dan zit je al helemaal op het verkeerde spoor. Zorg vooral dat er geen druk achter zit, drink samen een glas wijn en geef haar een massage. Dit kan allemaal bijdragen aan de goede emotionele toestand voor een schitterend spuitorgasme.

Tip 6: Plagen kan helpen in veel gevallen

Seks en orgasmes gaan bij een vrouw vooral om spanning, maar ook een bepaalde vrijheid. Beide kun je op een redelijk makkelijke manier opwekken. Door te plagen kun je makkelijk een vrouw veel verder krijgen en zorgen dat er een heftig orgasme kan ontstaan, wellicht zelfs met spuiten. Dit plagen kan heel simpel zijn; tijdens de stimulatie merk je over het algemeen goed wanneer je partner dit bij een hoogtepunt zit. Op dit moment ga je minder intens stimuleren, zodat het hoogtepunt wegebt. Wanneer ze weer wat rustiger is, bouw je opnieuw op. Dit kun je makkelijk drie of vier keer herhalen om het spannend te houden, om haar vervolgens vol gas aan een overweldigend orgasme te helpen. Wil je haar echt verrassen, dan doe je dit drie of vier keer op rij tijdens de seks, maar de vijfde keer ga je in één keer naar de finish.

Op die manier zal ze snel verrast zijn en juist deze spanning en het constant opbouwen kan ervoor zorgen dat ze met veel meer overtuiging een orgasme kan beleven. Het draait allemaal om de mindset!

Tip 7: Dubbele stimulatie is dubbel genot

Dankzij dubbele stimulatie kun je een vrouw veel intenser klaar laten komen dan ooit tevoren. Het makkelijkst is wellicht het vaginale vingeren, de stimulatie van de G-Spot, A-spot of beiden, terwijl je met je duim of andere hand de clitoris stimuleert. Een andere optie is voor de wat meer ervaren minnaars. Tijdens de seks kun je haar achterlangs nemen, waardoor de penis de G-Spot stimuleert. Het beste kun je dit doen door haar op haar buik te laten liggen, eventueel met een kussen of deken onder haar bekken. Vervolgens neem je haar achterlangs, waarbij jij of je partner haar clitoraal stimuleert met de vingers. Door de meervoudige stimulatie is de kans groot dat ze een flink orgasme zal beleven, waarbij de mogelijk van een vrouwelijk spuitorgasme zeker aanwezig is!

Het vrouwelijk spuitorgasme, zeker geen mythe

Hoe kun je een vrouw laten spuiten? Het vrouwelijk spuitorgasme is zeker geen mythe en met deze informatie en trucs moet het zeker makkelijker worden om een vrouw te laten ejaculeren. Het zal het plezier in bed zeker bevorderen en de kans is groot dat dit het meest heftige orgasme zal worden dat ze ooit gehad heeft. Neem vooral je tijd en probeer uit wat het beste voor jou werkt.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: