Een vrouw versieren in 3 stappen

0
(0)

Hoe versier ik een vrouw in 3 stappen

Een vrouw versieren klinkt een stuk makkelijker dan het is. Er zijn genoeg mannen die de kunst van het versieren niet onder de knie kunnen krijgen. Het blijft voor deze mannen moeilijk om contact te leggen en een vrouw te versieren. Een leuk gesprek voeren met een vrouw gaat nog wel, maar hoe zorg je ervoor dat er ook een tweede date achteraan geplaatst wordt?

Technisch gezien is dat niet zo moeilijk als het klinkt. In feite kun je er met drie stappen al zijn. Maar wat zijn deze drie stappen en hoe zorg je ervoor dat je deze drie stappen tot in de perfectie uitvoert? Dat is nog lang niet zo gemakkelijk, maar in dit artikel help ik je door de drie stappen heen zodat je ook een pro kunt worden op het gebied van het versieren van een vrouw.

Een vrouw versieren: Stap 1

Wanneer je een leuke dame ziet in de kroeg, op het internet of op straat, een vrouw versieren begint met de aandacht te vangendan is de eerste stap de allerbelangrijkste. Je moet haar aandacht zien te krijgen. Wanneer je haar aandacht niet krijgt, ziet ze jou helemaal niet staan en is er geen enkele manier om contact te maken. Je moet ervoor zorgen dat je in haar schijnwerpers komt te staan.

Daar zijn verschillende manieren voor. Je kunt haar een drankje aanbieden (wanneer je zeker weet dat ze niet hier is met haar vriend). Dat lijkt redelijk afgezaagd, maar de gemiddelde vrouw beklaagt zich over het feit dat er weinig mannen meer zijn die zich als een gentleman kunnen gedragen.

Je kunt ook een compliment maken, oogcontact maken, of haar uitdagen om een spelletje te spelen, of te gaan dansen. Doe het op een originele manier, en je hebt haar aandacht. Zelfs wanneer ze nee zegt, heb je een opening om een gesprek aan te knopen. En dat is precies waar je op uit bent in de eerste instantie.

Wat altijd belangrijk is, is zelfvertrouwen uitstralen. Wanneer je als een onzekere man aan komt schuifelen en haar iets vraagt met jouw ogen op de grond gericht, dan weet je zeker dat je geen contact kunt leggen. Je krijgt haar aandacht niet op deze manier, omdat je zelf al aangeeft dat je niet interessant bent. Was je wel interessant geweest, dan had je wel meer zelfvertrouwen uitgestraald.

Straal zelfverzekerdheid uit

Daar komt nog eens bij dat onzekere mannen alleen maar uitstralen dat zij onzeker zijn. Het drukt de vrouwen weg, het geeft ze een waarschuwingssignaal om ze te vertellen dat je alleen maar een onzekere man bent. Op het moment dat je zelfvertrouwen ontwikkeld hebt, straal je veel meer uit. Je straalt energie uit, mysterie, of juist een man die van wanten weet. Dat maakt het een stuk interessanter voor de gemiddelde vrouw.

Op het moment dat je haar aandacht hebt, ben je een aardig eind gekomen, maar dan begint het moeilijkste. En dat is stap 2.

De tweede stap

Op het moment dat je haar aandacht te pakken hebt, begint het pas echt. Het is nu namelijk zaak om de aandacht niet te verliezen. Je moet er voor gaan zorgen dat zij jou interessant vindt, en daar heb je niet zoveel tijd voor. Eigenlijk moet je er al voor zorgen dat zij jou binnen twee minuten interessant vindt. Lukt dat niet, dan ben je haar aandacht kwijt.

Hoe zorg je ervoor dat je haar aandacht vast kunt houden binnen de twee minuten? Allereerst door aandacht te leggen op een klein detail. Heeft ze een aparte ring om, vraag daar dan eens naar. Heeft ze een apart drankje, vraag daar dan iets over.

Op die manier heb je een gespreksonderwerp dat neutraal is, maar je hebt direct aangetoond dat je interesse hebt in de kleine dingen die zij heeft, of doet. Daarmee scoor je bonuspunten. Vraag haar nooit direct hoe oud ze is of waar ze woont. Dit zijn standaardvragen die altijd gesteld worden, en dat zijn echt de vragen waar je haar aandacht mee verliest. Je moet zorgen dat je opvalt.

Wanneer je de eerste twee minuten doorgekomen bent, moet je er voor zorgen dat je spanningsbogen gaat maken. Zorg ervoor dat zij dingen van jou wil weten die je niet direct verteld. Het is de bedoeling dat haar nieuwsgierigheid gewekt wordt. Vertel nooit teveel over jezelf, maar leg de aandacht op haar. Zo kun je immers ook nog veel makkelijker spanningsbogen maken voor haar.

Het meest belangrijke is echter dat je blijft luisteren. Wanneer je een vraag tweemaal moet stellen omdat je het antwoord vergeten bent, dan ben je haar interesse kwijt. Je verliest haar interesse ook door teveel te laten merken dat je op haar uit bent. Wanneer je te graag wilt of te wanhopig bent, dan kan zij al aan zien komen dat er problemen gaan komen.

Blijf jezelf, maak spanningsbogen en zorg dat ze een leuke tijd heeft. Wanneer ze zich goed kan amuseren met je, dan sta je al snel hoger in de ranglijst dan de gemiddelde man die haar heeft willen versieren.

Stap drie: cruciaal bij het versieren

een vrouw versieren gaat om het vervolg na de eerste dateWanneer je de eerste en tweede stap tot in perfectie uitgevoerd hebt, heb je al met al nog niets bereikt. Wanneer je op dit moment zou afhaken, heb je een leuke avond gehad en je hebt een vrouw een leuke avond bezorgd. Het idee achter het versieren is echter dat er meer van komt dan een leuke avond. Zo kun je inzetten op seks met haar, of inzetten op een vervolgavond.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet je aan het werk. Het meest belangrijke is dat je haar laat weten wat jouw idee is. Wil je een vervolgdate, dan is het belangrijk dat zij weet dat jij uit bent op een vervolgdate. Maar de vraag stellen op die manier, dat is niet echt een goede aanpak.

Hier kun je goed gebruik gaan maken van het feit dat je goed geluisterd hebt. Heb je gehoord dat zij een sport beoefend, dan kun je daar op inspelen. Heeft ze verteld dat zij graag films kijkt, vraag haar dan of ze een bepaalde film gezien heeft die bijna in de bioscoop uitkomt. Heeft ze die niet gezien, zeg dan: ‘Ik vind dat echt een goede film eens samen te gaan kijken, want ik heb die ook nog niet gezien.’ Je stelt geen vraag, maar je geeft wel aan wat jouw idee is.

Op die manier kan zij langs de opmerking heen praten wanneer ze dat liever niet wil. De kans is echter groot dat zij zal happen. Op dat moment is het een goed moment om telefoonnummers uit te wisselen om een plaats en tijd af te spreken.

Wanneer je haar nummer hebt, loop dan niet meteen weg. Dat is het slechtste dat je kunt doen. Je laat dan merken dat je het doel bereikt hebt. Maar het telefoonnummer is helemaal het doel niet. Vraag haar of ze nog wat wil drinken of dat ze naar huis wil gaan. Laat haar de keuze maken. En het is wel zo galant om te vragen of ze wil dat je meeloopt.

Een vrouw versieren in drie stappen

Infografiek - hoe versier je een vrouw in 3 stappen

Wanneer je een vrouw wilt versieren, kun je het jezelf ontzettend moeilijk maken door verschillende manieren en technieken toe te gaan passen. Het is echter een stuk slimmer om het op te breken in drie verschillende stappen. Op die manier kun je namelijk veel makkelijker naar je doel werken, en weet je ook precies wat je doet.

Wanneer je haar aandacht hebt, en de aandacht vast weet te houden, kun je een tweede date gaan plannen, of inzetten op het idee dat jij voor de rest van de avond hebt. Drie simpele stappen die gemakkelijk te volgen zijn, en die ook eenvoudig te onthouden zijn wanneer je druk bezig bent om een vrouw te versieren.

Kun je je aan deze drie stappen houden en weet je deze tot in de perfectie uit te voeren, dan ben je binnen de kortste keren de man die zelf bepaalt met welke vrouwen hij een gesprek aan wil knopen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Vergeving van vrouwen bij impotentie

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Zorg dat je dichtbij haar gaat staan en haar in haar ogen kijkt.

    Wanneer je dit bij iemand doet die je kent, zul je merken dat diegene afstand neemt, waarschijnlijk doet ze een stap achteruit. Dit komt omdat je je binnen haar intieme zone bevindt.

    Deze actie zorgt voor spanning, wanneer je haar van heel dichtbij in haar ogen kijkt zorg je voor seksuele spanning.

    Bij vrouwen verleiden kun je seksuele spanning voelen, je merkt dus zelf ook of de spanning aanwezig is.

    Je kan voor nog meer seksuele spanning zorgen door tijdens het dichtbij aankijken, naar haar lippen te kijken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in