Hoe werkt het vrouwelijk orgasme precies?

3
(1)

Hoe zorg jij dat ze het vrouwelijke orgasme ervaart tijdens seks met jou?

Steeds meer mannen willen bewijzen dat zij echt goed zijn in bed. Uiteraard is daar ook een stukje eigenbelang bij komen kijken. Hoe meer jouw partner geniet van de seks, hoe makkelijker het is om jouw partner het bed in te krijgen. Het vrouwelijk orgasme speelt daarbij een grote rol van betekenis. Veel duidelijker kan haar genot immers niet worden.

Vraag: Hoe vaak lukt het jou om je (vrouwelijke) partner klaar te laten komen?

a. minstens 9 van de 10 keer
b. minstens 5 van de 10 keer
c. minder dan 3 van de 10 keer
d. 1 van de 10 keer of zelden
het vrouwelijke orgasme opwekken

Als je moeite hebt met opwekken van een vrouwelijk orgasme bij je partner. Dan is de kans groot dat je tijdens seks een aantal cruciale dingen fout doet

In dit artikel duiken we in de fouten die de meeste mannen maken als het gaat om het laten klaarkomen van vrouwen, en ik geef je een paar krachtige tips mee van vrouwen die zelf hebben uitgelegd wat ze tijdens seks het meeste genot brengt en hoe je ze het beste tot een orgasme kunt laten komen!

Een vrouw een orgasme bezorgen is soms vele malen lastiger dan het laten klaarkomen van een man en er is veel werk voor nodig.
De meeste mannen grijpen snel naar het herhalen van één enkele aanpak die ze ooit succes heeft geleverd (heel vaak is dit orale seks).
Weet je wel dat je het beste hulpmiddel over het hoofd gezien hebt? Het is je partner. Wanneer je haar rol groter kunt maken tijdens de seks, is het vrouwelijk orgasme veel makkelijker te bereiken. Vandaag vertel ik je precies hoe dat werkt, en hoe je het aan zou moeten pakken.

Hoe comfortabel is je partner met jou tijdens seks

Wanneer je een vrouw klaar wilt laten komen, dan moet alles perfect zijn, zeker wanneer het de eerste keer is dat je voor een vrouwelijk orgasme gaat. Jouw partner moet zich volledig kunnen laten gaan tijdens de seks om tot een orgasme te kunnen komen. Er moet geen tijdsdruk zijn, er moet niet iets liggen te wachten en ze moet zich zeker niet onzeker voelen.

Dat laatste punt krijgt niet genoeg aandacht. Onzekerheid is een vervelende factor in bed, net als schaamte en angst. Het zijn blokkades die ervoor kunnen zorgen dat de hele ervaring van de seks een teleurstelling zal worden. Het is psychisch, maar daarmee is het probleem de wereld niet uit, zeker niet wanneer je inziet dat het grootste gedeelte van de vrouwen onzeker is tijdens de seks.

Voorkom passiviteit tijdens seks!

Vrouwen zijn daarom sneller geneigd om een passieve rol aan te nemen in de slaapkamer. Ze laten de seks gebeuren, om het zo maar eens te stellen. Die rol is gevaarlijk voor jouw doelstelling. Ze gaat namelijk in haar hoofd zitten en schaamt zich voor haar benen, haar geluiden en de manier waarop ze ligt, terwijl jij juist volledig jouw inspanningen op haar kruis gericht hebt.

Op het moment dat je haar rol groter maakt, gaan de hersenen anders werken. Allereerst heb jij haar hulp nodig, wat zorgt voor een leidersrol en een gevoel van trots. Daarnaast is ze actief betrokken bij de seks, waarmee ze minder tijd heeft om in haar hoofd te gaan zitten. Dat is al een goede reden om haar hulp te vragen bij het vrouwelijk orgasme, maar er is nog een betere reden die het nog makkelijker maakt voor jou: Zonder haar hulp lukt het je niet.

Zij kent haar lichaam beter

Wanneer jij denkt dat je haar beter kunt stimuleren dan dat zij zelf kan, dan heb je gelijk. Maar wanneer jij denkt dat je beter weet hoe je haar moet stimuleren dan dat zij zelf weet, dan zit je er volledig naast.

Neem jezelf maar als voorbeeld. Jij weet toch zelf ook beter hoe jij gestimuleerd moet worden? Dat wil alleen niet zeggen dat je het zelf ook beter kunt.

Aangezien zij haar lichaam beter kent dan dat jij haar lichaam kent, is het verstandig en logisch dat je haar hulp in moet roepen. Zij weet precies welke plekjes ze gestimuleerd wil hebben en op welke manier. Maar hoe kun je dit nou het beste omzetten in actie? Je kunt haar immers niet om een handleiding vragen?

Dat klopt, maar je kunt wel een hand lenen. Wanneer je haar wilt beffen, vertel haar dan van tevoren dat je graag wat hulp wilt hebben in de vorm van sturing. Dat kan op twee manieren heel gemakkelijk toegepast worden, en zij zal er zeker aan mee willen werken om twee redenen. Ten eerste wordt de seks voor haar een stuk beter, en ten tweede kan zij jou op deze manier helpen om beter in bed te worden.

De eerste manier die gemakkelijk toe te passen is tijdens het beffen, is door haar op haar rug te laten liggen en zelf gewoon tussen haar benen plaats te nemen zoals je altijd doet. Zij kan vervolgens haar hand op jouw hoofd leggen om te laten merken wat je moet doen.

Een andere manier die ook gemakkelijk toe te passen is, is door zelf op je rug te gaan liggen en haar over jouw gezicht te laten knielen. Heb je dit nog niet eerder gedaan, zorg dan dat zij steun heeft aan een hoofdeinde of een muur, zodat ze gewoon kan blijven zitten. Op deze manier kan ze zelf sturen waar ze je wil hebben, en wat de druk moet zijn.

Zij weet zelf wat ze het lekkerst vindt, en op deze manier kun je daar gemakkelijk gebruik van maken. Daardoor komt een vrouwelijk orgasme een heel eind in de richting en aangezien dat de insteek was, kan het alleen maar beter worden.

Verhogen van de activiteit

Wanneer zij tijdens de seks stil ligt en geniet van jouw inspanningen, dan heeft zij niets te doen. Op een gegeven moment zal dat in haar hoofd mee gaan spelen. Jij bent namelijk druk bezig, maar zij heeft niets om te doen op dat moment en daardoor gaat ze zich opgelaten voelen. Logisch ook, want het kan lang duren voordat je jouw partner een hoogtepunt kunt bezorgen.

Wanneer zij zich opgelaten voelt, kan ze nooit tot een orgasme komen. Ze voelt zich namelijk schuldig tegenover jou en dat werpt een blokkade op, die een orgasme verhindert. Daarom moet je ervoor zorgen dat zij iets kan doen, of ervoor zorgen dat ze niets kan doen met een goede reden.

De eerste aanpak is wellicht het makkelijkst. In plaats van in dezelfde richting te gaan liggen als dat zij ligt, ga je in de tegenovergestelde richting liggen. Denk aan standje 69, maar dan niet met je knieën aan weerszijde van haar hoofd, maar beide aan dezelfde kant. Op die manier kan ze je strelen en eventueel zelfs met de penis aan de slag, om iets te doen te hebben. Dat maakt het voor haar veel makkelijker, want zij weet dat jij op dat moment ook geniet.

Je kunt er ook voor zorgen dat ze niets kan doen. Dat doe je door gebruik te maken van handboeien, en die vast te maken aan het hoofdeinde. Op die manier voelt ze zich niet opgelaten, want je hebt er zelf voor gezorgd dat zij niets kan doen. Dan is het een stuk makkelijker om je erbij neer te leggen.

Vertel haar dat ze geluid moet maken

opdrachten om een vrouwelijk orgasme op te wekkenEen vrouwelijk orgasme heeft alles te maken met het opbouwen van genot. Je kunt haar ademhaling in de gaten houden, om te kijken hoe het gaat, maar in sommige houdingen is dat lastig. Zo lastig dat het eigenlijk niet kan. Daarom heb je meer nodig, en daar heb je haar hulp bij nodig.

Ze moet laten merken wat ze van jouw inspanningen vindt. Dat kan alleen maar door geluid te maken. Dat kunnen kreetjes zijn, of overduidelijke versnelde ademhaling die hoorbaar is. Maar een vrouw vertellen dat ze geluid moet maken in bed, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het een eenmalige drempel. Geluid maken of stil zijn in bed is onderdeel van een gewoonte die je kunt doorbreken.

Het eerste waar je mee moet beginnen, is zelf geluid te maken. Zet een muziekje op en maak geluid tijdens het beffen of vingeren. Dat kunnen kreuntjes zijn, of een neurie om je lippen en tong te laten vibreren tijdens de actie. Wanneer er meer geluid is, is het voor haar makkelijker om geluid te maken.

Aan de hand van het geluid, de ademhaling en de mate van spierspanning kun je aflezen of je op weg bent naar een vrouwelijk orgasme. Herinner je hoe jouw lichaam schokt tijdens een orgasme? Haar lichaam doet bij benadering hetzelfde. Haar spieren zullen zich ongeregeld aanspannen en ontspannen, waarbij de vuisten van een vrouw nagenoeg altijd gebald zijn tijdens een orgasme. Dat heeft te maken met de kracht die het kost om klaar te komen.

Laat weten dat je bereid bent moeite te doen voor haar orgasme

Wanneer je jouw partner om hulp vraagt op weg naar het vrouwelijke orgasme, houd dan in de gaten dat de hulp eenmalig is. Je kunt niet elke keer van jouw partner verlangen dat ze je moet helpen. Wanneer dat het geval zou zijn, dan kan ze beter een vibrator aanschaffen. Daarnaast zal ze makkelijker in haar rol kunnen komen na de eerste keer, en jij ook.

Zodra zij merkt dat je inspanning wilt leveren om haar aan een orgasme te helpen, dan gaat de wisselwerking actief worden. Zij zal een grotere rol in bed aan gaan nemen, om op die manier meer voor jou te kunnen doen, en op die manier kan zij haar eigen genot ook waarborgen. Als jij altijd het initiatief neemt, is er voor haar weinig in te brengen, maar nadat je haar om hulp gevraagd hebt, wordt het ineens makkelijker om een meer actieve rol te spelen.

Daarom is het nooit verkeerd om je partner om hulp te vragen. In eerste instantie doe je het voor haar zodat je haar makkelijker aan een vrouwelijk orgasme kunt helpen, maar daarnaast zal het ook veel positieve bijwerkingen hebben voor jou, en jullie complete seksleven. En dat is natuurlijk nog veel meer waard.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Technieken om te beffen als een pro!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. mijn vriend heeft geen zin meer in sex zou het misschien aan leeftijd liggen want hij is 59 jaar terwijl ik er wel altijd zin in heb in de sex heeft u misschien daar ook een antwoord op dan

  2. Beste Trientsje,
    Het klopt inderdaad dat over het algemeen het libido met de jaren wat afneemt. Dit is echter geen verklaring dat een man helemaal geen zin meer heeft in seks. Waar dit in het specifieke geval van uw vriend door komt kan ik zo niet zeggen, maar ik raad u aan hier zo open mogelijk met hem over te communiceren. Misschien speelt er iets op de achtergrond waar u geen weet van heeft. Ook moet hem duidelijk worden gemaakt hoe belangrijk dit voor u is.

    Ik wens u het beste!

    Mark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in