6 jaar geleden

Leer haar een orgasme geven en ontdek wat je nu verkeerd doet!

0
(0)

Ontdek de vijf redenen waardoor een orgasme geven aan een vrouw je moeite kost!

Het orgasme van de man is een duidelijke zaak. Er is niet veel voor nodig om klaar te komen als man, en opgewonden worden hebben we al helemaal niet veel voor nodig. Voor onze partner geldt dat helaas niet. Een vrouw een orgasme geven is een stuk moeilijker, en om een vrouw opgewonden te krijgen moet je veel meer uit de kast trekken.

In plaats van uit te leggen hoe je jouw partner klaar kunt laten komen, wil ik vijf redenen aangeven die ervoor zorgen dat het jou niet lukt. Wanneer je één van de redenen herkent, heb je direct een punt om mee aan de slag te gaan, want al deze vijf redenen kunnen ervoor zorgen dat een vrouwelijk orgasme een droom blijft.

Je hebt teveel stress

Een mogelijke reden waarom het je niet lukt een orgasme te geven aan je partner, is omdat jij teveel stress hebt. Stress is een nare factor die veel roet in het eten kan gooien op verschillende manieren. Je kunt zelf komen te zitten met premature ejaculatie, maar de stress zorgt er ook voor dat jouw partner zich niet kan laten gaan.

De kans is namelijk klein dat de stress alleen maar in jouw hoofd zit. Wanneer jij onder druk staat van jezelf, je baas, je familie, of alle drie, dan blijft leer haar een orgasme geven zonder stressdat niet alleen maar tussen jouw oren. Je wordt afwezig, je gaat dingen missen en je wordt minder vrolijk en minder actief. Je bent teveel in je hoofd bezig.

Dat merkt jouw partner en dat zorgt ervoor dat zij zich opgelaten gaat voelen wanneer jij inspanningen gaat leveren om haar een orgasme te bezorgen. Dat uitgangspunt is volledig verkeerd. Zij kan zich tijdens de seks dan niet laten gaan omdat ze zich schuldig voelt, of omdat ze met haar hoofd bij jouw problemen zit.

Wil je jouw partner een flink orgasme geven, ga dan eerst samen op een lange wandeling en laat de stress gaan. Zorg ervoor dat er een ontspannen sfeer ontstaat, zodat jouw partner de ruimte kan nemen om te genieten in de slaapkamer van jouw inspanningen. Dat zijn de eerste stappen naar een vrouwelijk orgasme.

Er komt een klok bij kijken

Wanneer het vrouwelijk orgasme geven het doel van de missie is, dan mag er geen klok aanwezig zijn. Wanneer een vrouw het idee heeft dat er haast bij geboden is, kunnen er twee dingen gebeuren en beide zijn negatief.

De eerste mogelijkheid is dat zij denkt dat ze nooit klaar gaat komen voordat de tijd voorbij is. Ze geeft het van tevoren al op en daarmee is het orgasme uitgesloten. De andere optie is dat zij te graag wil proberen om klaar te komen voor jou, waardoor het opwekken van een vrouwelijk orgasme zeker uitgesloten is. Ze zal het orgasme in dat geval zeer waarschijnlijk faken om jou niet teleur te stellen.

Het vrouwelijk orgasme werkt niet met een klok, maar met een klik. Neem de tijd, zorg dat zij zich gewaardeerd voelt.

Hoe minder druk erachter zit, hoe beter het is en hoe groter de kans zal worden op succes. Vertel haar dat je de hele avond tijd hebt voor haar, maar vertel haar niet dat het om haar orgasme draait. Wanneer zij de focus op haar orgasme legt, is er opnieuw druk bij het klaarkomen. Vertel haar liever dat je zin hebt om haar enorm te laten genieten, en dat je daar alle tijd van de wereld voor hebt.

Je hebt alleen tijd in bed

neem de tijd om haar een orgasme te gevenHet is prima wanneer je een geweldige minnaar tussen de lakens bent, maar voor 90% van de vrouwen is dat niet genoeg om tot een vrouwelijk orgasme te komen. Hoe goed je ook bent en hoe goed je alle technieken ook weet, het is niet voldoende. Een vrouw heeft namelijk iets meer nodig.

Dat extra stukje ligt niet tussen de lakens, maar erbuiten. Een vrouw heeft een sterke band met haar partner nodig om zich volledig te kunnen laten gaan en om de vrijheid te nemen om een orgasme te beleven. Wij als mannen hebben geen problemen met de geluiden die we maken tijdens het orgasme, en het gezicht dat we trekken. Voor een vrouw werkt dat net even iets anders.

Daarom moet je meer tijd aan haar besteden buiten de slaapkamer. Knuffel eens wat vaker, stuur haar lieve berichtjes wanneer jullie elkaar niet kunnen zien en neem eens een bos bloemen of een ander cadeautje mee. Het zijn de kleine dingen die ervoor kunnen zorgen dat zij zich geliefd voelt en wanneer je dat voor elkaar hebt kunnen krijgen, is het veel waarschijnlijker dat zij een orgasme kan beleven tussen de lakens met jou.

De one-night-stand is hier een uitzondering op. Dan heb je de mogelijkheid niet, maar de schaamte van de vrouw zal ook minder zijn, omdat de kans klein is dat ze jou vaker zal zien. Het is echter lastig om zo’n nacht met je partner te beleven, dus dan maar iets meer aandacht schenken buiten het bed.

Je beheerst geen enkele techniek

Wanneer jouw moves in de slaapkamer beperkt zijn tot wat likken en een beetje friemelen, dan ben je heel erg ver van je doel af. Om een vrouw klaar te laten komen, heb je minstens drie goede technieken nodig. Zelfs met één techniek kom je er niet. Wanneer je constant dezelfde techniek moet gebruiken, is de spanning er namelijk van af.

Ben jij iemand die zich pas net oriënteert op het vrouwelijk lichaam en het vrouwelijk orgasme, dan is dit een goed moment om eens te kijken naar de erogene zones van de vrouw. Wist je bijvoorbeeld dat de clitoris niet alleen het knobbeltje onder het mantelkapje boven de vagina opening is, maar dat deze helemaal doorloopt haar lichaam in? Weet je waar de G-Spot ligt, en waar de meeste zenuwen in de vagina zitten? Weet je hoe je moet beffen om haar meerdere orgasmes te geven?

Deze punten zijn allemaal goede voorbeelden van dingen die je op zou moeten zoeken om beter te worden in bed. Wanneer je dat voor elkaar kunt krijgen, is het veel makkelijker om je partner klaar te laten komen, omdat je ook weet wat je doet.

Wat in deze belangrijk is, en wat je echt niet mag vergeten: Alle vrouwen zijn anders. De adviezen die je tegen kunt komen, hebben niet altijd betrekking op jouw partner. Probeer het uit, let op haar ademhaling of vraag haar na de seks of ze genoten heeft.

Je hoeft geen seks review te hebben, maar aan de manier van het antwoorden kun je meestal al wel afleiden of het wel of geen succes was.

Je wilt veel te graag

Wanneer jij één van de mannen bent die veel te graag wil dat zijn partner klaarkomt, dan is het tijd om even een stapje terug te zetten. Heel erg graag willen gaat je alleen maar in de weg staan. Het zorgt ervoor dat je veel langer bezig bent met je doel te bereiken, omdat jij je richt op het doel, en niet op de middelen die nodig zijn om je partner het genot te geven dat zij wil.

In plaats van hard op je doel af te gaan, is het beter om de langst mogelijke omweg te nemen. Wanneer je echt te graag wil, zal je partner dat weten en daardoor richt zij zich ook op haar orgasme, waarmee een drempel ontstaat.

Een goed voorbeeld van de langst mogelijke omweg kan het volgende zijn: Neem haar mee uit eten. Ga daarna nog even iets drinken samen, en praat lekker over van alles en nog wat. Eenmaal thuis aangekomen schenk je nog een borrel in en leg je een spelletje klaar om samen te spelen. Wanneer zij gaat douchen, ruim je op en ga je ook douchen, om vervolgens naast haar te gaan liggen in bed en nonchalant haar lichaam te strelen.

Wanneer je op die manier te werk gaat, richt je de aandacht op de dingen die er wel toe doen, en daarmee vergroten jouw kansen. Zeker omdat zij niet het idee zal hebben dat het jou alleen maar gaat om haar een orgasme te geven.

Een vrouwelijk orgasme verzorgen

Herken jij jezelf in één van bovenstaande redenen waarom jouw partner geen orgasme kan beleven, dan weet je nu direct waar je mee aan de slag kunt gaan. Ik heb echter nog wel een afsluitende tip voor je.

Wanneer jouw partner nog nooit een orgasme gehad heeft, en dankzij jouw aanpak ineens wel klaar kan komen, dan is de nazorg belangrijk. Het vrouwelijk orgasme is een beladen moment voor een vrouw. Na dit orgasme spring je niet direct op haar, en ga je zeker niet direct slapen. Knuffel haar na het orgasme en geef haar de aandacht die ze nodig heeft. Al haar emoties staan wagenwijd open, dus dit is het moment dat je er voor haar moet zijn. Wanneer dat tot seks leidt, dan is dat prima, maar maak het niet jouw doelstelling.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: