Waarom jij vrouwen wegjaagt

1
(1)

De manier waarop jij de partner van je dromen verjaagt

Je hebt het al tientallen malen geprobeerd, maar elke date die jij hebt met een vrouw, loopt uit op een mislukking. Je besluit dat vrouwen moeilijke wezens zijn, en je zet het daten op een laag pitje. Als de ware voor jou bestaat, dan zal ze jou wel vinden toch?

De kans is groot dat je zelf de vrouwen wegjaagt tijdens de date. Dat hoeft niet eens zo letterlijk te zijn als dat je het op kunt vatten. Wanneer jullie een geweldige date gehad hebben, en je krijgt geen vervolgafspraakje of een telefoonnummer mee naar huis, ook dan heb je de vrouw weten te verjagen.

Wat zijn de meest gemaakte fouten door de mannen waardoor de vrouwen liever op zoek gaan naar een andere man? Ik heb ze op een rijtje gezet voor je zodat je precies weet waar je op moet gaan letten in het vervolg.

Je bent de clown

Wanneer je tijdens een date merkt dat jouw date niet kan stoppen vrouwen wegjagen doordat je een clown bentmet lachen om jouw grappen en acties, dan heb je het idee dat je goed op weg bent. De kans is echter groot dat je het tegendeel aan het bereiken bent. Wanneer je de clown bent, scoor je veel punten, maar niet de punten die je graag op je saldo wilt hebben.

Vrouwen kunnen een heel leuke avond hebben met een clown, een grappenmaker. Maar wanneer je alleen maar goed bent in het vermaken van je date door grappen te maken, en geen serieus onderwerp aan durft te snijden, dan zal de date altijd besluiten het bij één avond te laten. Je bent grappig, je hebt humor, maar je bent zeker geen relatiemateriaal. Wanneer je dingen niet serieus kunt nemen, ben je niet geschikt als partner.

Persoonlijke hygiëne is van na jouw tijd

Je hebt vast wel eens gehoord van de metaman. Dit zijn mannen die veel aandacht aan hun uiterlijk besteden, die de baardjes precies goed geschoren hebben, de nieuwste mode dragen en altijd lekker ruiken. Dit zijn de mannen die ook de meeste vrouwen scoren. Nu hoef je niet direct in het extreme te gaan, maar kijk eens in de spiegel en vraag je eens af of jij jezelf zou daten.

Persoonlijke hygiëne is niet alleen prettig voor jouw date tijdens de date zelf, het is ook een teken dat je jezelf kunt verzorgen. Wanneer je jouw uiterlijk laat verslonzen op het moment dat je vrijgezel bent, dan is de kans groot dat je ook weinig aandacht aan je uiterlijk besteed wanneer je wel een relatie hebt.

Dus kijk eens kritisch naar jezelf. Verzorg jij je goed? Zie je eruit alsof je echt je best hebt gedaan om het interessant te maken voor je partner?

Je praat alleen maar over jezelf

Er zijn mannen die zichzelf ontzettend interessant vinden. Zij hebben de mond vol over zichzelf en proberen zichzelf te verkopen tijdens de date door het constant over zichzelf te hebben. Dat is de beste manier om een vrouw weg te jagen, want op die manier bereik je alles wat je niet wilt bereiken. Leuk dat jij jezelf interessant vindt, maar gaat het daar echt om op dit moment?

Het goede antwoord is nee. Wanneer jij jezelf te belangrijk vindt, geef je jouw date geen enkele ruimte om zichzelf te etaleren binnen de date. Daardoor zorg je ervoor dat alles om jou gaat draaien, en er is geen enkele vrouw die dit als een leuke date ziet.

Probeer de aandacht bij jouw date te leggen. Vertel alleen dingen over jezelf op het moment dat er om gevraagd wordt, en luister naar de antwoorden die zij geeft. Want niet luisteren, dat is ook een manier om vrouwen weg te jagen.

Niet luisteren naar je date

vrouwen wegjagen door niet te luisterenHet is goed om je date wat vragen te stellen tijdens het afspraakje. Maar wanneer je vragen meermalen moet stellen, omdat je niet geluisterd hebt naar het antwoord, dan wordt het een bijzonder vervelende date voor de vrouw. Zeker wanneer je vragen gaat stellen waar je al het antwoord op hebt kunnen horen.

Wanneer je problemen hebt met het vasthouden van je aandacht, drink dan niet teveel alcohol. Zorg ervoor dat je de aandacht bij je date kunt houden, door tijd en aandacht te investeren in het gesprek. Vind je het onderwerp van het gesprek niet interessant genoeg om de aandacht erbij te houden, wissel dan van onderwerp door een bruggetje te maken. En stel vooral de vragen waar je antwoord op wilt, zo wordt het veel makkelijker om de aandacht vast te houden.

Je loopt op eierschalen

Uiteraard is een eerste of tweede date spannend. Je wilt je eigen glazen niet ingooien en daarom ben je netjes en beleefd. Je maakt nette grapjes, je bent de gentleman zoals je vader je geleerd heeft. Aan het einde van de date bedankt ze je voor de avond, ze vindt de weg naar huis zelf wel. Wat is er verkeerd gegaan?

De voorzichtige aanpak werkt niet. Het grootste gedeelte van de vrouwen wil juist een beetje ondeugd tijdens de date. Ze willen een man die van wanten weet, een kerel die hun aan kan tijdens een partijtje stoeien. Wanneer je voorzichtig bent en op eierschalen loopt, krijg je die ene vrouw nooit over de streep. Je bent leuk, maar je bent nooit leuk genoeg om een nacht mee door te brengen.

Je weet zelf niet wat je wilt

Wanneer je naar een date gaat, heb je een idee over wat je van de date wilt hebben. Je bent op zoek naar een partner, een leuke avond, of goede seks. Vaak is één van de drie de algemene insteek. Laat je partner dit ook weten op een directe of indirecte manier. Wanneer je niet laat weten wat jouw bedoelingen zijn, en daar vaag over blijft doen, dan belandt de date in het niets, omdat je niets wilde.

Je bent zwak

Wanneer je om je heen kijkt, zie je bepaalde mensen die direct de aandacht trekken. Je ziet ook mensen waar je niets mee hebt. Er komt geen gevoel naar boven, ze stralen volledig niets uit. Wanneer jij niets uitstraalt, jaag je vrouwen weg. Je bent dan één van de mannen die te zwak is om interessant te zijn.

Dit heeft niets te maken met spierkracht. Het gaat om zelfvertrouwen, zelfbeeld en ruggengraat. Zo kan een doorsnee nerd sterker overkomen dan een bodybuilder. De truc is geloven in jezelf en je eigen vermogen. Wanneer jij ontzettend twijfelt aan jezelf, en jezelf nog niet eens zou willen daten, dan straal je dit uit. Je geeft de vrouwen in de kroeg of in de supermarkt het signaal dat je een zwakke man bent en dat je geen relatiemateriaal bent.

Helaas is dit niet iets dat je zomaar in een avond tijd aan kunt passen. Het is niet gemakkelijk te veranderen. Het beste wat je kunt doen, is je sterke punten aan gaan zetten. Vraag een vriendin wat jouw sterke punten zouden zijn zodra ze jou ziet. Vraag haar wat de redenen zouden kunnen zijn waarom ze jou wel zou willen daten, en welke redenen haar zouden doen besluiten om het niet te doen.

Op die manier heb je een idee waar je aan kunt gaan werken in de toekomst. Zorg er eerst eens voor dat je goed in je vel zit. Je kunt wat meer gaan sporten, op tijd gaan slapen en gezond eten. Door daar mee te beginnen, ga je al snel merken dat je beter in je vel zit. Dat is een goede eerste stap op weg naar meer zelfvertrouwen, want zodra jij je zwak voelt, straal je dit ook uit.

De manieren waarop je vrouwen wegjaagt

Het versieren van een vrouw is echt niet zo moeilijk als de meeste mannen zeggen. Zij zijn zich gewoon niet bewust van de fouten die zij maken, en dat is de reden waarom hun dates zonder vervolg blijft. Maar wat wil je ook wanneer je de vrouwen zelf afstoot?

Aan de hand van dit artikel kun je gemakkelijk de dingen benoemen die je niet zou moeten doen wanneer je een vrouw wilt versieren. Dat geldt voor de gemiddelde date, maar gaat ook op wanneer je een vrouw in de kroeg wilt benaderen om eens te kijken wat jouw kansen zijn. Recht je rug, luister naar haar en praat niet teveel over jezelf. Op die manier is de kans op succes al snel een flink stuk groter!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Verschillende soorten impotentie

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in