Wat is BDSM?

0
(0)

BDSM is een seksuele handeling waarbij alles draait om macht, pijn en discipline. BDSM is een afkorting voor het Engels Bondage, Discipline, Dominance en Submission. Deze vorm van seks heeft alles te maken met macht en onderwerping. Er is altijd minstens één dominant persoon, en minstens één onderdanige persoon tijdens een sekssessie met BDSM.

Hoe groot is BDSM?

BDSM is tegenwoordig erg bekend en erg populair. Wanneer je in een gemiddelde seksshop kijkt, zie je veel attributen langskomen die met BDSM te maken hebben. Het zijn echter niet de attributen die de BDSM maken, het gaat om de macht. Zweepjes, boeien en pluggen kunnen daar echter wel een grote rol bij spelen.

Voor sommige mensen is BDSM een manier van leven. Deze mensen vervullen hun rol niet alleen in de slaapkamer, maar hebben hier het dagelijks leven van gemaakt. Er zijn veel websites met veel informatie over BDSM en er zijn regelmatig ontmoetingen waarbij deze mensen samenkomen om hun ervaringen met elkaar te delen.

Is BDSM gevaarlijk?

Beginners in BDSM maken vaak fouten waardoor BDSM gevaarlijk kan worden. Zorg altijd voor een stopwoord of een teken, waarna het spel per direct ophoudt. Houd rekening met de grenzen van een ander en praat eerst over de mogelijkheden voordat je begint met acties die als ‘niet normaal’ zouden worden bestempeld tijdens de seks op elke andere manier.

Bronmateriaal

https://nl.wikipedia.org/wiki/BDSM

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: