7 jaar geleden

Wat is cybersex?

4
(1)

Cybersex is een vorm van seks waarbij geen andere persoon aangeraakt wordt. Het gaat hier om een vorm van seks waarbij het internet gebruikt wordt om expliciet materiaal te versturen van erotische aard. Dit kunnen beelden zijn, zoals tijdens seks via de webcam, maar het kan ook tekst zijn.

Hoe werkt cybersex precies?

Cybersex is een vorm van seks waarbij de partners niet in dezelfde ruimte zijn. Het gaat hier via het internet, meestal via een directe verbinding of via een chatbox. Cybersex kun je met wildvreemde mensen doen, maar uit onderzoek bleek dat jongeren in Nederland vaak aan cybersex deden met hun eigen partner. Dit kan duiden op een langeafstandsrelatie, of extra genot door de spanning van het internet. Tijdens cybersex is er dan ook geen drempel.

Is het gevaarlijk?

Cybersex kan bijzonder gevaarlijk zijn wanneer je dit met vreemden doet. Er is altijd een kans dat je herkend wordt, of dat het materiaal verspreid wordt. Let dus altijd goed op wat je doet.

Bronmateriaal

https://nl.wikipedia.org/wiki/Cyberseks

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: