Wat is een micropenis?

4
(1)

Een penis die kleiner is dan 3,8 centimeter wordt een micropenis genoemd. De micropenis kan doorgaans alle functies verrichten die een normale penis kan verrichten. Het krijgen van een erectie en het ejaculeren gaat net als bij een gemiddelde penis. De te kleine penis is echter wel een probleem bij de geslachtsgemeenschap. Er zijn weinig standjes waarbij je genoeg hebt aan minder dan vier centimeter.

De micropenis is aangeboren en er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de micropenis, zoals een tekort aan chromosomen, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. Wanneer je een te kleine penis hebt om seks te kunnen hebben, dan is het verstandig om de specialist te raadplegen. Er zijn mogelijkheden om de penis te verlengen met testosteron. Een klein aantal van de mannen met een micropenis kan echter ook in aanmerking komen voor een operatie waarbij de penis verlengd wordt.

Bronmateriaal

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/115830-micropenis-een-zeer-kleine-penis-oorzaak-en-behandeling.html

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: