Wat is een penis?

2.5
(4)

Een penis is het mannelijk geslachtsorgaan. Deze wordt gebruikt voor de voortplanting, en om mee te urineren. Uiteraard is de penis ook te gebruiken voor seks zonder voortplanting als uiteindelijke doel van de missie te hebben. De penis bestaat uit drie zwellichamen, waardoor de penis in erectie kan komen. Het topje van de penis is het meest gevoelige gedeelte van de penis, dit is de eikel.

De eikel wordt beschermd door een stukje huid, de voorhuid, welke vastzit aan de penis met het toompje. Mannen die besneden zijn, om welke reden dan ook, hebben geen voorhuid meer.

De penis ontstaat bij een baby uit dezelfde structuur als de clitoris van de vrouwelijke tegenhanger. Penissen zijn er te vinden in alle soorten en maten, van de micropenis tot een te grote penis om normaal seks mee te kunnen hebben.

Bronmateriaal

https://nl.wikipedia.org/wiki/Penis

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 2.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: