Wat is een schimmelinfectie?

0
(0)

Een schimmelinfectie wordt veroorzaakt door een schimmel en kan jeuk, vaginale afscheiding, huiduitslag, maagklachten en meer veroorzaken. Ieder mens heeft schimmels in het lichaam zitten, maar wanneer de balans verstoord raakt, dan ontstaan er problemen die grote gevaren kunnen hebben. Een onschuldig begin kan uitmonden in een gevaarlijke schimmelinfectie.

Schimmelinfectie wordt ook wel candida genoemd. De schimmelinfectie kan aangepakt worden door het veranderen van het dieet en het versterken van het immuunsysteem. Doorgaans zal er echter eerst antibiotica geslikt moeten worden om de schimmelinfectie direct uit te roeien. Het is verstandig om een arts te raadplegen om je bij dit proces te begeleiden, en om de directe oorzaak te herleiden zodat je hier ook echt iets mee kunt doen.

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: