5
(2)

Het perineum is het gedeelte van het lichaam dat bij de man bestaat uit de huid tussen het scrotum en de anus. Bij vrouwen is het perineum het stukje huid tussen de vulva en de anus. Het wordt ook wel de bilnaad genoemd (niet de bilspleet dus). Het perineum bestaat voornamelijk uit huid en spieren, en is zeer gevoelig. Bij zowel mannen als vrouwen wordt het perineum gerekend tot de erogene zones en dit kan dus zeker gebruikt worden tijdens de seks.

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat is de anus?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. ik heb een vraag over de impotentie van mijn man,hij is alcohol verslzouaafd geweest en gebruikt heel veel medicatie,ik zou willen weten wat ik kan doen om hem toch te bevredigen nu verwaarloos ik dat en heb daar last van.heeft u tips?

  2. beste Lydia,

    Ik kan me voorstellen dat u zich hierover zorgen maakt. Het is echter lastig voor me te zeggen hoe u uw man kunt bevredigen als u op dit moment niet schetst wat u normaal gesproken doet.
    Het bevredigen van een man is meestal niet heel moeilijk. Aftrekken of andere seksuele handelingen doen het hem vaak al. De belangrijkere vraag is denk ik. In hoeverre is er een gebalanceerde seksuele relatie als u alleen uw man zou willen bevredigen en niet vice versa?

    Vriendelijke groet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in