4
(1)

Mannen met een te kleine penis hebben doorgaans een penis te klein is om op een normale manier seks te kunnen hebben. Is de penis kleiner dan 3,8 centimeter, dan is er sprake van een micropenis. De maat wordt opgenomen in slappe toestand, waarbij de penis maximaal uitgerekt wordt.

Een te kleine penis is meestal een aandoening die al bij de geboorte te zien is. Er kan een tekort aan chromosomen zijn, maar er kunnen ook andere oorzaken meespelen. Heb je het idee dat jij een te kleine penis hebt en daar last van hebt, dan kun je de huisarts of de specialist raadplegen om te kijken wat er aan gedaan kan worden.

Een kleine groep mannen komt in aanmerking voor een operatie waarbij de penis verlengd wordt. Er zijn ook behandelingen die alleen gebruikmaken van testosteron. Deze wordt gebruikt bij mannen waarbij deze behandeling genoeg kan zijn om de penis lang genoeg te maken voor goed functioneren tijdens de seks.

[thrive_toggles_group”][thrive_toggles title=”Bronmateriaal” no=”1/1″]http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/115830-micropenis-een-zeer-kleine-penis-oorzaak-en-behandeling.html [/thrive_toggles][/thrive_toggles_group]

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat is een micropenis?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in