5 jaar geleden

Wat is het missionaris standje?

0
(0)

Het missionaris standje, ofwel de missionarishouding, is een seksstandje waarbij de vrouw op haar rug ligt en de man ligt bovenop, in dezelfde richting. Het missionaris standje is het meest gebruikte standje in de Westerse wereld, en bijna 10% van de vrouwen gaf in een onderzoek aan dat dit het enige standje is dat in de slaapkamer gebruikt wordt.

Waar komt het woord vandaan?

Er zijn twee verhalen die de ronde doen. De eerste is dat de missionarissen die het woord van God verkondigden, dit standje prefereerden in de vreemde gebieden waar zij kwamen. Daar hadden de meeste mensen seks op z’n hondjes, wat als dierlijk beschouwd werd.

Een leuker verhaal is het verhaal over de seksuele inspanningen van de missionarissen die door de heidenen verteld werden. Er werd vaak gelachen om de vaak matige inspanningen van de missionarissen, die slaapverwekkend zouden zijn; waaruit dit standje is ontsproten.

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: