Wat is een overgevoelige eikel?

0
(0)

Een overgevoelige eikel is een eikel die bij de minste aanraking al pijn kan doen. Dit heeft te maken met het laagje dat over de eikel zit. Hoe vaker de eikel ontbloot wordt, hoe dikker de hoornlaag over de eikel zal worden, waardoor de eikel gemakkelijker aanrakingen kan verdragen.

Bij veel jonge mannen is de eikel zeer gevoelig. Als kind is het namelijk nog niet mogelijk om de voorhuid over de eikel te bewegen. Dit kan pas in de puberteit. Heb je last van een overgevoelige eikel, dan kun je hier zelf iets aan doen door vaker de eikel te ontbloten. Dit kan tijdens het douchen, maar ook overdag, zoals bij het plassen. Je kunt ook glijmiddel gebruiken en masturberen met een ontblote eikel. Wanneer je dit langere tijd volhoudt, dan zal de overgevoelige eikel al snel niet meer overgevoelig zijn.

Blijft de eikel bijzonder gevoelig na het opbouwen van een hoornlaag, dan is het verstandig om de huisarts te raadplegen. Er kan dan een andere oorzaak zijn.

Bronmateriaal

http://www.allesoverseks.be/themas/lichaam/penis/ik-heb-een-overgevoelige-eikel-en-kromme-penis

 

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: