6 jaar geleden

Wat te zeggen op de moeilijke momenten?

0
(0)

Wanneer mannen stil zijn en vrouwen antwoorden willen

Een goede relatie is veel waard. Het is het gevoel van thuis, de basis van vertrouwen en het begin van goede seks.
Maar het toont direct ook aan hoe verschillend mannen en vrouwen zijn, want wat vrouwen willen, is vaak precies wat de mannen niet willen en daarom niet doen.

Vandaag wil ik het eens hebben over de momenten waarop je echt niet weet wat je zou moeten zeggen, maar waarin je partner niets anders wil dan een antwoord of een reactie.

Hoe los je de vervelende momenten op waarin je echt met een mond vol tanden staat, terwijl je niets verkeerds gedaan hebt?

Tijdens een flinke ruzie

Wanneer jullie ruzie hebben, zal je als man snel zinnen inslikken en niet reageren op bepaalde opmerkingen om het niet erger te maken. wat te zeggen ruzie
Maar voor haar betekent dit dat je de situatie niet serieus neemt of dat je niet geluisterd hebt. Dat is precies wat je echt niet wilt. Het werkt als benzine op vuur. Je wakkert de ruzie alleen maar verder aan.

Wat is de oplossing?
Zeg haar dat je geen domme dingen wilt zeggen die jullie relatie zouden kunnen schaden en vertel haar dat je over een paar minuten een antwoord klaar hebt op de vragen.
In de tussentijd kan het vuur een beetje gaan liggen en jij kunt rustig nadenken over de beste manier om dit aan te pakken.

Na goede seks

Niets is beter dan goede seks, maar wanneer de daad gedaan is, houden mannen zich vaak stil omdat het een moment is van totale ontspanning. De vermoeidheid kan ons op dit moment overvallen en we hebben de neiging inactief te worden.

wat te zeggen na seksVoor haar is het heel anders. Seks is voor vrouwen een stuk emotioneler en een koud einde aan de seks, is een slecht einde.
Ook is bij vrouwen de seksuele energie na een orgasme niet weg. Bij mannen geld dit wel in de meeste gevallen.
Het kan voor haar een erg abrupt einde lijken wanneer jij je na seks gewoon omdraait en in slaap valt.

Dit kun je oplossen door haar een compliment te geven of even te knuffelen na de seks. Bespreek in ieder geval de seks niet op dat moment met haar, het is geen tijd voor een review, maar zeg iets waardoor zij zich goed zal voelen.

Wanneer ze van slag is door haar werk

Ze komt thuis en is over haar toeren door iets wat gebeurd is op haar werk.
Niet iets dat jij op kunt lossen, dus laat je haar uitrazen. Probleem opgelost!
Nou, niet helemaal, want hoewel zij haar problemen kan spuien, is dit geen bevredigend gesprek voor een gemiddelde vrouw.

Je zal aan moeten geven dat je luistert naar wat ze zegt, door op een aantal van de opmerkingen in te gaan of te sympathiseren met het probleem.
Daar scoor je veel meer punten mee dan haar te laten razen, want dat had ze in haar eentje ook wel gekund.

Wees een toegevoegde waarde voor haar. Zorg dat je het probleem verlicht, bijvoorbeeld door het in perspectief te plaatsen of er haar eigen positieve eigenschappen in te verwerken.

Bij het ontmoeten van haar vrienden

wat te zeggen ontmoet haar vriendenWanneer je haar vrienden voor het eerst ontmoet, is dat een gespannen en vaak vervelend moment. Maar voor haar is het een bepalend ogenblik. Hoe pak je dat aan?
Gebruik een verhaal dat ze verteld heeft over haar vrienden, of spring in op een gebeurtenis die meer recent plaatsgevonden heeft en waar meerdere van haar vrienden bij betrokken waren.

Op die manier scoor je gemakkelijk een aantal punten.
Ten eerste maak je een belangrijk moment voor haar succesvol, ten tweede zorg je ervoor dat de vrienden jou zullen zien als onderdeel van de groep.
Vrouwen laten hun waardeoordeel van een man grotendeels beïnvloeden door de mening van vriendinnen.
Vinden zij je charmant en leuk, dan scoor je in haar ogen ook weer punten!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: