7 jaar geleden

Wat vrouwen willen tijdens seks – 5 supertips!

0
(0)

‘Vrouwen zijn mysterieuze wezens.’ Misschien ben je het volledig met die opmerking eens en verwonder jij je regelmatig over jouw partner, maar dat is geen reden om de handdoek in de ring te gooien. Hoewel vrouwen af en toe mysterieus kunnen zijn, hebben de meeste vrouwen dezelfde wensen als hun man. In dit artikel (wat je ongeveer 11 minuten leestijd kost) ontdek je wat vrouwen willen tijdens seks. Dit heb ik voor je samengevat in de 5 meest krachtige tips die je wapenen voor een geweldig seksueel avontuur waarna ze naar je zal blijven smachten!

Wat zijn de dingen die een vrouw nou echt van jou wil tijdens de seks, en hoe kun je ervoor zorgen dat zij meer kan genieten tijdens de seks? Dankzij deze vijf hints kom je een aardig eind verder de volgende keer dat je haar uit de kleren wilt hebben.

Geen routine tijdens seks voor extra spanning!

wat vrouwen willen in bed is doorbroken taboes

Voor een vrouw is de spanning tijdens de seks belangrijk. Wanneer de seks wat vrouwen willen tijdens seks is geen routinevoorspelbaar geworden is, heeft zij veel minder opwinding dan wanneer ze constant verrast wordt. Je kunt nog zo goed je best doen, wanneer je routinematig te werk gaat, is het effect er simpelweg niet.

Doorbreek daarom de routine grondig. Wissel vluggertjes af met erotische massages, uitgebreide orale seks en nieuwe standjes waardoor zij van tevoren nooit kan voorspellen wat je dit keer gaat doen. De spanning is daardoor vele malen hoger, en dat werkt altijd in jouw voordeel.

Maak een reis; seks buiten de deur

Sleur en routine zijn de basis voor verveling tijdens seks. Wanneer er teveel verveling in een relatie is, gaat de relatie op een gegeven moment kapot. Wat vrouwen willen tijdens seks, zijn verassingen, spanning en nieuwe dingen!

Zo simpel werkt het in de meeste gevallen helaas wel. Daarom is het verstandig om eens te kijken naar manieren om het leuker te maken voor jullie beiden.

Een goede manier om het spannender en leuker te maken, is het boeken van een reis naar een stad of land die jullie beide niet kennen. Op die manier heb je samen een leuk avontuur voor de boeg, met veel belevenissen en spanningen die ervoor zorgen dat de band een stuk beter wordt. Wat nog beter is: Jullie hebben ook weer echt iets om over te praten. En de seks in een hotelkamer is snel beter dan in de slaapkamer in huis.

Staande seks, eenvoudig maar krachtig

Mijn interviews met meer dan 45 vrouwen waarin ik ze vroeg wat ze precies willen tijdens seks, wezen uit dat iedere vorm van afwisseling in principe een succes is. Wat me opviel is dat een heel groot deel van de vrouwen die ik ondervroeg aangaven dat iets eenvoudigs als ‘staand seksen’ in plaats van liggend, al een enorm verschil kon maken.

Is dit het enige standje dat zij graag van jou wil? Nee, zeker niet. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde man 2,5 standje in zijn repertoire heeft. Dat is natuurlijk veel te weinig om de seks leuk en spannend te houden, zeker wanneer geen van deze standjes ideaal zijn voor je partner. Neem je partner eens achterlangs, of ga beide zijlings op het bed liggen om zo een nieuw standje te ontdekken.

Heb je werkelijk geen idee wat de mogelijkheden zijn? Neem dan je partner mee naar de slaapkamer en laat haar eens standjes verzinnen. Wedden dat zij een aantal leuke standjes heeft die zij wil proberen? Op die manier kan ze ook nog eens beter rekening houden met wat zij graag wil, en ze krijgt net een stukje meer de leiding in bed, wat voor haar ook extra spanning mee zal brengen in de slaapkamer.

[stextbox id=”info”]Inspiratie nodig voor standjes? Lees dan eens het artikel De 3 meest spannende seksstandjes voor ultiem genot. Gegarandeerd succes![/stextbox]

Neem de tijd, haast is niet wat vrouwen willen!

Het is ondertussen een beetje een cliché geworden, maar wel eentje met een goede achtergrond. Mannen nemen te weinig tijd voor hun partner, en daar is een aanleiding voor. Wanneer een man flink opgewonden wordt, krijgt hij een erectie en heeft hij nog maar één doel. Hij wil zich voortplanten. Voorspel past daar niet bij, wanneer zijn partner wat vochtig is, is dat voor hem genoeg.

Veel mannen verliezen zich in de opwinding. Zij richten zich vanaf dat moment alleen nog maar op de opwinding en de penetratie. Dat betekent dat veel vrouwen een goede reden hebben om ontevreden te zijn over de seks die zij van hun partners krijgen. Ze krijgen namelijk nauwelijks aandacht omdat de opwinding tot penetratie leidt, en dit leidt weer tot ejaculatie.

Gelukkig is hier een goede remedie voor. Houd zolang mogelijk je broek aan. Zolang je jouw broek aanlaat, kun je haar namelijk niet penetreren. Dit geeft je de tijd om eens een massage te geven aan je partner, haar te strelen en te kussen, en de tijd te nemen om haar eens uitgebreid te bevredigen met je mond, je handen of een vibrator.

Overdrijf dit niet. Het is niet de bedoeling dat je dit elke avond doet. Wanneer je het elke keer voor de seks doet, is het namelijk niet spannend meer. Kies je momenten en investeer in die momenten zodat jouw partner die momenten blijft herinneren. De avond erna kun je gerust voor een vluggertje gaan.

Doorbreek taboes om haar verwachtingen te overstijgen

wat vrouwen willen tijdens seks is doorbroken taboes

Waarschijnlijk herinner je je nog dat je partner je vertelde dat ze bepaalde dingen absoluut niet wilde. Dingen als BDSM, anale seks, of seks op openbare plekken. Hecht hier niet teveel waarde aan. Tast juist met regelmaat de grenzen af! Wat vrouwen willen is spanning en sensatie, en de enige manier om haar dit te geven, is door onverwachte dingen te doen!

Houd daarom het gesprek open, en reken af met taboes. De grootste taboes zitten namelijk tussen jouw oren. Er zijn bepaalde dingen die je niet in de slaapkamer doet omdat je ervanuit gaat dat jouw partner zulke dingen absoluut niet zou willen doen. Het gevolg is dat jullie beiden de voordelen missen van de dingen die vroeger niet gebruikelijk waren.

Durf samen te experimenteren in de slaapkamer. Sta open voor genot en blijf met elkaar in gesprek, zodat jullie precies van elkaar weten wat jullie graag in de slaapkamer zouden willen. Daar kan de seks alleen maar beter van worden. Niet alleen voor haar, maar ook voor jou.

[stextbox id=”info”]Soms willen vrouwen de liefde bedrijven; lieve, langzame seks. Maar vergeet niet dat iedere vrouw net zo graag af en toe ruige, geile seks wilt! Voor mannen is het niet altijd makkelijk om een vrouw op een passievolle manier te bevredigen. Wil jij hier meer over weten? Lees dan het artikel Geweldige tips voor echte passie in bed.[/stextbox]

Wat wil jouw partner van jou in de slaapkamer?

Het is te makkelijk om te zeggen dat vrouwen vreemde wezens zijn, en dan het bijltje erbij neer te leggen. Wanneer je iets meer moeite doet, kun je er gemakkelijk achter komen wat jouw partner graag in de slaapkamer zou willen van je. Wanneer je met deze vijf dingen begint, kom je vanzelf achter meer dingen die jouw partner graag van jou zou willen.

Dit is van groot belang om rekening mee te houden. Hoe beter de seks is voor haar, hoe leuker ze het zal vinden om seks met je te hebben. Daarnaast heb je nog een groot voordeel. Wanneer jij investeert in haar genot, is de kans groot dat dit zich op een gegeven moment uit zal betalen in jouw richting, en zo profiteren jullie er beiden van!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: