Wat zijn erectieproblemen?

0
(0)

Erectieproblemen is een verzamelterm voor alle problemen die een man kan ervaren met zijn erectie. Wanneer het om een erectiestoornis gaat, dan heeft het te maken met het niet kunnen krijgen of houden van een erectie tijdens de seks. De verzamelterm omvat echter alle mogelijke problemen die een man kan hebben met zijn erectie.

Er zijn veel verschillende oorzaken die een man kan hebben om erectieproblemen te ontwikkelen. Dit kan te maken hebben met lichamelijke oorzaken zoals overgewicht of roken, of een aandoening, maar er zijn ook veel psychische problemen bekend. Hier vallen opvoeding en negatief zelfbeeld onder, maar stress en prestatiedruk zijn ook factoren die de laatste jaren een steeds grotere rol zijn gaan spelen.

Om de erectieproblemen effectief aan te kunnen pakken, moet eerst gekeken worden naar de mogelijke oorzaken die ten grond liggen aan het probleem. De aard van de oorzaak is meestal al het begin van de oplossing, zeker bij de meer enkelvoudige erectieproblemen.

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: