Wat zijn schaamlippen?

3
(1)

Schaamlippen zijn een onderdeel van de vulva van de vrouw. Er zijn twee soorten schaamlippen te vinden. Een vrouw heeft grote en kleine schaamlippen. De grote labia zitten buiten het lichaam, waar de kleine schaamlippen aan de binnenzijde van het lichaam zitten.

Veel vrouwen zijn de laatste jaren onzeker geworden over hun schaamlippen. Dit is echter volledig onterecht. Schaamlippen zijn te vinden in alle maten, kleuren en soorten. De meeste vrouwen hebben zelfs schaamlippen die niet eens gelijk zijn aan elkaar, dus er is echt geen reden om je zorgen te maken om de vorm of de kleur van jouw schaamlippen.

Wist je dat schaamlippen ook groter kunnen worden door seksuele prikkels, net als de penis van een man? Door de seksuele prikkels komt er meer bloed naar de schaamlippen, waardoor deze op zullen zwellen.

Bronmateriaal

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schaamlippen

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: